OPTOCENTER

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

"ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ"! ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ! ΤΟ ΕΠΑΜ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ.

Ανακοίνωση – Κάλεσμα

Στην Ελλάδα διανύουμε τον έβδομο χρόνο σε καθεστώς δανειακών συμβάσεων και εφαρμογής μνημονιακών πολιτικών, που έχουν ...

μετατρέψει την χώρα εντός ευρωζώνης και Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια σύγχρονη μεν, απεχθή δε, δουλοπαροικία του χρέους.
Ουσιαστικά πρόκειται για πραγματικό καθεστώς κατοχής που εγκαθιδρύθηκε από τους δανειστές σε αγαστή συνεργασία με το εθελόδουλο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, καταλύοντας την υπόσταση του ελληνικού κράτους, θέτοντας υπό αίρεση την επιβίωση του ελληνικού λαού, προκειμένου να διασωθεί το ευρώ και να εδραιωθεί η νέα φεουδαρχία των τραπεζών, των σύγχρονων διεθνών τοκογλύφων.
Όμως όσο οι κυβερνήσεις παραμένουν υποτελείς στους δανειστές, όσο η κρίση βαθαίνει, όσο η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιό ανυπόφορη για ευρύτερα στρώματα του ελληνικού πληθυσμού, άλλο τόσο θεριεύει ξανά στα σπλάχνα της κοινωνίας η αγωνία για πραγματική διέξοδο από την φαυλότητα, θέτοντας σε ημερήσια διάταξη την αναζήτηση πραγματικά βιώσιμης εναλλακτικής προοπτικής για τον τόπο.
Ποτέ άλλοτε η αμφισβήτηση του ευρώ και η συζήτηση για το νόμισμα στην Ελλάδα, δεν είχε πάρει τις διαστάσεις που έχει σήμερα. Ποτέ στο παρελθόν η ανάγκη εξόδου από την ευρωζώνη και η προοπτική μετάβασης σε εθνικό νόμισμα δεν αγκαλιαζόταν από όλο και περισσότερους πολίτες. Ποτέ άλλοτε η στάση του ελληνικού λαού απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν συγκέντρωνε αρνητικά χαρακτηριστικά μη αποδοχής και απόρριψης των πολιτικών που η ίδια εφαρμόζει.
Γι’ αυτό πανικόβλητη η συμμορία του ευρώ, από το εθελόδουλο πολιτικό προσωπικό ώς τα συστημικά ΜΜΕ και τον ΣΕΒ, μαζί με τα κάθε είδους ντόπια και ξένα αφεντικά τους, συγκροτούν ήδη αραγές μέτωπο απέναντι στο εθνικό νόμισμα και επιτίθονται με λύσσα σε όποιον υποστηρίζει τα αυτονόητα. Φοβούνται την κοινωνική παλίρροια ενάντια στο ευρώ, ενάντια στις πολιτικές των θεσμών και των εγχώριων συνεργατών τους. Φοβούνται τις ποινικές ευθύνες που απορρέουν από τον σφετερισμό της εξουσίας και τις διώξεις επί εσχάτη προδοσία που στοιχειοθετούνται εναντίον τους.

Γι΄αυτό βάλθηκαν να τρομοκρατήσουν εκ νέου τον ελληνικό λαό σπέρνοντας τον φόβο, το ψέμα και την σύγχιση, σε ένα ανεκδιήγητο παραλήρημα παλιανθρωπιάς και αγυρτείας. Από κοντά και όσες δυνάμεις σταυλίζονται στην λύση Σόιμπλε, το διπλό κατοχικό νόμισμα και την διατήρηση του καθεστώτος κατοχής στην χώρα.
Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις, κρίνεται και είναι επιβεβλημένο να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα συγκρότησης ενός συμπαγούς και αραγούς μετώπου συμπόρευσης όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, που συγκλίνουν στην ανάγκη εξόδου από την ευρωζώνη και μετάβασης σε εθνικό νόμισμα, προκειμένου να ανακτήσει η χώρα την εθνική κυριαρχία και το δικαίωμα άσκησης ανεξάρτητης οικονομικής και δημοσιονομικής πολιτικής για μια διαφορετική πορεία σε αυτόν τον τόπο προς όφελος του λαού.
Αν θέλουμε να γλυτώσει η πατρίδα και ο λαός της από τα δεσμά της δουλοπαροικίας του χρέους, αν θέλουμε να παλέψουμε, μπαίνοντας πραγματικά μπροστά στην δημιουργία ρωμαλέου παλλαϊκού πλειοψηφικού ρεύματος υπέρ της εξόδου από την φυλακή του ευρώ, διεκδικώντας με σχέδιο και συντεταγμένα την διακυβέρνηση της χώρας, τότε οφείλουμε να αποκτήσουμε κοινό λόγο. Να αντιμετωπίσουμε από κοινού και με ενιαία γραμμή την λυσσαλέα επίθεση των αντιπάλων ενάντια στον λαό και τις προοπτικές ευημερίας του.
Το αμέσως επόμενο διάστημα το ΕΠΑΜ θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, καλώντας όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις, είτε πρόκειται για πολιτικά κόμματα, φορείς και κινήματα, είτε για μεμονωμένες προσωπικότητες, που υποστηρίζουν την έξοδο από την ευρωζώνη και την μετάβαση σε εθνικό νόμισμα, έτσι ώστε να ανοίξει ένας πραγματικά δημόσιος διάλογος για το εθνικό νόμισμα, να απλωθούν απόψεις, να αναμετρηθούν επιχειρήματα, με άμεσο στόχο την συγκρότηση δημοκρατικού και πατριωτικού πόλου, ικανού να συσπειρώσει, ευρύτερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.
Σε κάθε συνεργασία διαφορές υπάρχουν. Δεν είναι εξ’ άλλου υποχρεωτικό να συμφωνούμε σε όλα. Αν δεν μάθουμε όμως να λειαίνουμε τις διαφορές, αν δεν μάθουμε να διαφωνούμε αλλά να χτυπάμε μαζί τον κοινό εχθρό, αν δεν τριφτούμε μεταξύ μας σε επιχειρήματα και λύσεις, τότε δεν δικαιούμαστε να περιμένουμε νικηφόρες εκβάσεις στις μάχες που καλούμαστε να δώσουμε.

Το ΕΠΑΜ δεσμεύεται προς κάθε κατεύθυνση, να πράξει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να προκύψει συμπόρευση, και να αποκτήσει ο ελληνικός λαός μια συντεταγμένη πολιτική εκπροσώπηση, όπου με ενιαίο και κοινό λόγο υπέρ της αναγκαιότητας εξόδου από την ευρωζώνη και μετάβασης σε εθνικό νόμισμα, θα σηκώσει ασπίδα απέναντι στις αήθεις και ακραίες επιθέσεις τρομοκράτησης της κοινής γνώμης από την συμμορία του ευρώ, χαράζοντας πορεία ανοικοδόμησης της πατρίδας και εγκαθίδρυσης μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής πολιτείας στον τόπο μας .
Το Εθνικό Συντονιστικό Συμβούλιο του ΕΠΑΜ
Αθήνα 16 Φεβρουαρίου 2017

5 σχόλια:

 1. ΤΟ ΕΠΑΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΣ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΑΚΗ ΔΕΣ ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΚΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
  ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ,ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
  ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ.ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
  ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΑΜ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. To EΠΑΜ θελει προσοχη...Καλο ειναι να προσεχουμε...
  Ο Καζακης ειχε εργαστει και σε τουρκικες Τραπεζες...
  Επισης γυρω στα 2011 ελεγε οτι
  καθε αλλοδαπος να μπορει να παιρνει ελληνικη υπηκοοτητα...
  Εχει τον μασωνικο σκουφο ως συμβολο του ΕΠΑΜ...

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΟΛΝΤΜΑΝ ΣΑΚΣ!!!!!!!

   Διαγραφή