Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΝΔ! "ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ" ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE "ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΔ"! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

"Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Θρησκεία, ζήτω η ΝΔ" δεν λέει το τραγούδι-ύμνος της ΝΔ; Ε, ξεχάστε το. Με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη...

16 βουλευτές της ΝΔ απέσυραν τις υπογραφές τους από την πρόταση να ανεγερθεί το τάμα του Έθνους, ο ιερός ναός του Σωτήρος κάτω από την Ακρόπολη, αίτημα της Γ' Εθνοσυνέλευσης και όνειρο του ίδιου του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη! Την ίδια ώρα που ο Μητσοτάκης και οι βουλευτές της ΝΔ ψηφίζουν για τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα, αρνούνται τη δημιουργία του ιερού ναού του Σωτήρος. 
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας και μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει εντολή να αλλάξει ο ύμνος της ΝΔ.
Ξαναδείτε τον και ειδικά το σημείο "Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η Θρησκεία, ζήτω η ΝΔ"! Δεν θα υπάρχει πλέον αναφορά στη θρησκεία προκειμένου ο Κ. Μητσοτάκης να μην προκαλεί και να εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα και τους εκατομμύρια μουσουλμάνους-ισλαμιστές οι οποίοι κατακλύζουν τη χώρα! 
Όπως λέει και η Ραχήλ Μακρή με ανάρτησή της στο FBOOK : "Σε λίγο στη ΝΔ θα ντρέπεστε να κάνετε τον σταυρό σας" 
Για το ότι ο Μητσοτάκης έδωσε εντολή να κατέβει από το youtube ο ύμνος της ΝΔ γιατί θα τον αλλάξει, μπορεί να είναι αστείο ή μαύρο χιούμορ (για την ώρα), αλλά μην νομίζετε ότι απέχει από τηνξ πραγματικότητα. Με τέτοια προδοσία που υπάρχει από τα πολιτικά λαμόγια να ετοιμαστείτε ΝΔημοκράτες να το ζήσετε και αυτό!

6 σχόλια:

  1. καλα του λεει η μακρη. δεν ντρεπονται λιγο. ψηφισαν την ανεγερση του τεμενους για τα ψηφαλακια των μουσουλμανων αλλα ξεχναει ο κυριςκος τι ελεγε καποτε ο αδωνις για το τεμενος. βοδια λαος και τους πιστευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΔ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ!! ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ, ΜΑΣΟΝΙΚΟ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ "ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ"!!!Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ!! ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσίαι δὲν ὑπάρχουν.
      Μεσίαι εἴμεθα ἐμεῖς ἄν ἔχουμε νοῦν εἰς τὴν κεφαλήν μας καὶ ἐπικοινωνοῦμε μὲ αὐτόν.
      Πολιτικοὶ σωστοὶ,φιλοπάτριδες ἔχοντες λύσεις καὶ προτάσεις, ὑπάρχουν ἀλλὰ ἐμεῖς ἀντ' αὐτῶν στρεφόμεθα πρὸς τὰ πολιτικὰ σκουπίδια. Καὶ τοῦτο διότι εἶναι σὰν τὰ μοῦτρα μας καθ' ὅσον τὸ τῆς πόλεως ἦθος ὅλης ὁμοιοῦται τοῖς ἄρχουσι.
      Ἀγαπητὲ, ἀντὶ νὰ σκέπτεσαι ἄπιαστα πουλιά, δηλαδὴ μεσίες, κοιτάξου εἰς τὸν καθρέπτην, ἀναλογίσου πῶς νομίζεις τὰ συμφέροντα τῆς πατρίδος καὶ ὄχι τὰ δικά σου μικροσυμφεροντάκια, ἄνοιξε τὰ μάτια σου καὶ ἀνακάλυψε τοὺς σωστοὺς πολιτικούς -πάντα ὑπάρχουν - καὶ εἰς τὰς ἑπομένας ἐκλογὰς πρᾶξε ἀναλόγως.

      Διαγραφή
    2. Προς τον συνσχολιαστή Νικόλαο Ζ.
      Πρώτον:Σωστό το σχόλιό σου, είναι έτσι όπως τα λες. Υπάρχουν οι Πατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ, που μπορούν να οδηγήσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ σε καλύτερες ημέρες, αλλά εμείς προτιμούμε να "χειραγωγούμαστε" από την άθλια προπαγάνδα των ρυπαρών!!!
      Και το χειρότερο είναι ό,τι είμαστε και "ικανοποιημένοι" από την βλακεία μας...!
      Δεύτερον:Συγχαρητήρια για το πολυτονικό που χρησιμοποιείς στο σχόλιό σου.

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  3. ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ζ. : Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!! ΨΗΦΙΣΗ 1ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ!! ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ζ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ.... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή