Τρίτη 18 Απριλίου 2017

ΦΙΑΣΚΟ ΟΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ! 3,5 ΩΡΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟ-ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΘΗΝΑ!!! ΚΟΛΑΣΗ....

Τα πανηγύρια και τα εγκαίνια του Πρωθυπουργού και των υπουργών του ...

ΣΥΡΙΖΑ παραπλάνησαν τους πολίτες που εγκλωβίστηκαν εχθές (19/04/2017) σε αρκετά σημεία της Πελοποννήσου - Εκνευρισμένοι οι οδηγοί – Παρέμειναν επί ώρες ακινητοποιημένοι σε Αθηνών – Κορίνθου και Ιονία οδό
«Ξινό» βγήκε στους εκδρομείς το ταξίδι της επιστροφής στα αστικά κέντρα καθώς από το μεσημέρι της Δευτέρας 17 Απριλίου καταγράφηκαν ουρές χιλιομέτρων στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της χώρας.
Πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας, εγκαινιάζοντας τη νέα εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, τόνισε πως η απόσταση από την Πάτρα στην Αθήνα θα διανύεται σε μιάμιση ώρα...
Στην πρώτη μεγάλη έξοδο εκδρομέων αποδείχτηκε πως ο κ. Τσίπρας κόβει κορδέλες άρον άρον στα ημιτελή έργα των μεγαλοεργολάβων για επικοινωνιακούς και φυσικά ψηφοθηρικούς λόγους.
Στην πολύπαθη αλλά και πολυδιαφημισμένη Αθηνών – Κορίνθου, ο λαός αναστενάζει! Από νωρίς το μεσημέρι τα αυτοκίνητα κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες, ενώ η ουρά στα διόδια της Ελευσίνας ξεπέρασε ακόμα και τα 20 χιλιόμετρα.
Και ενώ  η ταλαιπωρία του κόσμου είχε χτυπήσει κόκκινο, δεν άνοιγαν ούτε τις μπάρες για να ξεμπλοκάρουν λίγο την κατάσταση.
Ακόμα χειρότερη ήταν η κατάσταση στην Ιονία οδό. Μεγάλα προβλήματα παρατηρήθηκαν στην ολοκαίνουρια σήραγγα της Κλόκοβας. Στο συγκεκριμένο σημείο μάλιστα σημειώθηκε και τροχαίο ατύχημα. Η Τροχαία, σταδιακά διέκοπτε την κυκλοφορία για να αποφύγει το μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες. Σύμφωνα με μαρτυρίες η ουρά των αυτοκινήτων προς Αθήνα, ξεπέρασε τα 10 χιλιόμετρα.
Όπως γράφει σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου η εφημερίδα Πελοπόννησος ενώ η σήραγγα ήταν έτοιμη, ο δρόμος που οδηγούσε προς Παλιοβούνα ήταν... ανέτοιμος με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι οδηγοί. 
syrrages

newsbomb.gr (τίτλος: παραλλαγμένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου