Τρίτη 23 Μαΐου 2017

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ! ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 19 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 50 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...

Τουλάχιστον 19 νεκροί και 50 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός ...


της τρομοκρατικής επίθεσης στο στάδιο του Μάντσεστερ (Manchester Arena), το μεγαλύτερο κλειστό της Ευρώπης, αργά το βράδυ της Δευτέρας και ενώ είχε μόλις τελειώσει η συναυλία της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Αριάνα Γκράντε.
Οι αφηγήσεις των αυτοπτών μαρτύρων είναι καθηλωτικές και πανομοιότυπες. Όπως λέει μία κοπέλα στο Ρόιτερς, «φεύγαμε από το χώρο και την ώρα που φτάναμε στην έξοδο ακούστηκε μια τρομακτική έκρηξη. Την ένοιωθες στο στήθος σου. Όλοι άρχισαν να ουρλιάζουν. Επικράτησε χάος».
Στα δραματικά βίντεο που ανέβηκαν στο twitter, μέσα από τον συναυλιακό χώρο, αποτυπώνονται αυτές ακριβώς οι σκηνές: εκατοντάδες θεατές, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά, εγκαταλείπουν το στάδιο τρέχοντας και ουρλιάζοντας. Δεκάδες γονείς, οι οποίοι αμέσως μαθαίνουν τα νέα, αρχίζουν ν' τ' αναζητούν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, άλλοι επιτόπου, άλλοι ανεβάζοντας φωτογραφίες τους στα σόσιαλ μίντια εκλιπαρώντας για πληροφορίες. 
cnn.gr

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ !!!!!!!! ΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Ν.Τ.Π ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΤΗΣ Ν.Τ.Π ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ !!!!!!! Υ.Γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ ΣΟΙΜΠΛΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΛΩΡΙΔΕΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ,ΟΛΑ ΔΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μερκελ εβραια
    http://retro.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews%5Bpointer%5D=3&tx_ttnews%5BbackPid%5D=59&tx_ttnews%5Btt_news%5D=4181&cHash=5561ee622b62dc06b6494f46da8e9099

    ΑπάντησηΔιαγραφή