Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ" ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ!

Ανασύρονται από τα «αζήτητα» δυσφημιστικά δημοσιεύματα…

-Απάντηση της δημοτικής αρχής Νεάπολης-Συκεών σε αναδημοσιεύσεις δυσφημιστικού ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» (13.1.2013), οι οποίες επαναφέρουν το θέμα σχετικά με τον έλεγχο αιρετών από το ΣΔΟΕ.
Με αφορμή την επαναφορά του θέματος σχετικά με τον έλεγχο «105 αιρετών από το ΣΔΟΕ», που αποτελεί αναδημοσιοποίηση του ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» (13.1.2013), από τη δημοτική αρχή του δήμου Νεάπολης-Συκεών εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Με έκπληξη είδαμε τις τελευταίες ημέρες κάποια ελάχιστα blogs και ιστοσελίδες να επαναφέρουν το θέμα σχετικά με τον έλεγχο αιρετών από το ΣΔΟΕ, αναρτώντας το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» που δημοσιεύθηκε πριν 3,5 χρόνια (13. 1.2013)!!! Ειλικρινά δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τους λόγους και τις σκοπιμότητες που υπηρετούνται με το αναμάσημα και την ανάσυρση από τα… αζήτητα άκρως δυσφημιστικών δημοσιευμάτων, για τα οποία υπήρξαν και καταδικαστικές αποφάσεις κατά της εφημερίδας. 
»Επειδή, λοιπόν, τα δημοσιεύματα είναι δυσφημιστικά και δεν μπορούμε να τους ‘‘τσουβαλιάζουμε’’ όλους στο ίδιο τσουβάλι, επειδή τα θέματα της διαφθοράς είναι ευαίσθητα για όλους μας και την κοινή γνώμη, και επειδή ‘‘καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται’’, επισημαίνουμε ότι ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης ήταν αυτός που πρώτος και άμεσα ζήτησε τον έλεγχο του ΣΔΟΕ, ενώ στράφηκε και κατά της εφημερίδας με εξώδικη επιστολή για την αποκατάσταση της αλήθειας. Το ίδιο το ΣΔΟΕ, δε, έκανε γνωστό ότι όσοι ελέγχθηκαν, με βάση τις ανώνυμες τότε καταγγελίες, και σε όποιες διαδικασίες ελέγχου είχαν ολοκληρωθεί, οι ελεγχόμενοι δεν βαρύνονται με κάποιες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος κ. Σίμος Δανιηλίδης. 
»Κατόπιν αυτών, σας καλούμε και σας παρακαλούμε να αποσύρετε άμεσα τη δυσφημιστική και συκοφαντική ανάρτηση από το ηλεκτρονικό μέσο που διαχειρίζεστε και να φιλοξενήσετε την παρούσα απάντηση για την αποκατάσταση της αλήθειας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου