Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ! ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ 4η ΕΞΟΥΣΙΑ! Η ΕΣΗΕΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!!

Απόλυτη σιωπή από την ΕΣΗΕΑ η οποία, χωρίς να βγάζει άχνα, αφήνει τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του να διαλύουν την ελληνική οικογένεια και να ξεπουλούν τη χώρα! Ούτε μια ανακοίνωση καταδίκης της πραξικοπηματικών ενεργειών του Τσίπρα να αποφασίζει για λογαριασμό της επόμενης Βουλής και να πετσοκόβει για 13η φορά τις συντάξεις του ...

λαού, χωρίς να εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ η οποία δίνει αντολή στην εκτελεστική εξουσία να επιστρέψει τις αντισυνταγματικά περικοπείσες συντάξεις! Ενώ η ΕΣΗΕΑ βλέπει να συντελούνται τέτοια εγκλήματα που συνιστούν την κατάργηση της Δημοκρατίας και του Συντάγματος ποιεί την νήσσα.
Με αυτή της τη στάση, η ΄Ενωση Συντακτικών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, δίνει τη σαφή εντύπωση ότι τα έχει κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση. Η νομοθετική-εκτελεστική εξουσία και η 4η εξουσία (δηλαδή ο Τύπος) είναι κώλος και βρακί! 
Ενώ η ΕΣΗΕΑ θα μπορούσε να ξεσηκώσει τον κόσμο ώστε να διεκδικήσει αυτό που του κλέβουν, ενώ θα μπορο'ύσε να υποχρεώσει την κυβέρνηση να εφαρμόσει τις αποφάσεις του ΣτΕ σιωπά! 
Είναι ντροπή για το δημοσιογραφικό λειτούργημα -το οποίο υπηρετούμε και εμείς, αλλά πιστεύουμε ότι είμαστε λεύτεροι και εκφαζόμαστε ακόμη λεύτερα- να μοιάζει περισσότερο με υπηρέτη της κυβέρνησης, παρά με 4η εξουσία η οποία οφείλει να αγκαλιάσει τον πολίτη!

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΓΑΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ !!!!!!ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή