Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ! BAZAAR SECOND HAND ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

Η οικονομική κρίση ενώνει τους Έλληνες για να την αντιμετωπίσουν από...

κοινού. Η περίπτωση της ανταλλαγής προϊόντων διογκώνεται σιγά-σιγά. Προϊόντα που σε κάποια οικογένεια δεν είναι χρήσιμα, μπορεί σε κάποια άλλη να είναι. Ένα τέτοιο Bazaar γίνεται στον Χολαργό στις 6 και 7 Μαϊου στον κήπο της επί της οδού Κλειούς 39 πολυκατοικίας. Μπορείτε να δείτε και αν σας ενδιαφέρει κάτι θα το πάρετε σε συμβολική τιμή. 

21 σχόλια:

  1. Οι συμμορίτες του ξεφτιλισμένου ΚΚΚΕ είναι ο μεγαλύτερος ΕΦΙΑΛΤΗΣ της Ελλάδος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που τους θυμήθηκες ρε φίλε τους μπάσταρδους κκεδες ; Είναι τα μεγαλύτερα καθάρματα που έβγαλε ο τόπος . Εχθές στο Σύνταγμα μαζί με Πακιστανούς λαθρομετανάστες φώναζαν ο Αλλάχ είναι μεγάλος . Άντε πηδηχτείτε τσογλάνια ανθέλληνες του τραπεζίτη Κουτσούμπα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ...... ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΟΝΟΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΠΛΑΣ . ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟ ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΚΕ σημαίνει ανθέλληνας , βρομιάρης , λιγδιάρης , σκουλήκι , φασίστας , κλεφταράς , χαραμοφάης , ρουφιάνος του Σόρος . τεμπελόσκυλο και τρωκτικά που λεηλατούν τα Δημόσια Ταμεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό είναι το κατάντημα της Ελλάδος . Συσσίτια και ψίχουλα για τους Έλληνες . Μας έκαναν ζητιάνους οι αληταράδες αριστεροί του σκατο συριζα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετέτρεψαν την Ελλάδα σε Βόρειο Κορέα και Βενεζουέλα . Φτώχεια παντού . Οι μεγαλύτεροι απατεώνες είναι οι αριστεροί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κρίσης μας ενώνει πράγματι όλους αλλά μακριά από παλιανθρώπους κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι απροσάρμοστοι κουλτουριάρηδες στον συριζα μαζεύτηκαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε αυτή τη στήλη γράφουμε "Η κρίση μας ενώνει" και αναφερόμαστε στις λύσεις που προσπαθούν να βρουν οι συμπολίτες μας, μέσα στο καθεστώς φτώχειας που μας έχουν επιβάλλει. Όμως, ανώνυμοι σχολιαστές αρχίζουν και καθυβρίζουν το ΚΚΕ! Εμείς βεβαίως δεν έχουμε καμία σχέση με τον κομμουνισμό, αλλά πείτε μας ρε καρντάσια: από την μεταπολίτευση και μετά, που η χώρα καταστράφηκε και ο λαός φτωχοποιήθηκε, ποιοι κυβερνούσαν; Οι κομμουνιστές; Τη ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ γιατί δεν τα καταγγέλλετε; Ν.Δημοκράτες και Πασοκτζήδες, αυτά τα πολιτικά λαμόγια δεν έβαλαν πρώτοι τις υπογραφες τους στα μνημόνια; Αυτοί δεν καταχράστηκαν τα δημόσια ταμεία; Ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης, ο Τσοχατζόπουλος (αυτός τιμωρήθηκε), ο Παπαντωνίου, αυτοί που πόνταραν σε δομημένα ομόλογα κατατρώγοντας τα αποθεματικά των ταμείων, ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς που αποτελείωσαν τα ταμεία με το PSI και κατάκλεψαν τους ομολογιούχους, αυτοί που επέβαλαν τον ΕΝΦΙΑ για να αρπάξουν την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων και να την παραδώσουν στους δανειστές, όλοι αυτοί κομμουνιστές ήτανε; Ε; Ο ...αριστερός Τσίπρας ο οποίος εφαρμόζει πειθήνια νεοφιλελεύθερη πολιτική ήρθε να αποτελειώσει τον Έλληνα. Γιατί λοιπόν ασχολείστε μόνο με το ΚΚΕ και όχι με τους κύριους υπεύθυνους της καταστροφής της χώρας, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ; Μπας και είστε ρε Ν.Δημοκράτες και Πασοκτζήδες; Μήπως εσείς δεν ευθύνεστε γιατί στηρίζατε το σάπιο αυτό σύστημα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΡΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
      .

      Διαγραφή
  11. Μάκη Βραχιολίδη Μάχη μέχρι εσχάτων . Έξω όλοι οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αριστερά εξοντώνει τον Ελληνικό Λαό . Είναι το μεγαλύτερο έγκλημα στην Ιστορία του Ελληνικού Γένους . Μας έκαναν ζητιάνους . Θα δικαστούν για Εσχάτη Προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν θα υπερασπιστώ το ΠαΣοΚ, ούτε και την ΝΔ, είναι όλοι τους αληταράδες και προδότες. Πρωτίστως αυτοί του ΠαΣοΚ, που καταστρέφουν την χώρα από την εποχή του ξεφτιλισμένου και ανισόρροπου Α.Παπανδρέου!
    Ούτε θα υπερασπιστώ το "αριστερίζων" προδοτικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που βάζει την ταφόπλακα στην Ελλάδα για να μην μπορεί να "σηκώσει κεφάλι" ποτέ ξανά ο Έλληνας μέσα στην Πατρίδα του!
    Άλλωστε, δείτε ποιοι είναι "πρωτοκλασάτοι υπουργοί" στον ΣφΥΡΙΖΑ σήμερα, ο Σπίρτζης, ο Κουρουμπλής, ο Κατρούγκαλος κλπ, που πριν μερικά χρόνια έφτιαχναν και πήγαιναν τον καφέ στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη...! Ναι, αυτή είναι η αλήθεια, στο ΠαΣοΚ τους είχαν για καφετζήδες(κυριολεκτικά) και ο Τσίπρας τους έχει για υπουργούς που λαμβάνουν αποφάσεις, ή μάλλον που "υπογράφουν" τις αποφάσεις των τοκογλύφων!!! Διότι μόνο για αυτό είναι άξιοι...
    Όμως, αυτά που έχουν κάνει αυτοί που "κυβερνούν" τα τελευταία 36 χρόνια, από το 1981, δεν δίνει "συγχωροχάρτι" στους κκέδες.
    Είναι το ίδιο συνυπεύθυνοι με τους υπόλοιπους, διότι από το 1975 λυμαίνονται μαζί με το υπόλοιπο "πολιτικό προσωπικό" το κράτος και σύμφωνα με το εκάστοτε εκλογικό τους ποσοστό, έπαιρναν και αυτοί το..."μερίδιό τους από την "λεία"!!!
    Έχουν "κερδίσει" πολλά, ειδικά τις εποχές που η βουλή ήταν τρικομματική και το χρήμα στα τρία μοιρασμένο, μεταξύ των..."Νονών του λαού!!"
    Και όταν λέω "λεία" εννοώ και από τις "μίζες" και από κάθε είδους λαμογιές και αυθαιρεσίες και διασπάθιση δημοσίου χρήματος, αλλά και από διορισμούς των..."δικών τους παιδιών" στο δημόσιο. Και δεν ήταν απλές θεσούλες κλητήρων μόνο, αλλά και θέσεις στα ανώτερα κλιμάκια στο ευρύτερο δημόσιο, δλδ υπουργεία, ΔΕΚΟ κλπ κλπ.
    Όταν δε, δεν "έπαιρναν" αυτά που ήθελαν για τον Περισσό, τότε εκβιαστικά απαιτούσαν, βάζοντας εμπρός τους αφελείς και με τις "απεργίες τους" κατέστρεφαν και ισοπέδωναν τα πάντα, έως ότου..."επιτευχθεί ο σκοπός!!"
    Γι'αυτούς τους λόγους και ας μην έχουν "κυβερνήσει", είναι εξ'ίσου ΠΡΟΔΟΤΕΣ οι...κκέδες!!!
    Έλεος, δεν θα βγάλουμε και "αγγέλους" τους συμμορίτες του Φλωράκη και του Ζαχαριάδη, ούτε και την "σύγχρονη μαφία" της Παπαρήγας και του Κουτσούμπα...επειδή και οι..."άλλοι" είναι ανθέλληνες.
    Ολετήρες και εσμός είναι όλοι τους, με "μοιρασμένους ρόλους" για να μην αντιλαμβάνεται η "μάζα" τον εμπαιγμό...
    Έλεος πια!!!

    ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄
    τάδε εφη "Γέρος του Μωριά"

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι συμμορίτες οι αληταράδες κομμουνιστές έχουν τεράστιες ευθύνες από την καταστροφή της Σμύρνης μέχρι σήμερα για τα χάλια της Ελλάδος . Προδότες και Δοσίλογοι . Όλες οι κυβερνήσεις τους τάιζαν με εκατοντάδες εκατ. Αρπαχτικά και τρωκτικά του κερατά οι ρουφιάνοι του Κουτσούμπα . Αι στο Διάολο ανθέλληνες λεχρίτες κομμουνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτοί εκεί στην Κλειούς θα πρέπει να καταλάβουν ότι η χώρα δεν θα σωθεί ούτε με ανατολίτικα μπαζάρια ούτε με συσσίτια σαν την Βόρειο Κορέα . Υπεύθυνος της καταστροφής του Ελληνικού Λαού είναι ο Τσίπρας του ΡΑΓΙΑΔΟ ΣΥΡΙΖΑ . Οι κουλτουριάρηδες με τέτοιες ενέργειες ρίχνουν στάχτη στα μάτια του Ελληνικού Λαού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με συριζαίους συμμορίτες δεν μας ενώνει καμία κρίσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτοί που οργανώνουν αυτή την φιέστα τι ρόλο παίζουν στη βρόμικη πολιτική σκακιέρα ; Μήπως είναι ανεξάρτητοι συριζαίοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ραγιάδες Έχεις Μάνα Γη Σκυφτούς Για Το Χαράτσι . Των Ευρωπαίων Περίγελα Και Των Αρχαίων Παλίάτσοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΣΓΙΑΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Διεθνιστικά Κομμουνιστικά Κόμματα στα κράτη.
    Ένα από τα πολλά "όπλα" στην φαρέτρα των επικυρίαρχων...
    Το "άλλο πρόσωπο" της "οικογένειας" Rothschilds, για τον μέγιστο έλεγχο των λαών-μαζών και, των υποταγμένων κυβερνήσεων στην υφήλιο!!!
    Η "κόκκινη ασπίδα" και το βέλος στην "Αχίλλειο πτέρνα" της ανθρωπότητας.

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή