Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!!! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, ο Αλέξης Μητρόπουλος είπε ότι στο 3ο Μνημόνιο υπήρχε πρόβλεψη από τους δανειστές να βρεθεί ένας νομικός τρόπος από την κυβέρνηση Τσίπρα, τέτοιος που να καθιστά συνταγματικούς όλους τους αντισυνταγματικούς...

νόμους που κρίθηκαν από τη Δικαιοσύνη. Έτσι, με δε3δομένο ότι από το ΣτΕ κρίθηκαν παράνομες όλες οι περικοπές συντάξεων από το 2012 και μετά και εν όψει του ότι έρχονται νέες σφαγές στις συντάξεις, η κυβέρνηση ψάχνει να βρει τρόπο πώς θα καταστήσει με τροπολογία συνταγματικούς όλους τους παράνομους και αντισυνταγματικούς νόμους σε βάρος του λαού! Πρόκειται για πραξικόπημα!!!

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟ 7 ΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ !!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΛΟΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ !!!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΙ ΕΠΙ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή