Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ! Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝΕΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ! ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ; ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!

Άλλη λύση από τον πόλεμο δεν υπάρχει πλέον, με το κάθαρμα που ...

λέγεται Ερντογάν-σουλτάνος. Ετοιμάζεται να καταλάβει την Κύπρο, δεν θα σταματήσει πουθενά ο αλήτης και περικυκλώνει την Κύπρο με τον στόλο του για να στήσει πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου μέσα στην Κυπριακή ΑΟΖ! Τι θα κάνει η Ελλάδα της φτώχειας και της τεχνητής κρίσης που μας έστησαν οι δανειστές;
Ιδού τι αναφέρει το voicenews.gr:
Έτοιμη για πόλεμο είναι η Τουρκία, η οποία έχει ήδη διαμηνύσει ότι αυτό θα συμβεί με αφορμή τις επιχειρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ και στέλνει στόλο στην Κύπρο.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος Αρχηγός Ναυτικού, ναύαρχος Μπουλέντ Μποστάνογλου, ξεκινάει η επιχείρηση «Ασπίδα της Μεσογείου», η οποία περιλαμβάνει τον σχηματισμό αεροναυτικών δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο, έξι μίλια από τις ακτές της Ρόδου, της Κρήτης, της Καρπάθου, του συμπλέγματος της Μεγίστης και των δυτικών ακτών της Κύπρου.
Ειδικότερα, έξι φρεγάτες, πέντε υποβρύχια, σταθμοί ραντάρ, τρεις μοίρες μαχητικών αεροσκαφών και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 θα συμμετέχουν, με σκοπό, όπως τόνισε ο Μποστάνογλου, την υπεράσπιση της «τουρκικής κυριαρχίας».
Πρόκειται για μια δραστική κίνηση από πλευράς Τουρκίας, η οποία τραβάει τα πράγματα στα άκρα.
Η κατάσταση χρήζει μεγάλης προσοχής και επαγρύπνησης από την ελληνική πλευρά.

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΩΣΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟ ΤΟΥ 2005 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!!! ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΣΕ ΡΑΔΙΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή