Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ! ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ! ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΕ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΕΤΣΙ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΌ 77 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ "ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ"! ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ!

Ξέρετε γιατί ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού χαρακτηρίζει "Ρατσιστές και Ξενοφοβικούς" όσους δεν υποδέχονται τους "μετανάστες" που μπουκάρουν στη χώρα μας; Διότι από το 2015 δόθηκε εντολή όλους τους παράνομους εισβολείς-μετανάστες στη χώρα μας να τους βαφτίσουν "πρόσφυγες"! Επρόκειτο για το σχέδιο που ...


εξυπηρετούσε τα σχέδια του Σόρος και των παγκοσμιοποιητών που ήθελαν να αλώσουν την Ελλάδα και να αλλοιώσουν την ομοιογένεια του πληθυσμού της. 
Αυτά τα λέει με ντοκουμέντα ο καθηγητής Κώστας Ρωμανός του Πανεπιστημίου Αιγαίου, και είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, αλλά δυστυχώς ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, με όσα πράττει, παίζει το παιχνίδι του Σόρος και των παγκοσμιοποιητών! Ντύνει τα παιδιά με μπούργκες και παίζει θεατρική παράσταση για να δείξει τα του πολέμου, και τη φιλοξενεία που πρέπει να επιδείξουμε ως Έλληνες την ώρα που ο συρφετός πιυτ εισβάλλει (και έχει εισβάλει) στη χώρα μας δεν είναι από περιοχές εμπόλεμες! Ούτε λέξη για το σχέδιο σε βάρος της Πατρίδας μας από το Σύλλογο Γονεών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού. 
Δείτε ξανά το αισχρό βίντεο με την παράσταση:

Και τώρα δείτε το ντοκουμέντο το οποίο όλοι οι γονείς πρέπει να δείξουν στα παιδιά τους., Μιλάει ο καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου Κώστας Ρωμανός. Δείτε ειδικά από το 10.30'' και μετά:

21 σχόλια:

  1. ``...οι γονείς και οι κηδεμόνες πρέπει τώρα να αντισταθούν και να αντιδράσουν, πριν είναι αργά, έχουν την νομική δυνατότητα στους συλλόγους για να αποτρέψουν τέτοια φαινόμενα, αν θέλουν το καλό των παιδιών τους(sic)΄΄
    Άλλωστε ΚΑΙ ο Τσίπρας το έχει δηλώσει, προχωράμε σιγά-σιγά για να πετύχουμε τους σκοπούς μας και να αποδεχτούν ευκολότερα οι οικογένειες τα..."νέα ήθη" που εισάγουμε!!
    Εκεί στον "περίφημο και περιβόητο σύλλογο", έχει να απαντήσει κάτι η "πρόεδρος...;"
    Στον καθηγητή, όχι σ'εμάς, τους..."κακόβουλους ρατσιστές"!!!
    Βεβαίως σιγά μην "ασχοληθεί" κοτζάμ "προεδράρα" με άσημους καθηγητάκους ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ...!
    Απορώ πως κυκλοφορούν ακόμη κάποιοι ρατσιστές...
    Ο Αντιρατσιστικός νόμος δεν ισχύει για όλους;;;

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν κάποιος ήθελε να παραστήσει μια μουσουλμάνα γυναίκα, θα την εμφάνιζε με μαντίλα ή χωρίς μαντίλα;

    Εάν κάποιος ήθελε να παραστήσει ένα ορθόδοξο ιερέα, θα τον εμφάνιζε με ράσα ή χωρίς ράσα;

    Μπορεί να απαντήσει ένας γονέας του εν λόγω Σχολείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δάσκαλοι χωρίς Ιδανικά και Αξίες διδάσκουν στα παιδιά μας κάθε ανθελληνική απαξία μισούν την Ελληνική παιδεία και θα κάνουν τα πάντα να καταστρέψουν αυτή την χώρα . Όλοι αυτοί οι ψευτοδάσκαλοι στηρίζουν ΚΚΕ , ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΤΑΡCIA , ANTISA MOSAD = ΣΟΡΟΣ . Τους χρηματοδοτεί ο ΧΑΣΑΠΗΣ της Ανατολικής Ευρώπης Σόρος [το είχε γράψει πριν λίγα χρόνια το περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ τηε Πατριωτικής αριστεράς και το έκαψαν] . Ο Σύλλογος αυτός μαζί με τους άλλους Συλλόγους Γονέων Χολαργού εΊΝΑΙ ΑΠΟΜΕΙΝΆΡΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΧΙΜ ΠΑΣΑ . Είναι οι απροσάρμοστες γκέισες του Χολαργού και τα παιδιά τους μέσα από τον ΠΟΥΣΤΟ antifa καταστρέφουν τα πάντα στην πόλη μας . ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ANTIFA στηρίζουν την πιο ΣΙΧΑΜΕΡΗ και ΜΙΣΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ που έβγαλε ο τόπος . Μέσα από αιματηρά ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ και ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ θα μας εξοντώσουν για να ικανοποιήσουν τα ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ του ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ . Η κατάσταση στην Πατρίδα μας είναι δραματική . Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ δεν θα σταματήσει εδώ . Θα υπογράψει νέο Μνημόνιο για 45 χρόνια . Πούλησε τα πάντα ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ . Και την ψυχή του πούλησε για να παραμείνει στην εξουσία ο SOULEIMAN PASAS της αριστεράς των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σφηκοφωλιά φασιστικών στοιχείων της αριστεράς το 2ο Δημοτικό σχολείο . Δάσκαλοι και σύλλογος αποτελούν τον σκουπιδοτενεκέ του Χολαργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρκίνος και χολέρα ο συριζα Χολαργού . Βρωμάει και ζέχνει παντού . Υπόνομος τα μέλη και φασισταριά οι δάσκαλοι του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χώρα θα ισλαμοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα με ολέθριες συνέπειες και οι περισσότεροι είναι εγκληματικά αδιάφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ... ΑΝΤΈ ΠΉΓΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ. ΟΦΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...to pios theli psihiatro fenete apo makria 3:50.
      kanonise sintoma to radevou sou.
      Και σου τα έγραψα έτσι ούτος ώστε να τα κατανοήσεις στην γλώσσα σου την "μητρική", την πακιστανική, Σουαχίλι η σομαλική ή και όποια διάολο είναι αυτή που καταλαβαίνεις.
      Μ.Φ.π,σ,Ε.

      Διαγραφή
  8. Το να βλέπει κάποιος τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα στο μέλλον είναι σύνεση και προνοητικότητα.

    Δες εδώ τι προέβλεπε ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το έτος 1996 για το σημερινό χάλι της χώρας μας βάσει των τότε δεδομένων:

    https://www.youtube.com/watch?v=-HXjskb2EMY&feature=player_embedded

    Αυτοί προνοητικοί και συνετοί άνθρωποι συνήθως αποκαλούνται τρελοί ή συνωμοσιολόγοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρελούς και γραφικούς αποκαλούσαν και εκείνους που έλεγαν ότι η ένταξη μας στην Ε.Ο.Κ. (Ευρωπαϊκή Ένωση) θα γίνει ο τάφος της Ελλάδος.

    Ο αείμνηστος Αυγουστίνος Καντιώτης μας προειδοποιούσε για τη δυστυχία που θα προκαλούσε η ένταξή μας στην Ε.Ο.Κ.

    https://www.youtube.com/watch?v=RYlniC9oTpk&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πώς είναι τόσο βέβαιοι κάποιοι ότι το μεταναστευτικό θα έχει θετικές συνέπειες για την Ελλάδα;;
    Δείτε πόσο ωραία και γοητευτικά λόγια έλεγαν κάποιοι για την Ε.Ο.Κ., τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση.

    http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20150528/low/newego_LARGE_t_901_106584209.JPG

    Κι όμως συμβαίνουν τα εντελώς αντίθετα από αυτά που μας υπόσχονταν τότε οι θιασώτες της ένταξης στην Ε.Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι θα γίνει εάν ισλαμοφασίστες μπουν σε ένα σχολείο όπως στην Αγγλία και αρχίσουν να σκοτώνουν μικρά παιδιά ; Ποιος θα τους σταματήσει ; Οι ξεφτιλισμένοι συριζαίοι τι θα κάνουν ; Τι θα γίνει την επόμενη ημέρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καλός πολιτικός, έλεγε ο Θουκυδίδης, με βάση αυτά που συμβαίνουν σήμερα πρέπει να προνοήσει γι' αυτά που θα συμβούν στο μέλλον.

      Διαγραφή
  12. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ !!!!!1 ΠΩΣ ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!! ΡΕΤΣΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΖΕΣ ΠΑΕΙ ???? ΔΕΝ ΠΑΕΙ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ούτε μεζές υπάρχει ούτε ρετσίνα το TSOGLANI ο Τσίπρας μας έχει ξεσκίσει στα χαράτσια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ. ΟΦΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σταλινιστές ήταν φ ί λ ο ι και σύμμαχοι των ν α ζ ί .

      Βλέπε σύμφωνο Μολότοφ-Ριμπερντροπ του 1939.

      https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/

      Διαγραφή
  15. Ρε βλάκα χατζατζάρη κομμουνιστή κατσαπλιά συριζαίε , φασίστες είναι αυτοί που υπογράφουν αιματηρά Μνημόνια και αρπάζουν σπίτια Ελλήνων για να ικανοποιήσουν τον ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΣΟΙΜΠΛΕΡ . Αυτοί που πούλησαν την Ελλάδα για 99 χρόνια στους τοκογλύφους θα έχουν την τύχη του Τσαουσέσκου . Πήγαινε στα Νοσοκομεία αχούρια του ΣΥΡΙΖΑ ρε βρωμόπαιδο να δεις φτωχούς ανθρώπους να πεθαίνουν χωρίς καμία βοήθεια γιατί δεν έχουν χρήματα . Οι Έλληνες το 1940 σκότωσαν και έπνιξαν στην Θάλασσα της Αδριατικής δεκάδες χιλιάδες Ιταλούς φασίστες του Μουσολίνι . Το 1941 ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΜΕΤΑΞΑ [ιδέα δεν έχεις ΟΡΝΙΟ] ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΘΑΨΑΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ 20.ΟΟΟ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΧΙΤΛΕΡ . Το 1946-1949 ο Ελληνικός ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ συνέτριψε τους ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ του ΚΚΕ που ήθελαν την ΕΛΛΆΔΑ Λαϊκή Δημοκρατία της Αλβανίας και Βόρειο Κορέα . Αυτά ρε ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ του ΑΛΗ ΠΑΣΑ δεν σου τα μαθαίνουν στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σχολείο που πηγαίνεις για να σε έχουν της σφαλιάρας και με μισθό 345 ευρώ και ανασφάλιστος . ΟΡΝΙΟ ΞΥΠΝΑ ΟΡΝΙΟ ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΒΡΟΜΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας μην ξεχνάμε τις φρικαλεότητες:
    Ο σταλινισμός με τον Στάλιν και τον Μάο εξόντωσε 65.000.000
    ανθρώπινες ψυχές.

    Πηγές:
    topontiki.gr/article/138083/i-staliniki-periodos-apo-tis-metarrythmiseis-stis-ekkathariseis-kai-tis-dikes

    tovima.gr/world/article/?aid=355168

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μεσα στα πλαισια της παγκοσμοιοποιησης εγινε και το προγραμμα ΕΡΑΣΜΟΥΣ στα Πανεπιστημια. Επρεπε ο νεος να μαθει να ξερριζωνεται.
    Δεν ειναι καθολου κακο το να γνωρισουν οι νεοι μια αλλη χωρα, εναν αλλο τροπο σκεψης. Αντιθετα μαλιστα. Αυτο που ειναι κακο ειναι το σκεπτικο για τον οποιο εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι λαοί αγνοούν τι τους επιφυλάσσει η παγκοσμιοποίηση.

      Διαγραφή