Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ" ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ"!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!

Αποκαλύφθηκε-ξεμπροστιάστηκε μόνος του ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού ο οποίος με την τελευταία ανακοίνωσή του η οποία ουσιαστικά απευθύνεται στην εφημερίδα μας, αποκαλύπτει στην πράξη ότι η θερινή παράσταση του δημοτικού σχολείου με μαθήτριες να υποδύονται τις μουσουλμάνες προσφυγοπούλες (φορώντας μαντίλες) ήταν για τον Ρατσισμό και την Ξενοφοβία! Ο τίτλος Πόλεμος και Ειρήνη αποτέλεσε το...δόλωμα για να τσιμπήσουν οι αμέριμνοι γονείς και τα αθώα παιδιά!  Πρόκειται για άθλια...

στάση ενός Συλλόγου που λέγεται Σύλλογος Γονέων, αλλά που ουσιαστικά είναι σφηκοφωλιά Συριζαίων και αριστεριστών οι οποίοι έφτιαξαν τον Σύλλογο για να παίξουν τα κομματικά τους παιχνίδια και να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας. Είναι επικίνδυνος Σύλλογος κι εμείς από εδώ θα σας το αποκαλύπτουμε. 
Να σας θυμίσουμε τον άθλιο ρόλο που παίζει αυτός ο σύλλογος, όταν το περασμένο Φεβρουάριο εξέδωσε ανακοίνωση λες και τα μέλη του ΔΣ ήταν κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ! Έκαναν πολιτική-κομματική παρέμβαση για ό,τι συνέβη στο σχολείο του Περάματος με τη Χρυσή Αυγή, δίνοντας κατευθύνσεις στην Πολιτεία για το πώς πρέπει να ενεργεί, με επιμύθιο, το: "Αντίπαλοί μας δεν μπορεί να είναι όσοι υποφέρουν από τις συνέπειες συγκεκριμένων πολιτικών, αλλά οι ίδιες οι πολιτικές"!!!  Από πού και ως πού ακούστηκε ποτέ σύλλογος γονέων να φέρεται ως πολιτικός ιστρούχτορας και να δίνει κατευθύνσεις για πολιτική συμπεριφορά σε μαθητές, γονείς, δασκάλους, Πολιτεία!
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της κομματικής του στάσης, ενήργησε με κομματικά κριτήρια και στην εορτή του σχολείου. Παρέσυρε (ενδεχομένως και τη διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου), παρέσυρε παιδιά και γονείς για να παίξει  τα κομματικά του παιχνίδια στις πλάτες μιας ολόκληρης πόλης. 
Έτσι, εμφάνισε τα παιδιά ντυμένα μουσουλμανάκια με μαντίλες, για να πει με αφορμή το "Πόλεμος και Ειρήνη", όχι στον "Ρατσισμό και την Ξενοφοβία"! Αν αυτό δεν συνιστά αθλιότητα, τότε τι είναι αθλιότητα;
Ιδού τι γράφει αναγνώστης μας κατά του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού:

Έτσι μπράβο, πείτε το επιτέλους...
Το θέμα της "παράστασης" ήταν:
"Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία"
Όχι το "πόλεμος κ ειρήνη" και άλλα...κουραφέξαλα!
Ρατσισμός και ξενοφοβία, οι δύο λέξεις που τις εφηύραν οι "παρλαπίπες" της "Πολιτικής Ορθότητας" για να τρομοκρατούν τους λαούς της Ευρώπης και φυσικά και τους Έλληνες πατριώτες που αντιστέκονται στην ισλαμική αποίκηση από λαθρομετανάστες, στην διάλυση του θεσμού της οικογένειας, την ομοφυλοφιλία και τις γελοίες "παρελάσεις τους" στην Αθήνα, την πόλη του ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ...ή στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την πόλη του Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!

"Ομο-φοβία", Ισλαμο-φοβία, "ξενο-φοβία".
Όλες αυτές οι λέξεις είναι τα "επιστημονικά" κατασκευάσματα της διεθνιστικής αριστεράς και των ελίτ, που μέσω των ΜΜΕ και της σύμπραξης των πολιτικά Φιλελευθέρων στα κοινωνικά ζητήματα, "διεμβόλισαν" την ικανότητα του μέσου ανθρώπου να προβάλλει αντεπιχειρήματα.
Βαθύτατα αριστεροί ιδεοληπτικοί "όροι" που καλύφθηκαν με το...πέπλο της "επιστημονικοφάνειας", από την Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!

Τώρα κατανοούμε πόσο δίκιο είχε H.P.Lovecraft, όταν κήρυττε πως:
"Μόνον ένας ανόητος μπορεί να περιμένει τους ανθρώπους μιας παράδοσης να αισθάνονται άνετα όταν, η χώρα τους πλημμυρίζεται από ορδές αλλοδαπών οι οποίοι -είτε είναι ίσοι, είτε είναι ανώτεροι, είτε κατώτεροι- είναι τόσο διαμετρικά αντίθετοι στην σωματική, συναισθηματική και πνευματική σύνθεση(του λαού που τους δέχεται) ώστε η αρμονική συνένωση είναι σχεδόν αδύνατη.
Μια τέτοια μετανάστευση είναι θάνατος για κάθε υποφερτή ύπαρξη και ρύπανση και φθορά σε κάθε Τέχνη και Πολιτισμό.
Το να επιτραπεί ή να ενθαρρυνθεί αποτελεί Αυτοκτονία(sic!)".

Αυτό είναι λοιπόν το ζητούμενο...
Ο αποκλεισμός από τον δημόσιο διάλογο -"παριοποίηση"- με τους χαρακτηρισμούς, όπως "Φασίστας" ή "ρατσιστής", "ομοφοβικός" ή "ξενόφοβος", κάθε Εθνικιστή Πατριώτη που θα τους...Αντισταθεί!!!

"Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους".
(ταδε εφη "Γέρος του Μωριά")

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ 

11 σχόλια:

  1. EIΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ 2 Δ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ.
    ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΣΑΔΙΣΜΟΥ(ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ)
    https://nikosxeiladakis.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bb%ce%b1%ce%b8%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b1%ce%b4%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ (βίντεο)
    http://nikosxeiladakis.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας έχουν αφήσει σύξυλους αυτοί οι γονείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΦΡΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευτυχως που δεν κανετε εσεις προπαγανδα αλητες φασιστες χρυσαυγιτες ντροπη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου και θα σου σου πω ένα μεγάλο μπράβο, αν αποδείξεις ότι οι σχολιαστές είναι
      1) αλήτες
      2) φασίστες.
      3) Τι το αδιάντροπο είπαν, για το οποίο πρέπει να ντρέπονται.
      Περιμένω να τεκμηριώσεις τους χαρακτηρισμούς, αλλιώς θα με πείσεις ότι λες αρλούμπες.

      Διαγραφή
  7. η διαστρέβλωσή του νοήματος μίας σχολικής γιορτής όταν το θέμα είναι σαφές για να εκμεταλλευθούν κάποιοι τα παιδιά για πολίτικα συμφέροντα είναι ντροπή το θέμα ήταν σαφές πόλεμος και ειρήνη... το δράμα το προσφυγών τότε και σήμερα http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/1927183/to-drama-ton-prosfigon-tote-ke-simera
    http://s.nbst.gr/files/1/2015/08/prosfyges1-735x459.jpg
    Οι εικόνες καταγράφηκαν αμέσως μετά τη μικρασιατική καταστροφή
    οι γυναικες φοράνε μαντίλια είναι χριστιανές
    αφηστε τις αρλουμπες λοιπον «εμφάνισε τα παιδιά ντυμένα μουσουλμανάκια με μαντίλες» παιζετε πολιτικα παιχνιδια στις πλατες των παιδιων αυτο ειναι αλητεια και φασιστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:35 μ.μ.
    Τα ερωτήματα ήταν σαφέστατα. Δεν απάντησες σε κανένα. Άρα;;;
    1) Το θέμα ήταν ''πόλεμος και ειρήνη'';;;;
    Σύμφωνα με την ανακοίνωση των γονέων του Σχολείου το θέμα ήταν ''Δεν φοβάμαι!''
    Δες την ανακοίνωση των γονέων:
    http://indobserver.blogspot.gr/2017/06/2_47.html

    2) Οι φωτογραφίες των λινκς που παραθέτεις τι σχέση έχουν με την θεατρική παράσταση; Η μαντίλα συμβολίζει την Χριστιανή Ελληνίδα γυναίκα;;;;;;;
    Δες εδώ κοπέλες με μαντίλες που δεν είναι χριστιανές.
    http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/kopeles-me-mantila-44341408935
    Μήπως η μαντίλα συμβολίζει την μουσουλμάνα γυναίκα;;;;;;
    (Δες μουσουλμανικά ''σάιτ'', για να μάθεις τι σημαίνει η μαντίλα).

    3) Το βίντεο που παρουσιάστηκε ήταν αληθινό ή πλαστό;; Στο βίντεο φαίνονται οι μαντίλες ή όχι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι όταν κάποιος βλέπει στο δρόμο μια κοπέλα με μαντίλα, αποφαίνεται έτσι:
      ''Είδα στον δρόμο μια κοπέλα με μαντίλα, άρα η κοπέλα ήταν χωρίς καμιάν αμφιβολία χριστιανή ''

      Διαγραφή
    2. 3:35 μ.μ.,
      Βλέπε εδώ φωτογραφίες γυναικών από την Μικρά Ασία χωρίς μαντίλα, για να καταλάβεις ότι η μαντίλα δεν συμβολίζει την Ελληνίδα γυναίκα ή την Χριστιανή γυναίκα:

      http://www.lifo.gr/uploads/image/881939/Scan-24.jpg

      https://www.patrasevents.gr/imgsrv/f/full/1481039.jpg

      Εάν όμως δεν θέλεις να καταλάβεις την αλήθεια, το πρόβλημα δεν είναι δικό μου.

      Διαγραφή