Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΜΕ ΜΑΝΤΙΛΕΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΟΡΤΗ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ!

Δείτε τι γίνεται στα σχολεία μας! Με το πρόσχημα της ειρήνης και του...

ΌΧΙ στον πόλεμο, δάσκαλοι και γονείς έβαλαν τα παιδιά να ντυθούν μουσουλμάνες μα μαντίλες! Λες και άλλος τρόπος δεν υπήρχε. Έπρεπε να κάνουν τα παιδιά "μουσουλμανάκια"! Πρόκειται για το νέο πλαίσιο στο οποίο περνά η Παιδεία μας και θα διδάσκονται οι μαθητές όχι τους ήρωες που μας απελευθέρωσαν, όχι ότι επί 400 χρόνια ζούσαμε υπό οθωμανικό ζυγό αλλά ότι η καταστροφή της Σμύρνης ήταν ένας...συνωστισμός. Αυτό ακριβώς αντιπροσώπευσε η σχολική παράσταση. Τον βιασμό της ιστορίας μας και τη νέα-μεταλλαγμένη ιστορία του...συνωστισμού. 
Δείτε το βίντεο:

9 σχόλια:

  1. Οι αριστεροί και οι συριζοανελομούρηδες να βάλουν τις μαντήλες στο από πίσω μέρος του σώματος και να μην ντύνουν τις μαθήτριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα έχουνε ντύσει "μουσουλμανάκια", μην λέτε ψέματα.Στο βίντεο δείχνει πρόσφυγες αίντε ξυπνήστε.ΕΛΕΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος; Τι "έλεος" ρε, σε παράλληλο σύμπαν ζεις;
      Σαν τον πρωθυπουργό σου είσαι...; Και αυτός σε "παράλληλο σύμπαν" ζει και βλέπει την "ανάπτυξη" που έχει έρθει από πέρσι το Πάσχα!! Άλλο τώρα που έχει ρημάξει η Ελλάδα, αυτό είναι παρενέργεια από την..."υπέρ ανάπτυξη"!!!
      Έτσι "βλέπετε" κι'εσείς;
      Ε, εμείς δεν θα σας κάνουμε την χάρη να το δούμε έτσι όπως εσείς θέλετε! Πρόβατα έχετε πολλά στην κομματική σας οργάνωση, ``Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ΄΄ εκεί την "παραμύθα" που πιάνει...
      Όσο για την ΕΛΠΙΔΑ, ακόμη έρχεται...
      Κάνατε γκάφα ολκής, παραδεχτείτε το να πάμε παρακάτω...
      Αν δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου, δεν τα διορθώνεις!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  3. 5:55 μ.μ., οι πρόσφυγες αυτοί που αναφέρεις ήταν Χριστιανοί;
    Οι μαντίλες τυχαία επιλέχθηκαν ως εξάρτημα της ενδυμασίας;
    Διευκρίνισέ το, για να ξυπνήσουμε επιτέλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι γνωστό σε όλους μας ότι οι σύλλογοι γονέων Χολαργού είναι συνιστώσες του σκατο συριζα . Ο συριζα αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή για την ανεξαρτησία της Ελλάδος . Σε λίγο θα υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης για όλους μας από τα καθάρματα της ξεσκισμένης φλωρο αριστεράς . Η ΤΟΥΣ Γ........... Η ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πέφτει το καθεστώς της προδοσίας...
    Έχετε..."προνοήσει" για την επόμενη μέρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΛΗΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ . ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ . ΕΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ . ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ . ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ . ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας γνωριζουν τα τσιρακια του εβραιου Σορος στα σχολεία οτι
    ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ
    ΣΤΕ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    http://kwloxaneio.gr/steden-yparchoun-prosfyges-stin-ellada-mono-lathrometanastes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Σχολική Επιτροπή γιατί μένει θεατής;Η δημοτική αρχή,που την προτείνει και την διορίζει τί κάνει;Οι δημοτικές παρατάξεις γιατί δεν τοποθετούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή