Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ”

Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ


Στα χρόνια των Μνημονίων στον πατριωτικό πολιτικό χώρο – δυστυχώς – έχει δημιουργηθεί μια πανσπερμία νέων κομμάτων που ευαγγελίζονται ...

όλα ότι εκφράζουν την αυριανή ελπίδα για τον δυστυχισμένο λαό μας. 
Ιδρυτές αυτών των κομμάτων πολλοί άξιοι και υγιείς πατριώτες, αλλά και αρκετοί καιροσκόποι - γιαλαντζί “πατριώτες”, οι οποίοι κατά το παρελθόν συμμετείχαν σε άλλα πολιτικά σχήματα, τα οποία εξυπηρέτησαν το πολιτικό και επιχειρηματικό Σύστημα, όταν εκείνο τους χρειάσθηκε.   
Έτσι, μετά από πολλά παθήματα, ο λαός μας διαπιστώνει πως δεν υπάρχουν καθαρές πολιτικές λύσεις και οι οποίες να εκφράζονται από τα σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα. Αναζητεί λοιπόν, καθαρές πολιτικές λύσεις στα μη κοινοβουλευτικά νέα κόμματα, από τη στιγμή που τα αδιέξοδα της Πατρίδος και του λαού έχουν πληθύνει. Ωστόσο, αυτά τα νέα κόμματα θα πρέπει να ακολουθήσουν το δόγμα “η ισχύς εν τη ενώσει”! Θα πρέπει δηλαδή, να εξετάσουν τις δυνατότητες δημιουργίας μιας Πατριωτικής Συσπείρωσης με τη συμμετοχή τους σ΄αυτήν, στην οποία οι Πρόεδροι αυτών των κομμάτων θα θέτουν σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές τους φιλοδοξίες! Θα “απομονώσουν” μέσα τους, αυτό το καταραμένο “εγώ” της φυλής μας! 
Μια τέτοια προσπάθεια αναλαμβάνει σήμερα η “Ελλήνων Πολιτεία”, με το σημερινό ενωτικό της κάλεσμα! Που ως γνωστόν είναι το αρχαιότερο από όλα τα άλλα νεοϊδρυθέντα κόμματα του πατριωτικού χώρου, αφού η ίδρυσή της χρονολογείται στο 2011! Όταν έγκαιρα διαπίστωσε το μεγάλο κακό που ερχόταν, αναλαμβάνοντας ποικιλόμορφη δράση! 
Μια τέτοια ενωτική προσπάθεια εκδηλώθηκε και από τον Τύπο και πιο συγκεκριμένα από τις εφημερίδες “Μακελειό” και “Ελεύθερη Ώρα”!

Το δημοσίευμα της εφημερίδος “Μακελειό”…

…την Τετάρτη 24 Μαίου 2017, είχε στην πρώτη της σελίδα τον τίτλο “Ενωμένη Εθνική Λαϊκή Πατριωτική Παράταξη – Πατριώτες και Εφιάλτες” και τις φωτογραφίες των Αντώνη Μυλωνάκη, Κωνσταντίνου Πλεύρη, Φαήλου Κρανιδιώτη, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκου Μιχαλολιάκου, Γιώργου Καρατζαφέρη, Κυριάκου Βελόπουλου (με την σειρά που τις έθεσε η εφημερίδα)! 

Η “Ελλήνων Πολιτείας” έχει …

…ήδη τοποθετηθεί επί του δημοσιεύματος της εφημερίδος και δεν διστάζει να τοποθετηθεί εκ νέου!
Δεν είναι ποτέ δυνατόν να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουμε για την ένωση του πατριωτικού χώρου με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, από τη στιγμή που ο ίδιος και η 14μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ παραβίασαν τις αποφάσεις της λαϊκής βάσεως του κόμματος (σ.σ. απόφαση Εκτελεστικού Γραφείου κατά της ψήφισης του Μνημονίου) και ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο! Όταν ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη συμμετείχε της κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου – υπαλλήλου της Goldman Sachs – με 4 Υπουργούς και την οποία ο Καρατζαφέρης στήριξε μετά μανίας! Θυμηθείτε την αποχώρησή του από την κοινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν “έπεσε” στο τραπέζι το όνομα του τότε Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου! Γιατί έπρεπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως υποτακτικός του Συστήματος, υπακούοντας στις άνωθεν εντολές να επιβάλλει τον Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό για να “περάσει” το εγκληματικό PSI μέσω του οποίου εκχωρήθηκαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και η ανεξαρτησία της Πατρίδος μας!
Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τον Κυριάκο Βελόπουλο γιατί ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο, αφού αποτελούσε μέλος της 15μελούς Κ.Ο. του ΛΑΟΣ και στήριξε μέχρι τέλους την κυβέρνηση Παπαδήμου! 
Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τον Αντώνη Μυλωνάκη, αφού είναι υπάλληλος του Γιώργου Καρατζαφέρη!
Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, αφού όλοι γνωρίζουν πως αποτελεί το alter ego του Αντώνη Σαμαρά! Ο οποίος καταψήφισε ως αντιπολίτευση το πρώτο Μνημόνιο και ως κυβέρνηση “σύρθηκε” στα τέσσερα ψηφίζοντας το δεύτερο Μνημόνιο!
Δεν μπορούμε να συζητήσουμε με τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Ηλία Κασιδιάρη, από τη στιγμή που μας χωρίζει άβυσσος λόγω της ακραίας “έκφρασης” των λόγων και των πράξεών τους! 
Έτσι, με όλους αυτούς τους καλοθελητές του Συστήματος ή έστω “εξυπηρετούντες” το Σύστημα, δεν είναι δυνατόν να μπορέσουμε να συνεργαστούμε για τη δημιουργία ενός ενωτικού πατριωτικού κόμματος!  

Το δημοσίευμα της εφημερίδος “Ελεύθερη Ώρα”…

…την Δευτέρα 29 Μαίου 2017, είχε στην πρώτη σελίδα τον τίτλο “Πατριωτικό Ενωτικό κάλεσμα από Πλεύρη, Καπερνάρο, Ρήγα και Σακκά”!
Με τους παραπάνω αναφερόμενους επικεφαλής πολιτικών σχηματισμών, αλλά και με όποια άλλα νέα κόμματα δεν έχουν συμμετάσχει σε Συστημικά αλισβερίσια, και βέβαια η “Ελλήνων Πολιτεία” θα μπορούσε να συζητήσει για την συνένωσή τους σε έναν μεγάλο ενωτικό Πατριωτικό φορέα, ο οποίος εν κατακλείδι θα δημιουργούσε πολλές ελπίδες για να εκπροσωπηθεί με ικανότατο ποσοστό στην επόμενη Βουλή, αλλάζοντας τους πολιτικούς συσχετισμούς προς όφελος της Πατρίδος μας! 
Ωστόσο, το εγχείρημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και θα πρέπει να έχει ως βάση κάποια σημαντικά προαπαιτούμενα για να ξεκινήσει μια συζήτηση “στρογγυλής τραπέζης”! Για τα οποία – προαπαιτούμενα - θα πρέπει να υπάρξει πλήρης ταύτιση από όλα τα υπό συνεργασία νέα κόμματα!

Απαραίτητα προαπαιτούμενα συνεργασίας…

…είναι πρώτο και καλύτερο, να αποδεχτούμε όλοι – οι εκπρόσωποι των κομμάτων (ένας από κάθε κόμμα) - να τεθούμε υπό την Προεδρεία ενός ικανότατου και ουδέτερου προσώπου, αποδεκτού στην ελληνική κοινωνία, το οποίο θα είναι ίσο απέναντι ίσων! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα δείξουμε όλοι ότι βάζουμε το “εγώ” μας κάτω από το συμφέρον της Πατρίδος μας! Γιατί, είναι άλλο να το λέμε με κουβέντες που δεν κοστίζουν τίποτε και είναι άλλο να δεσμευόμαστε με την υπογραφή μας! Βέβαια, αυτό το πρόσωπο θα είναι της απολύτου αποδοχής, όλων των συμμετεχόντων κομμάτων!
Την αντιμετώπιση της αθρόας λαθρομετανάστευσης, που είναι ο υπ΄ αριθμόν ένα κίνδυνος της Πατρίδος! Σε μια κατεστραμμένη οικονομικά χώρα, πρώτα θα φροντίσουμε να ταΐσουμε τα δικά μας παιδιά! Μια απόφαση που θα τεθεί στο λαό μας για να την εγκρίνει μέσω δημοψηφίσματος!
Την στάση πληρωμής εξωτερικών μας υποχρεώσεων και τη μονομερή διαγραφή του δημοσίου χρέους μας! 
Την αποχώρησή μας από την ευρωζώνη, σε πρώτη φάση1 Ακολούθως, θα εξετασθεί η παραμονή μας στην ΕΕ! 
Την δυναμική ανάδειξη της απανταχού Ομογένειας με Σύσταση σχετικού Υπουργείου!
Την δέσμευσή μας, πως όλα τα πολιτικά πρόσωπα που συμμετείχαν στο ξεπούλημα της Πατρίδος και της φτωχοποίησης του λαού της, θα δικασθούν για τις εγκληματικές τους πράξεις!

Όλα τα άλλα ζητήματα είναι υπό συζήτηση…

…και για τα οποία θα πρέπει να αποφασίσουμε όλοι οι συμμετέχοντες αυτής της Πατριωτικής Συσπείρωσης, κατά πλειοψηφία, όπως:
Μόνιμο Συμβούλιο χάραξης Εθνικής Στρατηγικής!
Καθιέρωση Συνταγματικού Δικαστηρίου με τον διαχωρισμό της Εκτελεστικής Εξουσίας από την Δικαστική!
Κοινωνική εθνικοποίηση!
Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας με μόνιμο Υφυπουργό από το Στράτευμα στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης! 
Δημογραφικό, σχέσεις Εκκλησίας Κράτους, παιδεία, υγεία, ασφάλεια, εξωτερική πολιτική, τουρισμός, πολιτισμός, οικονομία!
Και πολλά άλλα ζητήματα, τα οποία θα αποτελέσουν μια πλήρη κυβερνητική πρόταση προς τον κυρίαρχο ελληνικό λαό!

Σε αυτό το ενωτικό κάλεσμα η “Ελλήνων Πολιτεία” σας ζητά να συμμετέχετε όλοι, οι ανιδιοτελείς Πατριώτες, Ιδρυτές ή Πρόεδροι των νέων κομμάτων του χώρου μας!!
Εμπρός να πάρουμε τις τύχες της Πατρίδος μας στα χέρια μας!
Να γίνουμε πάλι ιδιοκτήτες της Ελλάδος μας!!  

Νίνα Παυλίδου
Πρόεδρος

Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής

11 σχόλια:

  1. Τσαπερδονοκωλοσφυριχτράκια ΑΣΤΡΆΤΕΥΤΕ (40 ημερών) Αϊβαλιώτη πες αλεύρι, ο Πάνος σε γυρεύει!!!Το απο-κόμμα του ΛΑγΟΣ έχει καταδικασθεί στη συνείδηση των ανθρώπων που απαρτίζουν τον λεγόμενο πατριωτικό χώρο ως ένα προδοτικό-συστημικό απο-κόμμα,που έπαιξε τον ρόλο του λαγού για τις τραγικά επώδυνες εξελίξεις των τελευταίων 7 ετών στην χώρα μας!!! Η ηγεσία του, οι βουλευτές του,οι ευρωβουλευτές του, στελέχοι του,όλοι τους ΑΓΥΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! Ποιον να πρωτοθυμηθούμε;;Ρε ότι και να κάνετε δεν πρόκειται να ξαναβγείτε!! Είστε οι πρωτεργάτες, οι πρωταίτιοι, μαζί με τον ΓΑΠ, της καταστροφής της χώρας!!! ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11:51π,μ...είσαι ο γραφικός τρελός του χωριού!

      Διαγραφή
  2. 7.00μ.μ. κι εσύ είσαι το γνωστό λαμόγιο που προσπαθείς ν αντιδράσεις αλλά σ έχουν προλάβει τα γεγονότα.......τα πεπραγμένα σας...του 2010,2011,2012!!!ανθέλληνες-προδότες!!!μούγκα για την ταμπακέρα εεε;; όπου σας βρίσκω θα σας πατάω στο λαιμό σκουλήκια-παράσιτα!!!πάντα θα θυμίζω στους έλληνες πατριώτες τον αισχρό-προδοτικό ρόλο σας σε μια δύσκολη εποχή για την πατρίδα και τους έλληνες!!!!ΛΑγΟΣ και τι ΛΑγΟΣ με κάτι"πετραχήλια" ναααααααα!!! ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τον γραφικό "τρελάρα" του χωριού...ή είσαι γυναίκα;
      Πλάκα θα κάνεις βέβαια, μόνο εσύ και άλλος ένας είστε, αλλά σου το "αναγνωρίζω", για δύο άτομα κάνετε..."πολύ φασαρία". Σιγά μην ακολουθήσουμε οι πατριώτες, τους "κούνελους" του Τσίπρα και του συστήματος. Αρχίσατε να τάζετε και μερικά από τα "ταξίματα" μοιάζουν διαβολικά με τα "άλλα", τα "ταξίματα" του Τσίπρα. Ειδικά αυτό το...``στάση πληρωμών και μονομερής διαγραφεί του χρέους΄΄ ή, τα ``δικαστήρια΄΄ για τους εγκληματίες πολιτικούς...ή το άλλο το σπαρταριστό, αυτό με την φορολόγηση των πλούσιων και την "ανακούφιση" των φτωχών.
      Θα "πάμε" και στην δραχμή;;; Άσε τα είπαν και άλλοι, σαν τον Λαφαζάνη, την "ψιλή τρελοκαμπέρο" ή ακόμη και ο "προϊστάμενός σας"...ο Τσίπρας!!
      Όσο για τους λαθρομετανάστες, εδώ σας έχει φάει ο Αρχηγός, ο Καρατζαφέρης, έχετε μείνει, "μισό στάδιο πίσω" πριν ακόμη την πρώτη στροφή!!!
      Θα μπούμε στην βουλή με την βοήθεια των ανιδιοτελών πατριωτών, να το θυμάσαι αυτό που σου λέω.
      Ο μόνος που θα κοιτάξει την Ελληνίδα και τον Έλληνα στα μάτια, δίχως να ντρέπεται, που οι αποφάσεις του θα ανακουφίσουν τους συμπατριώτες, είναι ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ και είναι αυτός και το κόμμα του, ο ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ που στις κάλπες όποτε και αν "στηθούν", θα εκφράσει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ τον γνήσιο!
      Όχι βέβαια ο ιμιτασιόν που εκφράζεις σαν και του λόγου σου...
      Όσο για την "ταμπακέρα" πάλι ψέμματα λες για το συμβούλιο και την αποχώρηση του Αρχηγού, ήταν ήδη πρωθυπουργός ο Παπαδήμος και οι Σαμαράς-Βενιζέλος ήταν έτοιμοι να ψηφίσουν το δεύτερο μνημόνιο και το PSI, που κατέστρεψε τα ασφαλιστικά ταμεία, τα αποθεματικά, τις τράπεζες και τους μικροομολογιούχους.
      Στο συμβούλιο Αρχηγών υπό τον ΠτΔ εκείνο το βράδυ ήταν:
      ο Παπαδήμος, πρωθυπουργός υπηρεσιακής
      ο Παπανδρέου-Βενιζέλος
      ο Σαμαράς
      ο Καρατζαφέρης
      Ο Γ.Καραζαφέρης όταν είδε ό,τι ήταν αποφασισμένοι να επιβάλλουν τα μέτρα, τους "μούτζωσε" και αποχώρισε από το Προεδρικό Μέγαρο!!!
      Οι δηλώσεις του στους δημοσιογράφους έξω από το Μέγαρο, είναι αδιάψευστο στοιχείο...
      Ποιος έχει αφήσει "καρέκλες και υπουργεία";;;
      Μόνο ο Αρχηγός...και αυτό, διότι δεν είναι αρχομανής όπως είσαι εσύ που θέλεις να ενώσεις τους πατριώτες. Αφού είσαι γιαλατζί ντολμά ρε αδερφέ, πώς θα το κάνεις αυτό;;;
      Δεν έχεις ούτε τα..."τυπικά προσόντα"!!!
      Ψευτάκο, κάνε "προπαγάνδα" τώρα εμπρός στον καθρέπτη σου, ίσως πείσεις τον εαυτό σου, ίσως, αν βάλεις τα δυνατά σου...!
      Χ.Γ

      Διαγραφή
  3. ολο μαλακίες λες 10.08!!! ποιος ψήφισε μνημόνιο αντάμα με τον ΓΑΠ;; μα ο ΛΑΓΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!!! ποιος επέβαλε για πρωθυπουργό τον παγκοσμιοποιητή,υπό των ΡΟΚΦΈΛΕΡ, τραπεζίτη Παπαδήμο;;; μα ο ΛΑΓΟΚΑΡΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!! ποιος στήριξε τον Παπαδήμο με 4 πρωτοκλασάτα στελέχη του υπουργούς(ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΒΟΡΙΔΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΡΟΝΤΟΥΛΗ);;; μα ο ΛΑΓΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!!!ε άντε στο διάολο παλιομαλάκα που θα μας βγάλεις και τρελούς!! παλιομαλάκα,θρασύτατε!!!!καραγκιοζη, κάνε "προπαγάνδα" τώρα εμπρός στον καθρέπτη σου ΕΣΥ, ίσως πείσεις τον εαυτό σου, ίσως, αν βάλεις τα δυνατά σου...!ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι σου γράφω στο παρά πέντε το γράφεις για να "απαντήσεις" στο και πέντε...και πάλι "καθυστερημένος"!!!
      Αλλά τι να περιμένεις από τον γραφικό του χωριού;
      Επαναλαμβάνεις αυτά που σου έγραψα κόσμια και το διανθίζεις με βρισιές που είναι του δικού ΣΟΥ επιπέδου,αυτό της χαμηλής υποστάθμης.
      Τι έγινε;Έχασες την "ψυχραιμία σου" και άρχισες τις βωμολοχίες και τους λεκτικούς προπηλακισμούς;
      Πότε σου "πάτησα το κουμπί";Όταν σου έγραψα ότι αυτά που "τάζεις" τα είχαν τάξει και οι τσιπροκαμμένοι;;
      Έτσι θα σου κάνω συνέχεια,δεν θα σε αφήσω σε "χλωρό κλαρί" προπαγανδιστή της..."συμφοράς"!!
      Δεν σε είπα τρελό, σε είπα γραφικό τρελάρα του χωριού, ψευτάκο...στον καθρέφτη σου γρήγορα και μην ξανά αντιγράψεις αυτήν την φορά τα λόγια μου.

      Διαγραφή
    2. "Το κουμπί" όπως λες ότι του "πάτησες" 5.48, δεν του το πάτησες στα "ταξίματα" αλλά όταν του είπες ότι είναι "κούνελος" τυο Τσίπρα και τον εχει και προιστάμενο.
      χαχαχαχα

      Διαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Α.Ο.Α. ΛΟΝΔΙΝΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΤΗΣ ΗΟNG H HUNG, 17/04/2013 ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑΡΚΙΣΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ*APOSTOLO TSIPIDH*ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ''''ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ''''ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΚΤΟ''''ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ''''ΤΗΣ-STOAS-Τι κρύβεται πίσω από τον ... Καρατζαφέρη;;; GRANDE-ORIENDE-UNIVERSAL-GRECE-17/04/2013 O MΑΣΩΝΟΣ!!!!!!!!!!!,Τι κρύβεται πίσω από τον ... Καρατζαφέρη;;; Τώρα βάλτε με το μυαλό σας, άν τό νέο κόμμα τού George Karatzaferis έχει σχέση μέ Ελλάδα και Έλληνες ή με την μεγάλη στοά τού City τού Λονδίνου...,Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2009, 10:05
    Θέμα: Το πραγματικό πρόσωπο του ΛΑ.Ο.Σ.
    Από: Θεοδωροs Προσηλιαs erikpros@yahoo.gr
    Προς: panagiotis michalopoulos panag_michal@yahoo.gr

    Το βράδυ της Έκτης Δεκεμβρίου ο Μασόνος Γιώργος Καρατζαφέρης είχε Συνάντηση σε νυχτερινό μαγαζί με τον Πατέρα του Εβραίου Νικόλα Σαρκοζί, Πωλ Σαρκοζί που είναι εκπρόσωπος της Γαλλικής Μασονιας,ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΛΕΣΧΗ,
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΟΣ ILLUMINATI ΚΑΙ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ https://www.youtube.com/watch?v=IOclWWhZRL8 ,ΓΑΠ ,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ 0,5% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ...........ΣΟΥΡΓΕΛΑ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ,ΜΠΟΥΧΕΣΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΡΑΝΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ!! ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Το λακωνίζειν εστί Φιλοσοφείν"
      ...έπεα πτερόεντα, τα..."γραφόμενά σου"!

      Διαγραφή
  5. 0,5% ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ "ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ" ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ(ΕΠΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ)!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ-OFFSHORE-ΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ-ΕΠΙΟΡΚΟΙ-ΥΠΟΔΙΚΟΙ!!!!ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΓΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΥΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ: https://elatora.wordpress.com/2017/05/30 www.oxafies.com/2011/12/blogs.html katohika.gr/ellada/ aggeloiellas.blogspot.com/2011/09/blog-post_8805.html www.oakke.gr/na473/473papadimos.htm elldiktyo.blogspot.com/2014/09/kwlotumpas.html https://olympia.gr/2014/09/07 https://essetaihmar.blogspot.mk/2012/10/blog-post_7118.html attikanea.blogspot.com/2014/07/blog-post_7746.html aktines.blogspot.com/2016/03/blog-post_467.html www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=265257&cid=122 https://doumas.gr/?p=7285 www.newsbeast.gr/.../karatzaferis-o-papadimos-o-pio-axioprepis-prothipourgos-apo-. https://stavretta.blogspot.com/2011/11/blog-post_3882.html?m=1 dhmotikhkaramouza.blogspot.com/2010/09/blog-post_2696.html xa-kriti.blogspot.com/2011/03/blog-post_20.html?m=0 www.newsit.gr/politikh/Karatzaferis-To-kalo-paidi-Nikos-Mixaloliakos.../600043 https://tolimeri.wordpress.com/category/καρατζαφερησ/ https://www.youtube.com/watch?v=8pylNA9lEnk https://netakias.com/2010/06/07/gapnsoros και άλλα και άλλα ψάξτε στο διαδικτυο διαβάστε και φρίξτε!!!αρθρογράφε του κώλου τώρα μπορείς μπορείς να πας να γα@@@@εις!!!και τις φιλοσοφίες έπεα πτερόεντα κλπ. βάλτα στον κώλο σου!!! αι σιχτίρ βρωμεροί και τρισάθλιοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή