Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ! ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ...

Δεκάδες είναι οι αυτοκτονίες που σημειώνονται καθημερινά στην...

Ελλάδα. Και όμως, οι συγκλονιστικές αυτές ειδήσεις δεν αναφέρονται ούτε στα ψιλά των ειδήσεων. Θάβονται στην κυριολεξία από τα ΜΜΕ, λες και είναι σε απόλυτην συνεννόηση με την κυβέρνηση η οποία συνεχίζει το εγκληματικό της έργο. Οι τοκογλύφοι που έχουνσσ τόχο τον αφανισμό των Ελλήνων βλέπουν ότι οι επιδιώξεις τους προχωρούν αδιασάλευτα και τρίβουν τα χέρια τους διότι έχουν την απόλυτη συμπαράσταση από την κυβέρνηση Τσίπρα και τα ΜΜΕ!
Αναγνώστης μας, ο Οδυσσέας Τηλιγάδας γράφει με αφορμή το θέμα: 
Κύριοι, 
Εν όσο εσείς που καμώνεσθε τους «πατριώτες» περί άλλων τυρβάζετε, ο κατάλογος των αυτοχειριαζομένων αδελφών μας καθημερινώς θα αυξάνεται προς τέρψη των εχθρών του Έθνους των Ελλήνων. Η ρήση του Κολοκοτρώνη είναι πάντα επίκαιρη: «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ».
Οδυσσέας Τηλιγάδας

1 σχόλιο:

  1. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ !!!!!! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΝΤΑΣ!!!!! ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή