Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ! ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

Πρόκειται για φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας ο οποίος ...

κάνει και το παρακάτω σχόλιο (σε εισαγωγικά). Ως πραγματικός "Συμπαραστάτης του Δημότη" που είναι η εφημερίδα μας, παρακαλείται ο Δήμος να επιληφθεί των σοβαρών αυτών προβλημάτων:
"Τριτοκοσμικές εικόνες στον Παπάγο του 2017. Κούνιες χωρίς πλάτη, ρέματα χωρίς ασφάλεια , κόπρανα σκύλων βουνό , συντριβάνια γεμάτα σκουπίδια , πλατείες σε εγκατάλειψη. Κατά τα άλλα δεξιώσεις , ρεσιτάλ πιάνου και πανάκριβες εκδηλώσεις περιττής χλιδής...".



12 σχόλια:

  1. Που την είδατε την εγκατάλειψή ; Σε λίγο θα φωτογραφηθεί ο Λιάκος δίπλα στα σκατά των σκύλων , θα δημοσιευθεί στον "Θόρυβο" η φωτογραφία και όλα θα φτιάξουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φωτογραφηθεί με μυστρί την ώρα που καθαρίζει τα σκατά,ως let's do it ή θα βγάλει ανακοίνωση ο αντιδήμαρχος καθαριότητας.

      Διαγραφή
    2. Πρώτα θα βγάλει πολυτελές φυλλάδιο τρίφυλλο όπου θα ανακοινώνει : "Την Κυριακή ο δήμαρχος κος Ηλίας Αποστολόπουλος μαζί με κλιμάκιο της υπηρεσίας καθαριότητος θα καθαρίσει όλα τα σκτά των σκύλων από τον Παπάγο". Αφού θα μοιραστεί σε όλο τον Δήμο θα καλέσει και την χορωδία να τραγουδήσει " Όποιος τη νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί". Θα ακολουθήσει δεξίωση με ρεσιτάλ πιάνου από τη γνωστή καλλιτέχνιδα και θα μοιραστούν παξιμάδια σε σχήμα σκατού κατά τη γνωστή παροιμία.

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ. ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως πρόκειται για πολιτιστικό happening ή για παρεμβάσεις στο χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε μέρα που πηγαίνω στον φούρνο πατάω και ένα σκυλόσκατο. Η κατάσταση είναι απελπιστική. Η φωτογραφία του δημότη δείχνει σκατά σε χώμα. Γιατι δεν έστελνε σκατά σε δρόμο πεζοδρόμια γκαράζ ακόμα και στην παιδική χαρά. Καθαριότητα στον Παπάγο δεν υπάρχει. Επί Ξύδη δεν έβλεπες σκατό σε πεζοδρόμιο. Ο δήμαρχος μας έχει αφήσει να μας πνίξουν τα σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά, ολοι καλά τα λέτε, και μπράβο σας, και μαζί σας.Μου έχει τύχει όμως, ώρα 7 το πρωι, τύπος να έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο του, μέσα στον περιφραγμένο χώρο της παιδικής χαράς του Αγ. Γεωργίου.ΜΕΣΑ στην παιδική! Και φυσικά όταν τον ρώτησα γιατί, η απάντησή του ήταν, "άσε μας ρε φίλε πρωι-πρωι".Πέραν της ανικανότητας ορισμένων δημοτικών παραγόντων, μήπως πρέπει να δούμε και την δική μας ανεπάρκεια, σαν πολίτες ορισμένοι?

    υ.γ. Δεν ψέγω κανέναν από τους γράφοντες, το ξανατονίζω.Αλλά ρε παιδιά, ζούμε σε ένα προάστιο "υψηλού μορφωτικού επιπέδου", πράγμα που με εξοργίζει ακόμα περισσότερο.Καλημέρα σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποτε υπήρχε μια ταμπέλα στην είσοδο του Παπάγου από Κύπρου. "ΔΉΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ". Η δόξα μας τελείωσε και το κάλλος πνίγηκε στα σκατά. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Όλοι έχουμε ευθύνη. Έχω δει ηλικιωμένη κυρία να μαζεύει την παραγωγή του σκύλου με σακουλάκι. Αλλά όταν βλέπεις γύρω σου σκουπίδια εγκατάλειψη σπασμένα πεζοδρόμια παιδικές χαρές σε διάλυση γιατί να συμβάλεις εσύ ; Όταν δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος ο δήμαρχος που μας φλόμωσε με τις προεκλογικές υποσχέσεις σαν τον Τσίπρα όλο ψέματα , εσύ γιατί να ενδιαφερθείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και η εφημερίδα συμφωνεί απόλυτα με τους τελευταίους σχολιαστές. Η ευθύνη δεν αφορά μόνο τον Δήμο, αλλά και τη δική μας -εν πολλοίς- ανεύθυνη στάση. Χθες πρωί στις 6.35 ξεκίνησα για την πρωινή μου βόλτα και μία κυρία (είναι από το εξωτερικό, μάλλον Φιλιππινέζικης καταγωγής, η οποία φαίνεται ζει μόνιμα στον Χολαργό), έβγαλε το σκυλάκι της και το άφησε να κάνει την ανάγκη του στη μέση του δρόμου, χωρίς να μαζέψει τις ακαθαρσίες του. Αυτό το φαινόμενο είναι γάγγραινα. Χθες, δεν της είπα τίπτε,μ διότι δεν ήθελα να ξεκινήσω τη μέρα μου καυγά και να συγχυστώ. Ίσως να ήταν λάθος μου. Την επόμενη φορά που θα την δω να μην κρατά χαρτιά και σακκούλα για να μαζέψει τις ακαθαρσίες του ζώου, θα "γίνει χαμός"! Δεν μπορεί λοιπόν για τα πάντα να ζητάμε ευθύνες από τον Δήμαρχο. Ούτε ο Δήμος μπορεί να έχει υπηρεσίες που να "κυνηγούν" τους ανεύθυνους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορεί να σε πουν και ρατσιστή αν κάνεις παρατήρηση της Φιλιππινέζας...
    Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους που βρωμίζουν τον Δήμο,αν κάνεις τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, αλλά δεν είναι μόνο οι ακαθαρσίες των σκύλων στις φωτογραφίες.
    Εδώ βλέπουμε την επιτομή της αδιαφορίας από την δημ.αρχή και αν για τα "σκ..." έχει μια "δικαιολογία", για τα υπόλοιπα και την γενική εγκατάλειψη τι μπορεί να..."ψελλίσει";;;
    Η πραγματικότητα έχει μία "ερμηνεία"...
    Και αυτή είναι ό,τι το 2019 θα έχουμε άλλον Δήμαρχο, διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με τους..."τρεις λαλούν και δυο χορεύουν"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ σωστά. Άσε τα σκατά. Όλα τα υπόλοιπα ; η εγκατάλειψη ; η ανυπαρξία έργων ; τα υπερβολικά δημοτικά τέλη ; ακόμα και το εισιτήριο στους αγώνες πόλης ; το πανάκριβο εισιτήριο στο κηποθέατρο ; οι πανάκριβες άχρηστες μελέτες για έργα φαντάσματα ; οι σωρηδόν προσλήψεις κλητήρων και η ανυπαρξία υπαλλήλων καθαριότητας ; οι πανάκριβες άχρηστες εκδηλώσεις μόνο και μόνο για τη ματαιοδοξία του δημάρχου ; το ανύπαρκτο κοινωνικό παντοπωλείο ; ο ανύπαρκτος Συμπαραστάτης του Δημότη ; και τέλος ο ανύπαρκτος δήμαρχος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή