Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΔΙΑΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΛΩΛΑΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ: "ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ QE ΣΤΟ EUROGROUP ΤΗΣ 15ης ΙΟΥΝΙΟΥ"! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΩ...ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΥ!

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Δείτε πώς έγινε ο Τσίπρας μόλις άκουσε τα μαντάτα από τις Βρυξέλλες. Οι δανειστές του το ξέκοψαν ότι στις 15 Ιουνίου δεν επιλύεται ούτε το χρέος ούτε η ποσοτική χαλάρωση ούτε....

τίποτε! Τον έστειλαν αδιάβαστo και ο άνθρωπος...μουρλάθηκε! Δείτε πώς έγινε η φάτσα του. Σύφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μεταφέρεται στο φρενοκομείο διότι αδυνατεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του! Δεν είναι βέβαιον αν θα του περάσουν ζουρλομανδύα. 
Πάντως είναι βέβαιον ότι μετά από όλα αυτά αναζητείται πρωθυπουργός που θα τον αντικαταστήσει διότι έχει το ακαταλόγιστο πλέον ο Τσίπρας! 

6 σχόλια:

  1. Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπααα, ο τρελός που θα του τα φορτώσουν όλα και θα σκάσει και η "μπόμπα" στα χέρια του είναι ο Κυριάκος.
    Εκεί να δεις γλέντια και χορούς ο Κούλης...
    Όσο για τον άλλον τον ψευτοπρωθυπουργό, που δεν ξέρει να κτίσει σπίτι ούτε με...Lego, ουουου, αυτός θα περιφέρεται προσκαλεσμένος, σαν τον πυροβολημένο τον Jefry, σε διάφορα "πανεπιστήμια" και θα δίνει "διαλέξεις" για το πως από το "σκίσιμο" ενός μνημονίου, καταντάει κάποιος να ψηφίζει δύο μνημόνια και ένα μεσοπρόθεσμο...!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή