Η προδοτική ψήφος 248 βουλευτών με την αναγκώνριση της "Τουρκικής Ένωσης Θράκης" κατά τις προσταγές του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωματων θα έχει άμεσες δραματικές σε βάρος της ...
Ελλάδος συνέπειες. Ήδη η Τουρική Ένωση Θράκης με τον ψευδομουφτή και όλους τους πράκτορες της Τουρκίας επισκέφθηκε τον πρωθυπουργό της γείτονος για ...διαβουλευσεις, που στόχο έχουν την απόσχιση της Θράκης από την Ελλάδα.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.
Το ρεπορτάζ του Νίκου Μελέτη λέει πολλά:
Του Νίκου Μελέτη
Πριν καθαρογραφεί η απόφαση της Βουλής να εγκρίνει την τροπολογία που αφορά τις οργανώσεις και συλλόγους που ζητούν να έχουν στον τίτλο τους τον όρο «τουρκικός», η Άγκυρα με μια συμβολική κίνηση αναδεικνύει στην κορυφή της ελληνοτουρκικής ατζέντας μειονοτικό ζήτημα, με τον πρωθυπουργό Yıldırım να υποδέχεται με όλες τις τιμές την πολυπληθή αντιπροσωπεία από την Θράκη.
Όπως έγινε γνωστό ο κ. Yıldırım υποδέχθηκε τον σκληρό πυρήνα της μειονότητας, την «Συμβουλευτική Επιτροπή Τούρκων Δυτικής Θράκης» στο παλιό προεδρικό μέγαρο και νυν έδρα της πρωθυπουργίας στην Τσανκάγια στην Άγκυρα.
Στην συνάντηση ο κ. Yıldırım ήταν πλαισιωμένος από τους αναπληρωτές πρωθυπουργούς, τον καταγόμενο από την Θράκη Hakan Çavuşoğlu και τον Bekir Bozdağ, στην εντυπωσιακή αίθουσα των συσκέψεων του πρωθυπουργικού μεγάρου.
Στην αντιπροσωπεία της «Συμβουλευτικής» με επικεφαλής τον πρόεδρο της, ψευδομουφτή Κομοτηνής İbrahim Şerif, συμμετείχαν ο ψευδομουφτής Ξάνθης A. Mete, ο πρόεδρος του μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ Ali Cavus, στελέχη των οργανώσεων «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», της «Ένωσης Επιστημόνων Μειονότητας Δ. Θράκης», της «ΠΕΚΕΜ», αυτοδιοικητικοί παράγοντες και εκπρόσωποι και άλλων οργανώσεων που έχουν ξεφυτρώσει το τελευταίο διάστημα στην Θράκη και προωθούν τον τουρκισμό.
Σύμφωνα με τις λιγοστές αναφορές από την κλειστή αυτή συνάντηση που διήρκεσε μιάμιση ώρα ο κ. Yıldırım αναφέρθηκε στην μειονότητα που ανήκει στις δυο χώρες και αποτελεί «γέφυρα φιλίας» μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας και εξετάσθηκε η κατάσταση των δικαιωμάτων της μειονότητας και η υιοθέτηση των ευρωπαϊκών στάνταρτ για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες της «τουρκικής» μειονότητας.
Καθώς η συνάντηση αυτή ήταν κλειστή εκτιμάται ότι σε ανώτατο πλέον επίπεδο καταστρώνεται ενιαία γραμμή στο μειονοτικό και με βάση τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η τροπολογία Κοντονή, καθώς και ενόψει ενδεχόμενων εκτάκτων πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Σημειώνεται επίσης, ότι οι επαφές αυτές γίνονται δέκα ημέρες πριν από την επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στην Άγκυρα.
Δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες ημέρες και μετά την ψηφοφορία στην Βουλή έχουν στοχοποιηθεί οι τρεις μειονοτικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν πέτυχαν να πιέσουν την κυβέρνηση να τηρήσει προεκλογικές υποσχέσεις προς την μειονότητα η οποία την ανέδειξε σε πρώτη δύναμη στους δυο νομούς της Ξάνθης και της Ροδόπης και επίσης επειδή συμπράττουν με τους ΑΝΕΛ οι οποίοι ακολουθούν αντιμειονοτική πολιτική. Αλλά ακόμη και ο έτερος μειονοτικός βουλευτής Ilchan Achmet που τώρα ανήκει στην ΔΗΣΥ, με άρθρο του άσκησε κριτική για το γεγονός ότι δεν υιοθετήθηκε από την Βουλή η πλήρης και αυτόματη αποδοχή και εφαρμογή των αποφάσεων του ΕΔΑΔ που έχουν δικαιώσει τις οργανώσεις, αποδεχόμενο ότι η χρήση του όρου «τουρκικός» δεν αποτελεί απειλή για την Ελλάδα….
Οι προδοτες ποτε θα τσακιστουν να φυγουν ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ στρατος, τι στο διαβολο κανει και δεν προστατευει την Ελλαδα και τους Ελληνες ?
Αν ο Ανωτερος τους δεν ειναι ικανος ή ειναι προδοτης... να τον προσπερασουν και να κανουν το καθηκον τους !