Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ: ΑΦΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΑ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΦΥΤΡΩΣΕΙ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ"!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο-τύπου καταγγελία από...

την "Ελληνική Αυγή" με φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα συνεργεία της Περιφέρειας, τα οποία από σήμερα τρέχουν και δεν φτάνουν! Τώρα, που πλέον έχουν χάσει τη ζωή τους 16 άνθρωποι, τρέχουν να ξεβουλώσουν τους υπονόμους, όπου μέχρι και δέντρα έχουν φυτρώσει! Η εγκληματική αδιαφορία της Ρένας Δούρου πρέπει να τιμωρηθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Δελτίο Τύπου "Ελληνικής Αυγής για την Αττική"
Μια ακόμη απόδειξη της προχειρότητας και της απραξίας της κυρίας Δούρου. Μόλις εχθές 16/11/2017 μία ημέρα μετά την δολοφονική της αμέλεια στην Δυτική Αττική έδωσε κατεπείγουσα εντολή για τον καθαρισμό φρεατίων υπογείων ανισόπεδων διαβάσεων στην Αττική. Καθαρισμόσς που θα έπρεπε να γίνεται σε ετήσια βάση και φυσικά όχι στο τέλος του φθινοπώρου. Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι καθαρισμός έχει να γίνει χρόνια! Φορτηγά γεμάτα με το περιεχόμενο των φρεατίων. Χώματα, σκουπίδια, ρίζες, κλαδιά, μέχρι και δέντρα είχαν φυτρώσει στους υπονόμους. Όλα αδιάψευστος μάρτυρας της ανυπαρξίας κρατικού περιφερειακού μηχανισμού. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!

1 σχόλιο: