Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

"...η καμπούρα της γκαμήλας"


«Τα σφάλματα των άλλων τα προσέχουν 
οι αφελείς επειδή δεν βλέπουν τα δικά τους»
(Μάρκος Τούλος Κικέρων)
Άρθρο – απάντηση της Ελένης Ευαγγελοπούλου Δημοτικής Συμβούλου Παπάγου – Χολαργού, Προέδρου του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Π., Μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΥ
Στους κ.κ. Άγγελο Αναγνωστόπουλο, τέως Αντιδήμαρχο
Γιώργο Ανυφαντή, τέως Δημοτικό Σύμβουλο, Μέλος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Α.Π.
Γιάννη Κεχρή, Δημοτικό Σύμβουλο Παπάγου – Χολαργού

 Με την ανακοίνωσή σας προς τους συμπολίτες μας σκόπιμα τορπιλίζετε το κλίμα ενότητας και συνεργασίας το οποίο η Δημοτική Αρχή,  το Δημοτικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Περιβάλλοντος του Δ.Ο.Π.Α.Π. προσπαθεί να καλλιεργήσει μεταξύ των εθελοντών. Αν και εκ της ιδιότητάς σας, έχετε άμεση πρόσβαση στις δράσεις του τομέα Περιβάλλοντος του Δ.Ο.Π.Α.Π., επιμένετε,  με παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, γραπτές ανακοινώσεις και φωνασκίες να παραπληροφορείτε τους δημότες  μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου και να ασκείτε πολιτική, με την στενή έννοια, προσφέροντας κακές υπηρεσίες τόσο στον Υμηττό όσο και στους εθελοντές, τους οποίους με τη στάση σας αυτή απαξιώνετε ενώ υποκριτικά τους κολακεύετε με τα λόγια και τα άρθρα σας.
Έχω τονίσει προς όλες τις κατευθύνσεις, και το κάνω πράξη σε καθημερινή βάση ότι ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός και το Περιβάλλον δεν έχουν διαχωρισμούς παραταξιακούς, κοινωνικούς ή ιδεολογικούς και ότι ο Υμηττός είναι το κεφάλαιο που θα κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές των συμπολιτών μας. Αυτή την εποχή σας περίμενα να φυλάξουμε μαζί το βουνό και από κοινού να ενισχύσουμε τον ανιδιοτελή εθελοντισμό, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όσους εθελοντές, ευτυχώς μεμονωμένες περιπτώσεις, διαφωνούν. Εσείς σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο κινδυνολογώντας μέσω ανακοινώσεων και ενισχύοντας τον λαϊκισμό.
Είμαι συνεπώς υποχρεωμένη να απαντήσω σε κάθε σημείο της ανακοίνωσής σας αλλά να θέσω και από την πλευρά μου ερωτήματα:
·        Τρία στρατόπεδα εθελοντών υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Το γνωρίζετε καλά και ενδεχομένως το συντηρήσατε. Η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει καταργήσει τους όρους ΔΑΠΑ(Δασοπροστασία Παπάγου) και ΕΥΔΑΔΗΧ (Εθελοντική Υπηρεσία Δασοπροστασίας Δήμου Χολαργού) η οποία, ως Νομικό Πρόσωπο, συγχωνεύτηκε στον Δ.Ο.Π.Α.Π. σύμφωνα με το Ν3852/2010.
·        Το πυροσβεστικό όχημα που ο ΣΠΑΥ  παραχώρησε στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού, καθώς και ένα παρατηρητήριο, τον μισθό δύο μηνών ενός εξειδικευμένου  εθελοντή και γενικότερα υλικοτεχνική υποδομή, δεν δόθηκε σε καμία από τις δύο ομάδες. Παραχωρήθηκε στο Δήμο για τις ανάγκες δασοπροστασίας του Υμηττού και όχι διότι αξιολογήθηκε η επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΥΔΑΔΗΧ όπως παραπλανητικά αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας.
·        Οι εθελοντικές ομάδες και των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων διαθέτουν  και εμπειρία και πιστοποιημένη επιχειρησιακή ικανότητα όπως προκύπτει από έγγραφα του ΣΠΑΥ, της πυροσβεστικής και της πολιτικής προστασίας. Τα πυροφυλάκεια λειτουργούν συνεχώς με συντονιστή τον Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος του Δ.Ο.Π.Α.Π. και εμένα προσωπικά. Τον γενικό συντονισμό έχει ο Αντιδήμαρχος Χολαργού, ο οποίος είναι υπεύθυνος για θέματα Πολιτικής Προστασίας.
·        Η υλικοτεχνική υποδομή που βρίσκεται στο πυροφυλάκειο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού είναι έτοιμη να χρησιμοποιηθεί, ο μη γένοιτο. Είναι το υλικό που ο Δ.Ο.Π.Α.Π., όπως προβλέπει ο νόμος, επιχείρησε να καταγράψει στις 13 Ιουλίου και παρεμποδίσθηκε από το συνδυασμό σας σκόπιμα αφού δεν προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε μαζί μου ώστε να έχετε αμέσως τις πληροφορίες.
·        Οι προσλήψεις διμηνιτών  δασοπροστασίας έγιναν με κριτήρια αξιοκρατίας όπως ορίζονται  από τη νομοθεσία και τον ΣΠΑΥ και με μοριοδότηση. Στη διαδικασία επιλογής δεν μετείχαν  αιρετοί.
·        Η αποψίλωση έχει ήδη ολοκληρωθεί.
·        Η δεξαμενή ανεφοδιασμού ελικοπτέρων ήταν επιχειρησιακά ενεργή. Στις 9 Ιουλίου αφαιρέθηκε απλώς το δίχτυ προστασίας σε συνεργασία με την πυροσβεστική και την ομάδα εθελοντών της κοινότητας Παπάγου.
·        Ο Υμηττός είναι καλυμμένος από τις αρχές Μαΐου. Οι ομάδες των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων και τα δύο πυροφυλάκεια λειτουργούν συνεχώς και σε συνεχή επικοινωνία με τον ΣΠΑΥ, την πολιτική προστασία και την πυροσβεστική. Σας υπενθυμίζω ότι, μέσω αίτησης που αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Π.Α.Π. και στείλαμε στα πυροφυλάκεια, καλούμε τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν και να εμπλουτίσουν την οικογένεια των εθελοντών, επειδή η προσφορά είναι που καταξιώνει τον άνθρωπο. Επειδή ωστόσο στην ανακοίνωσή σας με προσκαλείτε να αντιληφθώ τα προβλήματα,  με προκαλείτε για να θέσω εύλογα ερωτήματα:
·        Κύριε Αναγνωστόπουλε, γιατί η όψιμη ανησυχία σας για τον Υμηττό; Μήπως ως Αντιδήμαρχος θα έπρεπε να έχετε παρακολουθήσει και συντονίσει έγκαιρα το έργο των Νομικών Προσώπων;
·        Κύριε Κεχρή, ως Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΕΥΔΑΔΗΧ, δηλαδή της Εθελοντικής Δασοπροστασίας, γιατί δεν μεριμνήσατε για την εύρυθμη λειτουργία του; Μήπως η απουσία σας ως πολιτικού υπευθύνου και η έλλειψη διοικητικής οργάνωσης   οδήγησαν στη στρέβλωση του συστήματος, στη διάσπαση της εθελοντικής ομάδας Χολαργού και στα προβλήματα που τώρα έρχονται στην επιφάνεια, λόγω της συνένωσης; Γιατί κατά το διάστημα της θητείας σας δεν υπάρχουν εγκεκριμένοι προϋπολογισμοί και απολογισμοί του Νομικού Προσώπου, έστω μηδενικοί, όπως προβλέπει ο νόμος; Γιατί δεν έχουν γίνει δηλώσεις στη εφορία; Πως χάθηκε το βιβλίο ταμείου με αποτέλεσμα η Εφορία να επιβάλει πρόστιμο στο διάδοχο της ΕΥΔΑΔΗΧ Δ.Ο.Π.Α.Π. δηλαδή στους δημότες; Αν και το γνωρίζετε γιατί δεν ενεργείτε προς αυτή την κατεύθυνση;  Γιατί δεν φροντίσατε να καταγράψετε το πανάκριβο υλικό που βρίσκεται στο πυροφυλάκειο της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού και αποτελεί δημοτική περιουσία; Που βρίσκονται τα παραστατικά που δείχνουν τον τρόπο απόκτησής του.; Γιατί η σφραγίδα του Νομικού Προσώπου χρησιμοποιήθηκε μετά τις 18/05/2011, δηλαδή μετά τη λύση του και περιήλθε κατά σύμπτωση στον Δ.Ο.Π.Α.Π.; Γιατί μέχρι σήμερα, δεν έχετε προχωρήσει στην τυπική παράδοση του Νομικού Προσώπου;
·        Κύριε Ανυφαντή, συμφωνώ ότι το βουνό βρίσκεται πέρα από παρατάξεις. Εγώ το έχω αποδείξει με τη στάση μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Α.Π.. Μήπως το ίδιο θα έπρεπε να υποστηρίζετε για τον Αθλητισμό; Γιατί δεν δείχνετε την ίδια ευαισθησία και για τη διαχείριση του τέως ΔΑΟΧ, του οποίου διατελέσατε Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Πρόεδρος μέχρι τον Φεβρουάριο του 2011; Η αγωνία σας για την Εθελοντική Δασοπροστασία μήπως θα έπρεπε να επεκταθεί και στα προβλήματα του ΔΑΟΧ που έχουν απασχολήσει τον τοπικό και τον πανελλήνιο τύπο; Μήπως θα έπρεπε να έχετε δείξει την ίδια ευαισθησία και στις εύλογες απορίες των συναδέλφων μας στον Δ.Ο.Π.Α.Π. και στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με το σύνολο των ενεργειών σας στη Διοίκηση του ΔΑΟΧ;
Κύριοι, συνυπογράφω την έκδηλη ανησυχία σας για το περιβάλλον υπό την έννοια ότι η προστασία , η διαφύλαξη και η βελτίωσή του πρέπει να αποτελεί και τη γεωπολιτική υπόσταση της χώρας μας στον 21ο αιώνα, ότι η οικονομική μεγέθυνση,  η κοινωνική συνοχή και το περιβάλλον αποτελούν τομείς που συμπορεύονται, στο πλαίσιο αυτού που ονομάζουμε βιώσιμη ανάπτυξη και ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ο αυτονόητος πρωταγωνιστής στη διαφύλαξη του τοπικού περιβάλλοντος. Όμως, σύμφωνα με τον Weber, δεν κάνεις πολιτική χωρίς αρχές και ευθύνη, στοιχεία που έπρεπε να έχετε λάβει υπόψη σας όταν ασκήσατε τη Διοίκηση του Δήμου Χολαργού. Μεταλλάσσοντας, στην ανακοίνωσή σας, αυτές τις αρχές σε επικοινωνιακή διαχείριση, κάνετε την πολιτική λαϊκισμό.
Σας καλώ να θυμηθείτε το σύνθημα του συνδυασμού σας για τον ενωτικό ρόλο του Υμηττού και να πάψετε να υπονομεύετε τη συνεργασία των εθελοντικών ομάδων για την προστασία του βουνού και του περιβάλλοντος. Και σας προσκαλώ σε μια γόνιμη κριτική αλλά και σε ουσιαστική συνεργασία, που θα αντιμετωπίσει το βουνό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό ως αναπτυξιακό απόθεμα, με όφελος που θα υπερβαίνει τα στενά τοπικά όρια.







32 σχόλια:

  1. Μιας και αρέσκεται σε γνωμικά, ας της βάλουμε κάτι που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση:

    "...είπαν στη γρια να χέσει και αυτή ξεκωλιάστηκε..."
    (Κορνήλιος Νέπωτας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλεος κα. Ευαγγελοπούλου,

    1)Στείλατε μία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ & ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ προς τους Χολαργιώτες Εθελοντές ανακοίνωση όπου τους χαρακτηρίσατε εθελοντές σε εισαγωγικά...Και όλα αυτά σε παιδιά που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σον Εθελοντισμό...
    2) Ξεχνάτε εσκεμμένα ότι ως παλιά συνεργάτης της κας. Ευαγγελίδου (Στοιχείο που το κρύβετε επιμελώς.....)είχατε ΠΑΝΤΟΤΕ μια θεσούλα σε θέσεις ΚΛΕΙΔΙΑ του Δήμου......
    3) Μας ήρθατε από το παρελθόν να μας κάνετε μαθηματα ηθικής, εθελοντισμού με παραπομπές σε φιλόσοφους και διανοητές...Δηλαδή, τι από αυτά που με τις επιστολές αναφέρετε έχετε τηρήσει;;; Τον αλτρουισμό μήπως...;
    4) Πείτε μας πότε και με ποιό τρόπο προσφέρατε Εθελοντικά τόσο στον τομέα της Δασοπροστασίας όσο και στον τομέα του Πολιτισμού...;;;; Πείτε γιατί δεν γνωρίζουμε;; Μήπως όταν εργαζόσασταν στην ΕΡΤ...;;;;;;;;;; (έλεος ρε παιδιά)

    Λυπάμαι, αλλά οι επιστολές σας είναι εκτός πραγματικότητας. Και αν οι τρείς πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν έκαναν καλά την "δουλειά" τους, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ με τέτοιες ΑΣΤΟΧΕΣ & ΑΤΥΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ;;;
    Κάντε εσείς καλά τη δουλειά σας και σταματήστε να κατηγορείτε την προηγούμενη διοίκηση της οποίας ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΜΕΛΟΣ......(το κρύβετε επιμελώς......!!!!!!!)

    Λυπάμαι αλλά μας απογοητεύετε συνεχώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαράδεκτοι όλοι σας.
    Επί Διοικήσεώς Νικολάου, η κ. Ευαγγελοπούλου μέλος του Πολιτιστικού Κέντρου Χολαργού και μέλος της Διοίκησης Νικολάου τότε, ξέσκισε τον λογαριασμό του ΟΤΕ χρησιμοποιώντας τα κινητά του Δήμου για να τηλεφωνεί τον γιόκα της στην Αγγλία.
    κ. Ευαγγελοπούλου πληρώσατε ποτέ τον λογαριασμό; Και εσείς οι τρείς τόσα χρόνια γιατί την καλύπτετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητά φίλε ανώνυμε (27/7 11:18 π.μ),

    Δεν είναι δουλειά των δημοτικών συμβούλων να ελέγχουν τα τηλέφωνα και τους λογαριασμούς κανενός.
    Αντιθέτως, είναι αρμοδιότητα της διοίκησης είτε του Πνευματικού κέντρου (αν τα τηλέφωνα γίνονταν από εκεί) είτε του Λογιστιρίου του Δήμου να ενημερώσει για τυχόν "φουσκομένους" λογαριασμούς!!
    Δηλαδή, σας καλύπτει ένα μοντέλο Δημοτικού Συμβούλου "Ντεντέκτιβ"....
    Επίσης, οι τρείς Δημοτικοί Σύμβουλοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ δικαίωμα είτε για "φουσκωμένους" λογαριασμούς είτε για αμέλια!!!

    Συγνώμη φίλε μου αλλά έτσι είναι τα πράγματα, αυτός που "φουσκώνει" λογαριασμούς αυτός πρέπει να τους "ξεφουσκώνει" κιόλας.... (αν είναι αληθές αυτό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράγματι για τον κο Ανυφαντή τίθεται ένα θέμα καθώς η κα. Ευαγγελοπούλο ορθώς λέγει ότι ήταν στην διοίκηση του ΔΑΟΧ με τα γνωστά προβλήματα "ταμείων" και οικονομικών απολογισμών γενικότερα....
    Εκεί συμφωνούμε μαζί της καθώς τα ερωτήματα που θέτει είναι σωστά και δίκαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξερει κανεις ποιος ειναι ο Μαρκος Τουλος Κικερων? Και γιατι λεγεται τουλος και οχι μουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρόκειται μακράν για το πιο ασυνάρτητο, ασύντακτο και μηνύσιμο κείμενο της νέας Διοίκησης. Αλήθεια, το 'χει δει ο Ξύδης; Προβλέπω, όταν το δει, να έχετε τρελή κρεββατομουρμούρα κα Ευαγγελοπούλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Marcus Tullius Cicero ή Τύλλιος ή Τούλιος.
    ΤΟΥΛΟΣ, πάντως, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    Κοινώς, η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Μανδάμ, σταματήστε να κάνετε τη μορφωμένη για να κομπλάρετε τον κόσμο. Δεν απευθύνεστε σε ζώα. Μπορεί να νομίζετε ότι οι Χολαργιώτες είναι ηλίθιοι, επειδή τους κοροϊδέψατε και σας ψήφισαν, αλλά αυτό να είστε σίγουρη ότι δεν θα επαναληφθεί. ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδερφέ, ελπίζω όταν λέει για το Weber να ξέρει ότι αναφέρεται στο Max Weber το Γερμανό κοινωνιολόγο και όχι στον Andrew Lloyd Webber που έγραψε το Φάντασμα της Όπερας.

    Υ.Γ. αν και η συγκεκριμένη μάλλον αναφέρεται σε αυόν το Weber:
    http://www.skroutz.gr/c/447/barbeque/m/1599/Weber.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντρει Ταρκοφσκι, Μαξ Βεμπερ, Marcus Tullius(ή Mullious από το Μούλος) Cicero ... Πολύ διανόηση & κουλτούρα έχει πέσει στο site του Παρατηρητη και έχουμε μπερδευτεί....
    Κε. Παρατηρητή θα σας κεράσουμε ένα καφεδάκι στο Δημοτικό Καφέ που τόσο...τόσο...πολεμήσατε, πριν αλλάξετε άποψη, φυσικά..
    Ο καφές κερασμένος για τα δωρεάν μαθήματα που μας προσφέρει η νέα διοίκηση μέσω του site σας......
    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΚΑ. ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ: 1) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ, 2) ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ & 3) ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ.....
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΩΣΕ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φροντηστηρια "Ξυδη-Τοπ" !! 100% επιτυχια στις πανελλαδικες εξετασεις...χιχιχιχχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα τηλεφωνήματα αξίας 5.000€ έγιναν από κινητό του Δήμου Χολαργού, το οποίο παρανόμως είχε στην κατοχή της η κα Ευαγγελοπούλου, καθώς η έφορος του Πνευματικού Κέντρου δεν δικαιούτο εκ του νόμου να διαθέτει κινητό, παρά μόνον ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι (πολλοί εκ των οποίων, ούτε είχαν, ούτε απέκτησαν ποτέ κινητό τυο Δήμου)... Οι κλήσεις ήταν προς Εδιμβούργον, τόπο σπουδών του υιού της και νυν επιστημονικού συμβούλου του Ξύδη... Κοινώς, και αρπάχτρες και προδότες. Σχεδόν το σύνολο των μελών των Ενεργών Δημοτών του Δημήτρη Νικολάου είχε ταχθεί υπέρ του να πληρώσει η κυρία το λογαριασμό, αλλά ο Δήμαρχος, κακώς-κάκιστα, είχε αρνηθεί να την υποβάλλει σε αυτήν τη διαδικασία, διότι ήταν καλόψυχος και βλαξ, όπως αποδείχτηκε και τις καλοσύνες τις βρήκε όλες μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΕΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ....
    ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ.....
    ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΤΟ ΞΥΔΗ-ΤΟΠ ΚΕ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εχει διορισει η κα. ευαγγελοπουλου τον γιο της και ταυτοχρονα ειναι και διοικηση;;;;;
    ανεξαρτητε παρατηρητη θα μας ενημερωσετε αν ισχυει αυτο;;;
    ωραια ενημερωση εχουμε στον χολαργο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η εν λόγω «κυρία» χρησιμοποίησε στο παρελθόν το «σύστημα» για να βολέψει τον εαυτό της και την οικογένεια της. Είχε βουίξει ο Δήμος για το κόστος του κινητού του Δήμου που χρησιμοποίησε ασύστολα ως Μέλος του Πνευματικού Κέντρου Χολαργού και τελικά δεν πλήρωσε. Η συμπεριφορά της τότε, ήταν ένα μεγάλο ατιμώρητο σκάνδαλο. Να σημειωθεί ότι αυτό το περιστατικό αφορούσε την πρώτη τετραετία Νικολάου.

    Ας μας εξηγήσει επιτέλους σε τί είναι Δόκτορας που το καταγράφει συνεχώς ως τίτλο.

    Εκλέχθηκε από σπόντα με 150 ψήφους, της δόθηκε πόστο εξουσίας και καβάλησε το καλάμι. Πραγματικά με την συμπεριφορά της κόντεψε να διαλύσει την Δασοπροστασία. Αλλά λέει, άλλα σκέπτεται και άλλα κάνει…

    Απαξίωσε τους πάντες και τα πάντα. Η υπεροψία και η επιπολαιότητά της τραυμάτισαν και τραυματίζουν τον ΔΟΠΑΠ, την Δασοπροστασία και το κύρος της Διοίκησης.

    Τα έβαλε στην αρχή με τους Εθελοντές της ΕΥΔΑΔΗΧ και την ΕΥΔΑΔΗΧ, χρησιμοποιώντας εναντίον τους μια ανεξάρτητη ομάδα (Φράγκος, Τριβόλης, Γεωργούλα, Μάντης, Σύλας, Γλυνός κα). Έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει τους Εθελοντές της ΕΥΔΑΔΗΧ μισθοφόρους. Υπήρχε φυσικά η απάντηση της ΕΥΔΑΔΗΧ – Χατζηεμμανουήλ που έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

    Στην συνέχεια όταν συνειδητοποίησε την σημασία της ΕΥΔΑΔΗΧ τσακώθηκε και με αυτή την ανεξάρτητη ομάδα (Φράγκος, Τριβόλης, Γεωργούλα, Μάντης, Σύλας, Γλυνός κα). Τότε αυτή η ομάδα σε δύο κείμενα καταγγελίας, την κατακεραύνωσε κατάλληλα.

    Στην συνέχεια για να πολεμήσει την ΕΥΔΑΔΗΧ χρησιμοποίησε την Οικογένεια Χριστοδουλόπουλου και όταν υποχρεώθηκε από τον ΣΠΑΥ, την Πολιτική Προστασία και τον Δήμαρχο να αναγνωρίσει τελικά την σημασία της ΕΥΔΑΔΗΧ και του Πυροφυλακίου του Χολαργού μάλωσε και με τους Εθελοντές του Παπάγου που μάλιστα την απείλησαν με παραίτηση.

    Ευτυχώς υπήρχαν κάποιες λογικές φωνές στην Διοίκηση που κατάφεραν να βάλουν μια τάξη. Οι Πατεργιαννάκης και Δασκαλόπουλος με παρεμβάσεις τους εξισορρόπησαν τα πράγματα.

    Ποτέ σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα δεν υπήρξε κάποιος που να καταφέρει να μαλώσει με όλους και όλα.

    Και υπάρχει συνέχεια...

    Στην προσπάθεια της να απαντήσει δεν μπαίνει στην ουσία αλλά λασπολογεί.

    Μιλάει για προϋπολογισμό και απολογισμό ενός Νομικού Προσώπου χωρίς έσοδα, για ένα βιβλίο εσόδων που χάθηκε, για απογραφές, για καταγραφές υλικού και ότι άλλο βγάζει το μυαλό της αλλά αποκρύπτει την ουσία ότι αυτή η Ομάδα και αυτό το Νομικό Πρόσωπο ήταν η τρίτη καλύτερη πανελληνίως και αποδεδειγμένα έσωσε τον Υμηττό πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Αν πραγματικά θέλει απαντήσεις σε αυτές τις διοικητικές λεπτομέρειες θα μπορούσε, αλλά δεν τολμάει, να απευθυνθεί στον Αντώνη Πολύδωρα, Πρόεδρο της ΕΥΔΑΔΗΧ για οχτώ χρόνια.

    Μιλάει για να αποπροσανατολίσει την συζήτηση για προβλήματα του ΔΑΟΧ. Επιτέλους αν τολμάει ας απευθυνθεί στον αναπληρωτή Δήμαρχο, Δημήτρη Τούτουζα που ήταν Πρόεδρος του ΔΑΟΧ σε όλη την διάρκεια της τετραετίας.

    Πάντως καλό είναι οι Πολύδωρας και Τούτουζας, κάποια στιγμή, να «της τραβήξουν το αυτάκι» και να την βάλουν στην θέση της...

    Σε ότι αφορά την ουσία είναι αστείες οι απαντήσεις της. Ειδικά για την αποψίλωση απλά ας ανεβεί η εν λόγω «κυρία» την Αναστάσεως και ας προσέξει δεξιά και αριστερά τα ξερά χόρτα που δεν έχουν αποψιλωθεί. Τις προηγούμενες χρονιές από την μεριά του Χολαργού αυτά τα ξερά χόρτα αποψιλώνονταν με ενέργειες του Δήμου.

    Γενικότερα η εν λόγω κυρία τα έχει θαλασσώσει και καλό είναι να κάνει μια γενναία αυτοκριτική για:
    • τα Θαλάσσια camps που ήταν τα χειρότερα με αποτέλεσμα να συμμετέχουν τα μισά παιδιά από πέρσι.
    • τα γυμναστήρια που μένουν βρώμικα και επικίνδυνα για την υγεία των αθλουμένων.
    • τις δραστηριότητες των αθλητικών τμημάτων που είναι οι μισές σε σχέση με πέρσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πο πο ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΑΟΧ να δω τώρα απο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ .....

    ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

    Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΊΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΕΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΊΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ 3ο ΣΤΟΥΝΤΖΕΣ ΧΑΧΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο γιος της Ευαγγελοπούλου δεν είναι έμμισθος στο Δήμο. Προφανώς ο φίλος τον μπέρδεψε με το γιο της Μπέσιλα, άλλης τροφίμου του Νικολάου (επιστημονική σύμβουλος 2003-2007) που επίσης τον πρόδωσε και πήγε με τον Ξύδη επειδή δεν συνέχισε να τρώει όλη την 8ετία... Whatever, παρόμοιες και διδακτικές περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χαχαχα μαρέσει που είστε και δημοτικοί σύμβουλοι και δεν ξέρετε τι σας γίνεται χαχαχχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Περί της "όψιμης ανησυχίας του κου Αναγνωστόπουλου για τον Υμηττό, παραθέτουμε μερικά βιογραφικά στοιχεία:

    2003-2006, Γραμματέας ΕΥΔΑΔΗΧ (άμισθος)
    2003-2006, μέλος ΔΣ του ΣΠΑΥ (άμισθος)
    2003-2010, εθελοντής Δασοπυροσβέστης (άμισθος)

    Επίσης:

    -Στην ομάδα Διοίκησης που εξασφάλισε δωρεάν το απίστευτο κτίριο της ΕΥΔΑΔΗΧ, από την ΕΥΔΑΠ όταν τελείωσε η Αττική Οδός.
    -Στην ομάδα Διοίκησης που πήρε τον πρώτο εξοπλισμό (στολές, ράκαλ κ.τ.λ.) της μέχρι τότε ξεβράκωτης ΕΥΔΑΔΗΧ.
    -Στην ομάδα Διοίκησης που εξασφάλισε για πρώτη φορά πυροσβεστικό όχημα για το Χολαργό.
    -Στην ομάδα Διοίκησης όταν ελήφθησαν όλες οι διαπιστεύσεις για την ΕΥΔΑΔΗΧ, από το ΣΠΑΥ και την Πολιτική προστασία.
    -Επί των φλογών στην πυρκαγιά του 2007.
    -Στην ομάδα ολονύχτιας επιφυλακής της Δημοτικής Αρχής μετά τα γεγονότα του 2007.

    Α, και ένα μικρό εργάκι, έτσι για να περνάει η ώρα μας:

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΕΠΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ (2008) ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο που έγινε ποτέ στον Υμηττό και τον διασφαλίζει από κάθε πιθανό κίνδυνο, αν φυσικά η εκάστοτε Διοίκηση έχει σώας τας φρένας...

    Πράγματι, με τι μούτρα να μιλήσει ο Αναγνωστόπουλος για τον Υμηττό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποιος είναι δημοτικος σύμβουλος, βρε Χάχα, που δεν έχεις πάρει γραμμή τί γράφεται εδώ πέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τί μας λέει, δηλαδή η κα Ένη; Ότι μετά το κείμενο παρέμβασης των ΤΡΙΩΝ, λύθηκαν όλα τα προβλήματα του Υμηττού; Ακόμη και αν ήταν έτσι (που, δυστυχώς, δεν είναι) πολλά ΜΠΡΑΒΟ τους, καθότι τυγχάνουν και ακτός Διοίκησης του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η κυρά Ευαγγελοπούλου είναι δόκτορας της αμπελοφιλοσοφίας. Δεν κάθεστε στα αβγά σας βρε κυράτσα. Αφού δεν το έχετε ούτε εσείς ούτε η παρέα σας. Τα έχετε κάνει σκα..! Τι προσπαθείτε θείτσα να μας πείσεσετε με τον έναν ή τον άλλο φιλόσοφο και κοινωνιολόγο. Τι εντυπωσιασμοί και επίδειξη γνώσεων είναι αυτή; Σε ποιούς νομίζετε οτι απευθύνεστε; Την έχετε δει "Αναγέννηση" που φωτίζει τους "Σκοτεινούς Αιώνες"; Στην προσπαθειά σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, να μας αποπροσανατολίσετε και να βγειτε και λάδι, μας βομβαρδίζετε με αρλουμπολογίες. Γράφετε, γράφετε και χαρά στην ορεξή σας, χωρίς να μας λετε απολύτως τίποτα. Γιατί μήπως έχετε να μας πείτε και τίποτα καλό απο την ζωή σας...Αφήστε το κυρά πως σας λένε γιατί δεν το ΄χετε.
    Η έπαρση και η αλαζονία σας έχει κάνει να μην βλέπετε μπροστά σας.
    Αλήθεια τώρα που μάθατε επιτέλους οτι ο Υμηττός είναι βουνό θα γνωρίζεται και προς τα που πέφτει...Δεν πάτε και καμιά βόλτα προς τα εκεί; Θα σας κάνει καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προσωπικά απορώ γιατί ο κος. Ξύδης δεν προτείμησε την κα. Τσικρικώνη. Είναι πιό νέα, με νέες ιδέες, χωρίς παρελθόν στον Δήμο (η κα. Ευαγγελοπούλου ήταν συνεργάτης της κας. Ευαγγελίδου) και γενικότερα΄η κα. Τσικρικώνη ΔΕΝ θα έγραφε ποτέ τέτοιες επιστολές.
    Μάλλον ο κος Ξύδης πρέπει να την αντικαταστήσει γιατί η κα. Ευαγγελοπούλου έχει "ξεφύγει" και μετατρέπει την πολιτική αντιπαράθεση σε προσωπική κόντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ενδιαφέρουσα παρατήρηση: 2 άτομα θεωρούν ενδιαφέρον το κείμενο αυτό. 2 άτομα θεωρούν αστείο το κείμενο των ΤΡΙΩΝ. 2 είναι όλοι κι όλοι... Χρόνια Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλό θα ήταν η κυρία Πρόεδρος, που εισέρχεται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με ύφος 40 καρδιναλίων και το "μαλλί κάγκελο", λες και είναι η Υπουργός Επικρατείας της Ελληνικής Κυβέρνησης, να ξεπλένει το στόμα της με πολύ σαπούνι και ζεστό νερό, όταν τολμάει να αφήνει σκιές, σε 3 αυτοδημιούργητους επιστήμονες, και ιδιαίτερα σε 3 άτομα, όπως οι κύριοι Αναγνωστόπουλος, Ανυφαντής, και Κεχρής, που αποτελούν πρότυπα Εντιμότητας, Αποτελεσματικότητας και Τιμιότητας, τόσο οι ίδιοι, όσο και οι οικογένειές τους, χρόνια τώρα στο Χολαργό!!! Σε αντίθεση με την αξιότιμη κυρία Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, που είναι απολύτως αναποτελεσματικότατη, προκλητικότατη και με πάρα πολλές σκιές οικονομικής διαχείρισης, εφόσον ακόμη έχει έναν απέραντο λογαριασμό να πληρώσει, αλλά βέβαια αυτόν το λογαριασμό δεν θα τον στείλει ο κ. Ξύδης στον εισαγγελέα, γιατί αφορά δημοτική του σύμβουλο, αν επρόκειτο για μια φανταστική διαθήκη, θα την είχε ήδη στείλει! Ρε δεν ντρέπεστε όλοι εσείς οι ρεμπεσκέδες, οι ψωνάρες και οι κομπλεξικές, ξιπασμένες, ματαιόδοξες κυράτσες λέω εγώ μαζί με τους υποστηρικτές σας! Το λιγότερο που έπρεπε να κάνετε, ήταν να παραιτηθείτε, αν είχατε έστω και λίγη τσίπα πάνω σας! Κύριοι με αυτές τις επιθέσεις και τις συκοφαντίες σας, σας δηλώνω ότι ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε και η ομάδα των "Ενεργών Δημοτών Παπάγου Χολαργού", δεν θα μείνει για πολύ ακόμη σε θέση άμυνας και υπομονής! Απάντηση στην Απάντηση της κ. Ευαγγελοπούλου, "τι είπε η μούμια στο παιδί της μόλις γεννήθηκε; Μου'μιασες παιδί μου" και επιπλέον "τον αράπη και αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς....." και ο νοών νοείτο! Παραιτηθείτε τώρα, αν έχετε έστω και 1 σταγόνα αξιοπρέπειας, αλλιώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι παραίτησης, αρκετά δυναμικότεροι και επιβεβλημένοι από τέτοιες συμπεριφορές!!!Ετοιμαστείτε για τη συντριβή σας, γιατί σας αρέσει να βάζετε και αυτογκόλ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "...η καμπούρα της γκαμήλας". Ολοι γνωρίζουμε την καμπούρα της καμήλας (στα αρχαία κάμηλος). Αλήθεια, η "γκαμήλα" τι ζώο είναι..;
    Η κ. Ευαγγελοπούλου αμύνεται δια της επιθέσεως, κρίνοντας και κατηγορώντας την προηγούμενη διοίκηση, με σκοπό να κρύψει τις αδυναμίες της παρούσας δημοτικής αρχής. Η αναφορά σε σφάλματα του παρελθόντος δεν είναι λύση. Καλό θα ήταν να περιορίσει, η κ. Ευαγγελοπούλου, αυτή την επιθετική, αλαζονική διάθεση και συμπεριφορά, την οποία εκφράζει κάθε φορά με βερμπαλισμούς, προσπαθώντας να εντυπωσιάσει, ενώ ουσιαστικά αποπροσανατολίζει και κουράζει.
    Η αρχή του Μαξ Βέμπερ για τον σωστό τρόπο άσκησης πολιτικής θα έπρεπε να έχει εφαρμόζεται απο την νέα δημοτική αρχή.Η κυρία όμως δεν σκέφτεται για ακόμη μια φορά. Κρίνει απλά ενέργειες του παρελθόντος. Μάλλον αυτή δεν κοιτάει την καμπούρα της...
    "Τα σφάλματα των άλλων τα προσέχουν
    οι αφελείς επειδή δεν βλέπουν τα δικά τους". Οντως το παραπάνω είναι ρητό του Κικέρωνα που τώρα όμως έχει βαφτιστεί απο την κ. Ευαγγελοπούλου από Τύλλιος Τούλους!!! Τι τον ήθελε τον φιλόσοφο πάλι.Αφού δεν το έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. παντωσ και οι τρεισ πρωην δημοτικοι συμβουλοι εχουν και αυτοι τισ οποιεσ-οποιεσ ευθυνεσ τουσ αναλογουν για τα τεκτενομενα τησ διοικησησ νικολαου.
    δηλαδη, ψηφηζαν τα δανεια, δεν κατεθεταν ισολογισμους και δεν προσπαθησαν ωστε να μην χρεωθει τοσο πολυ ο δημος μας.
    παντως στο συγκεκριμενο θεμα δικιο εχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πράγματι, οι δύο πρωήν Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο νυν σύμβουλος Κεχρής, ευθύνονται που ο Χολαργός σήμερα είναι σύγχρονη μεγαλούπολη. Που έχει το καλύτερο Κτίριο ΚΑΠΗ-πολλαπλών χρήσεων στη χώρα. Που έχει τους καλύτερους παιδικούς σταθμούς στο Λεκανοπέδιο και βάλε και μάλιστα σε τιμές γελοίες. Που είχε δημοτικό καφέ στην ιδιοκτησία του Δήμου με τιμές κόστους. Που είχε δύο υπερσύγχρονα δημοτικά ιατρεία, πριν τα κλείσει ο Ξύδης. Που έχει δημοτική αστυνομία. Που είχε ΤΟΣΥΝ. Που είχε τα καλύτερα και φτηνότερα καλοκαιρινά camp. Που έχει τον πλέον σύγχρονο στόλο απορριματοφόρων. Που απέκτησε πλυντήριο κάδων. Που θα είχε ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ. Που δεν αύξησαν τα δημοτικά τέλη. Που πέτυχαν τη στάση ΜΕΤΡΟ του Χολαργού. Που έχει 15 χιλιόμετρα καινούργια πεζοδρόμια και εισόδους-εξόδους πολυκατοικιών. Που ο Υμηττός έχει δεξαμενη πυροπροστασίας. Που εξαιτίας τους χαίρεται σήμερα ο Παπαγιώτης κοινωνική πολιτική που δεν είχε δει ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Και άλλα πολλά που βαριέμαι τώρα να απαριθμίσω. Πρέπει να τους εκτελέσουμε για όλα αυτά.

    Παράλληλα, ο Κεχρής άφησε πίσω του 200.000€ περίσσευμα στους παιδικούς σταθμούς, ο αλήτης. Ο Αναγνωστόπουλος μείωσε στον ένα χρόνο της Αντιδημαρχίας του το έλλειμμμα κατά 4 εκ. € και άφησε ταμείο στο "αμαρτωλό" ΚΕΚ +110.000€, ο κλέφτης. Πράγματι, καταχρέωσαν το Δήμο οι συγκεκριμένοι... Όσο για τον Ανυφαντή, στάνταρ αυτός φταίει, ως Αντιπρόεδρος, που ο ΔΑΟΧ είχε μαύρα ταμεία. Επειδή απλά παρέδωσε το ΔΑΟΧ μετά τις εκλογές. Καμία ευθύνη για τον επί 4 χρόνια Πρόεδρο του ΔΑΟΧ και νυν ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΤΟΥΖΑ, το μόνο άνθρωπο που διόρισε κολλητό στην 8ετία...

    Όσο για τα δάνεια, όταν αποδειχθεί ότι τα χρήματα αυτά δεν μετουσιώθηκαν στα έργα για τα οποία πάρθηκαν, δεν έγιναν οι νόμιμοι διαγωνισμοί, υπερτιμολογήθηκαν ή δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα τιμολόγια, να κληθούν να λογοδοτήσουν. Δεν θα καταδικάσουμε κανέναν επειδή θέλησε να ανεβάσει επίπεδο την πόλη του, χωρίς να επιβαρύνει τους Δημότες ούτε με ένα €.

    Αντίθετα, να μας εξηγήσει ο Ξύδης πως γίνεται σε ένα Δήμο, όπου δεν πετάει ούτε πεθαμένο πουλί από πάνω, να καταφέρει να έχει χρέη 5 εκ. €, όταν τα αντίστοιχα του Χολαργού (μαζί με εκείνα του Σκούρτη) μόλις και μετά βίας φτάνουν στα 11... (Διότι στα δάνεια του Νικολάου υπολογίζουν τα πουλάκια μου και το 1εκ. ληξιπρόθεσμα του Σκούρτη, συν το δάνειο για το Δημαρχείο, που ελήφθει τον καιρό του Νώε και λήγει το 2025)...

    Τέλος, αν ο Νικολάου υποσχόταν σε όποιον μιλούσε Ελληνικά χρήματα και διορισμούς και αν δεν κατέθετε ισολογισμούς, κακό του κεφαλιού του. Να πάτε να ρωτήσετε αυτόν. Τί θα έκαναν δηλαδή οι σύμβουλοι, θα αυτομαστιγώνονταν στην Περικλέους ή θα πήγαιναν να γλύψουν τον Παπαγιώτη που μισεί το Χολαργό, τους ανθρώπους, τα ζώα, τα ΑΜΕΑ και κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σίγουρα αυτοί οι ΤΡΕΙΣ φταίνε...

    Ενώ η Ευαγγελοπούλου, όσο έτρωγε από το Νικολάου ήταν ενάντια στα δάνεια...

    Ενώ ο Τούτουζας δεν έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα δάνεια...

    Ενώ ο Αποστολόπουλος δεν ψήφιζε ό,τι του έλεγε ο Νικολάου, μέχρι που δεν του έδωσε το δαχτυλίδι για να γίνει Δήμαρχος... Ένα δάνειο δεν ψήφισε ο Αποστολόπουλος και ήταν και η πιο γελοία άρνηση στην ιστορία, καθώς χωρίς αυτό δεν θα τελείωνε το ΚΑΠΗ και τώρα θα το κοιτάγαμε στα μπετά...

    Ενώ η Μπουφούνου ήταν αντίθετη στην πολιτική Νικολάου. Δεν ήταν Ενεργή Δημότης αυτή από το 1998, αλλά γνωστή Παπαγιώτισα...

    Η Τσικρικώνη το ίδιο...

    Ο Τσοχαλής ή φύτρωσε ή μάλλον θα ήρθε από το ΚΚΕ...

    Ενώ ο Δασκαλόπουλος δεν "συνεργαζόταν" με το Νικολάου για να μη βγαίνει ο Δεμερτζής...

    Ενώ ο Πολύδωρας δεν ψήφιζε μέχρι και ψυγεία στους Εσκιμώους, όσο ήταν μόνιμος Αντιδήμαρχος επί 7 συναπτά έτη... Στον 8ο που τον έβγαλε και κόπηκε το ΜΑΜ, θυμήθηκε να γίνει Παπαγιώτης και τίμιος...

    Ενώ η Μπέσιλα, ήταν ενάντια στα δάνεια, όταν τύγχανε 4 χρόνια σύμβουλος του Νικολάου και θυμήθηκε να κάνει αντιπολίτευση όταν επίσης κόπηκε το ΜΑΜ για να βάλει σήμερα το βλαστάρι της να παίρνει 55.000€ το χρόνο από την τσέπη μας...

    Ε, ρε βρώμα και δυσωδία. Μην πιάσω και τους υπόλοιπους σιγά-σιγά και έχουμε αυτοκτονίες early in the morning...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε Ανώνυμε 28 Ιουλίου 2011 7:45 μ.μ. αν ΔΕΝ είσαι ο αγαπημένος πρώην Δήμαρχος χολαργού ο ίδιος ....τότε είσαι απλά αστείος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. παιδία μην δινετε σημασία στις επιστολές της κας. Ευαγγελοπουλου.Προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα.
    Για αυτο να στηριξουμε την κα. Τσικρικώνη που είναι και πολύ πιο όμορφη & δεν γραφει και επιστολές!!
    χιχιχιχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή