Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΠΕΙΔΗ Η ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ...37 ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΩΣ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ! ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ!

φωτό αρχείου
Κατάληψη έχουμε από χτες στο 1ο Λύκειο Χολαργού, με τους μαθητές-μαθήτριες να διαμαρτύρονται επειδή η Λυκειάρχης έδωσε 37 αποβολές  (αυτός είναι ο αριθμός που μας αναφέρθηκε), αμέσως μετά την επιστροφή των μαθητών-μαθητριών από την 5νθήμερη εκδρομή στη...

Θεσσαλονίκη, όπου είχε πάει το Λύκειο. 
Ο...Χριστουγεννιάτικους μποναμάς δόθηκε, επειδή, όπως λέει η Διεύθυνση του Λυκείου, οι μαθητές παρέβησαν σχετική εντολή και συνελήφθησαν να έχουν αλκοολούχα ποτά στα δωμάτιά τους (στο ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει). 
Οι αποβολές δόθηκαν την παραμονή του κλεισίματος των σχολείων για τις διακοπές των Χριστουγέννων, και όπως λέγεται, ενημερώθηκαν με καθυστέρηση οι γονείς, ενώ δεν δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές-μαθήτριες να απολογηθούν. Επίσης, όπως λέγεται, δεν επιτρέπεται να δοθούν μαζικά τόσες αποβολές (37), διότι αντίκειται σε σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου η οποία δεν επιτρέπει την αποβολή που έχει μορφή συλλογικής ευθύνης!
Τέλος, όπως πληροφορούμαστε, οι μαθητές διαμαρτύρονται για τη στάση της Λυκειάρχου και ζητούν να έχουν καλή σχέση μαζί της και όχι να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις. 
Οι επόμενες ώρες και μέρες είναι κρίσιμες, με δεδομένο ότι τα παιδιά μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες. 
Η εφημερίδα μας επιχείρησσε πολλές φορές να επικοινωνήσει με την Λυκειάρχη (από τη στιγμή που δόθηκαν οι αποβολές, αλλά όσες φορές επικοινωνήσαμε με το Λύκειο, απουσίαζε)

4 σχόλια:

  1. Στο 1ο Λύκειο Χολαργού μια μικρή μειοψηφία δήθεν μαθητών εδώ και πολύ καιρό έχει δημιουργήσει μια απαράδεκτη κατάσταση εις βάρος μαθητών και καθηγητών . Με τραμπουκισμούς , απειλές και φασιστικές σταλινικές μεθόδους έχουν μετατρέψει το σχολείο σε αναρχοκομμουνιστική Γιάφκα με την ανοχή του Συλλόγου . Σύνθημα τους είναι ΚΟΠΑΝΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ . Έχουν γεμίσει όλους τους τοίχους του Χολαργού . Εάν τους έπιαναν στο Πακιστάν με ποτά θα τους είχαν πηδήξει . Έχουν μετατρέψει τα σχολεία σε ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ του ΣΥΡΙΖΑ . Ο Λυκειάρχης έχει δίκιο . Αυτή η χώρα είναι στα χέρια μιας Συμμορίας ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ και ΑΛΗΤΑΡΩΔΩΝ . Το σχολείο θα το κάψουν γιατί Μισούν την Ελληνική Παιδεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Navigator, αναλαμβάνεις την ευθύνη Όσων λες διότι υπογράφεις επώνυμα μέσω google. Δεν συμφωνούμε καθόλου με όσα γράφεις και χαρακτηρίζεις μαθητ΄λες του Λυκείου "αναρχοκομμουνιστική Γιάφκα¨, την οποία μάλιστα την ανέχεται ο Σύλλογος! Μάλλον δεν γνωρίζεις τα γεγονότα, όταν φτάνεις στο απρεπές σημείο να χαρακτηρίζεις σύνθημα των παιδιών το "ΚΟΠΑΝΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ"! Μέσα σε αυτά τα απδιά που σπουδάζουν στο Λύκειο είναι και το δικό μου! Συγκαταλέγεις και τον γιο μου στα παιδια αυτό σε αυτά τα παιδιά που μετατρέπουν τα σχολεία σε..."Μπουρδέλα του ΣΥΡΙΖΑ"; Ντροπή! Όταν μάλιστα δεν γνωρίζεις τα πραγματικά περιστατικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ δεν χαρακτήρισα την πλειοψηφία των μαθητών του Λυκείου αναρχοκομμουνιστική Γιάφκα . Είπα για ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ της αριστεράς . θυμάμαι την ΜΑΡΦΙΝ και την την λεηλασία των Αθηνών στα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ . Διάβασα και το άρθρο σου που τσάκισαν στο ξύλο έναν μαθητή στην Θεσσαλονίκη . Ξέρω σε τι χώρα Ζούμε . Μας έχουν όλους φακελωμένους . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ . Τα περισσότερα Ελληνόπουλα αγαπούν την Πατρίδα και έχουν Ελληνική Παιδεία . Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά όλοι γνωρίζουμε τα έργα και τις ημέρες τους εις βάρος της Πατρίδος μας . ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . Οι καταλήψεις είναι όπλο στα χέρια της αριστεράς για τον αφελληνισμό της Πατρίδος . Άραγε οι Σύλλογοι θα βγάλουν κάποια ανακοίνωση για το ξεπούλημα της Μακεδονία μας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΕ δεν χαρακτήρισα την πλειοψηφία των μαθητών του Λυκείου αναρχοκομμουνιστική Γιάφκα . Είπα για ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ της αριστεράς . θυμάμαι την ΜΑΡΦΙΝ και την την λεηλασία των Αθηνών στα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ . Διάβασα και το άρθρο σου που τσάκισαν στο ξύλο έναν μαθητή στην Θεσσαλονίκη . Ξέρω σε τι χώρα Ζούμε . Μας έχουν όλους φακελωμένους . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ . Τα περισσότερα Ελληνόπουλα αγαπούν την Πατρίδα και έχουν Ελληνική Παιδεία . Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερά όλοι γνωρίζουμε τα έργα και τις ημέρες τους εις βάρος της Πατρίδος μας . ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ . Οι καταλήψεις είναι όπλο στα χέρια της αριστεράς για τον αφελληνισμό της Πατρίδος . Άραγε οι Σύλλογοι θα βγάλουν κάποια ανακοίνωση για το ξεπούλημα της Μακεδονία μας ; Το σύνθημα ANTIFA ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΟΠΑΝΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΣΜΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή