Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! "ΜΙΛΗΣΕ" ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟΥ!

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ασφάλειας πιστεύουν ότι οι δολοφόνοι του...

Βασίλη Στεφανάκου είναι επαγγελματίες εκτελεστές, που πιθανότατα έχουν περάσει από σκληρή εκπαίδευση σε ειδικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι εκτελεστές δεν επέβαιναν τυχαία σε λευκή μοτοσικλέτα, φορώντας μαύρα ρούχα και ανοιχτόχρωμα κράνη, αλλά το έκαναν για να μοιάζουν με μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ με σκοπό να μην κινούν υποψίες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει από το βίντεο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο κράνος του οπλοφόρου, το οποίο δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει στην επιχείρηση από την οποία αγοράστηκε. Η σωματοδομή του εκτελεστή του Βασίλη Στεφανάκου προσομοιάζει με αυτή ενός γνωστού κακοποιού που συμμετείχε και σε άλλο συμβόλαιο θανάτου.

Δύο σημαντικές περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες για τους εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Αττικής. Πρόκειται για δύο νεαρούς κατοίκους του Χαϊδαρίου, οι οποίοι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους του «άρχοντα της νύχτας». Με βάση αυτές τις μαρτυρίες, οι ερευνητές της Ασφάλειας έχουν βάλει στο «κάδρο» των ερευνών τέσσερις Ελληνες.

Πρόκειται για κακοποιούς, οι οποίοι θεωρούνται επαγγελματίες πιστολέρο και έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για πληρωμένα συμβόλαια θανάτου, χωρίς όμως ποτέ να αποδειχθεί η συμμετοχή τους, καθώς στους κύκλους της παρανομίας δύσκολα ανοίγουν τα στόματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες των αστυνομικών, που έγιναν πόρτα πόρτα τα τελευταία 24ωρα γύρω από την περιοχή όπου δολοφονήθηκε ο 56χρονος το βράδυ της Τετάρτης, φαίνεται ότι απέδωσαν καρπούς, καθώς κατάφεραν να εντοπίσουν δύο νεαρούς οι οποίοι είχαν πάει για καφέ σε καφετέρια κοντά στο σημείο της φονικής ενέδρας. Οι δύο νεαροί περνούσαν από το σημείο λίγα λεπτά πριν εκδηλωθεί η επίθεση και κοντοστάθηκαν έξω από ένα κλειστό σούπερ μάρκετ που βρίσκεται εκεί για να στείλουν μήνυμα σε έναν τρίτο φίλο τους.

Εκεί είδαν δύο μαυροντυμένους άνδρες. Ο ένας καθόταν πάνω σε λευκή μοτοσικλέτα, ο άλλος στεκόταν όρθιος μπροστά στη μηχανή και συζητούσαν σε άπταιστα ελληνικά, αλλά με χαρακτηριστική τοπική προφορά. Οι δύο μάρτυρες δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία, καθώς δεν ήταν δυνατόν να φανταστούν τι θα ακολουθούσε. Ωστόσο, φέρεται ότι έδωσαν λεπτομερή περιγραφή των δύο ανδρών που λίγα λεπτά αργότερα «γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον Στεφανάκο.

Δακτυλικά αποτυπώματα

Το αυτοκίνητο του δολοφονημένου πρώην καταδίκου έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να εξεταστεί πιθαμή προς πιθαμή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για το σημείο της πόρτας που έπιασε με το χέρι του ο δολοφόνος, κρατώντας την ανοιχτή για να εκτελέσει εν ψυχρώ τον 56χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες υπόνοιες ότι ο εκτελεστής δεν φορούσε καν γάντια χειρουργικά, καθώς διακρίνουν γυμνά τα χέρια του στο οπτικό υλικό που έχουν στην κατοχή τους. Ετσι, ευελπιστούν ότι σύντομα θα έχουν στα χέρια τους δακτυλικά αποτυπώματα, ίσως και γενετικό υλικό του δολοφόνου. Στην περίπτωση που είναι σεσημασμένος, θα υπάρξει άμεση λύση του γρίφου της ταυτότητας των δολοφόνων του Στεφανάκου. Η κηδεία του 56χρονου έγινε το Σάββατο, σε στενό κύκλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου