Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

ΦΡΙΚΗ! Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΩΛΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΚΙΜΚΙ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ;

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που... έρχονται από το Λος Άντζελες σχετικά με...

τον θάνατο του Χάνεϊκατ. Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως ο Τάιλερ Χάνεϊκατ δεν σκοτώθηκε εν μέσω ανταλλαγής πυροβολισμών, αλλά πως φέρεται να έχει αυτοκτονήσει!

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (7/7) όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Αμερικάνος φόργουορντ που αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στην Χίμκι υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, είχε ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών έξω από την οικεία του, στο Σέρμαν Όουκς της Καλιφόρνια, μετά από κλήση της μητέρας του παίκτη στην αστυνομία δηλώνοντας πως ο γιος της φέρεται αλλοπρόσαλλα.

Οι αστυνομικές Αρχές του Λος Άντζελες (LAPD) ενημέρωσαν πως η ομάδα αστυνομικών SWAT (Special Weapons And Tactics) μπήκε στην οικεία και εντόπισε έναν άνδρα, ο οποίος δεν ανταποκρινόταν. Η LAPD εξακρίβωσε εν συνεχεία το θάνατό του. Από ότι όμως δηλώνει η Αστυνομία, δεν έχασε τη ζωή του πάνω στο πιστολίδι, από τη σφαίρα κάποιου αστυνομικού, αλλά το θανατηφόρο τραύμα προήλθε από αυτοπυροβολισμό.

«Σύμφωνα με την τελευταία αναφορά από το περιστατικό πυροβολισμών, ο ύποπτος δεν είχε χτυπηθεί από κανέναν πυροβολισμών των αστυνομικών δυνάμεων. Ο ύποπτος φαίνεται πως έφερε πληγές που συνάδουν με τραυματισμό από πυροβολισμό του ίδιου», ανέφερε σχετικά.
https://www.onsports.gr/ (τίτλος: παραλλαγμένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου