Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

ΤΙ ΣΟΪ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ; ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΕΝΦΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!! ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Στη διάταξη της παρ. 5 του άρθρου 4 του Συντάγµατος ορίζεται ότι οι έλληνες πολίτες συνεισφέρουν αδιακρίτως στα δηµόσια βάρη αναλόγως ...
των δυνάµεών τους. Όταν όμως το κράτος έχει επιβάλλει άγρια φορολογία (η Ελλάδα είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια σε φόρους), όταν έχει κόψει στη μέση τους μισθούς και τις συντάξεις, όταν έχει καταργήσει το αφορολόγητο, έχει επιβάλει τον παράνομο ΕΝΦΙΑ και παράλληλα απαιτεί από τους πολίτες, παρά τον σφαγιασμό του, να πληρώσει τα δάνεια και αν δεν τα πληρώσει του παίρνει το σπίτι,. τότε για ποια Δικαιοσύνη μιλάμε; Πώς είναι δυνατόν να βγαίνουν  αποφάσεις για πλειστηριασμούς και να μην λαμβάνεται υπόψη το δόλιο σχέδιο που εκτελείται για να  αρπαγεί η ιδιωτική περιουσία και να δοθεί στα μεγάλα κερδοσκοπικά  funds?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου