Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΟΠΟΣ ΝΕΩΝ ΧΩΡΩΝ!



Σαηεντολογία και Αρχιεπίσκοπος Νέων Χωρών…
 

γράφει ο Πάνος Αποστόλου
Μόλις επέστρεψε από την “πονηρή” συνάντηση, που είχε στο Φανάρι ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου με...

τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, αμέσως έτρεξε να ενημερώσει τον πραγματικό προϊστάμενό του, που δεν είναι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ! Το μπαρουτοκαπνισμένο αμερικανικό γεράκι, που αφού “τακτοποίησε” όλα τα θέματα στην Ουκρανία, ήλθε να λύσει και τα δικά μας!
Το λέω και το φωνάζω μήνες τώρα! Ο Τζέφρι Πάιατ, έχει ένα και μοναδικό σκοπό!
Τον διαμελισμό της Ελλάδος! Που έχει ονοματεπώνυμα, κατά σειρά!
Μακεδονία, Β. Ήπειρος, Θράκη, Αιγαίο, Κρήτη!
Και ας θέλουν να μας πείσουν, πως στο ραντεβού της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου, συζήτησαν ζητήματα που αφορούσαν την εκπαίδευση και την έρευνα!  
Θέμα συζήτησής τους ήταν ο διαχωρισμός του Κράτους με την Εκκλησία! Αφού το βαθύτερο σχέδιο του Βαρθολομαίου (;;;), είναι να διασπάσει – διαμελίσει την ενότητα της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος! Και ακολούθως, να προκαλέσει Σύνοδο Ιεραρχίας, η οποία θα αναδείξει – ανακηρύξει ξεχωριστό Αρχιεπίσκοπο των Νέων Χωρών – της ημιαυτόνομης Εκκλησίας της Κρήτης και των Δωδεκανήσων!
Είναι έτσι ή μήπως οι πληροφορίες μας, από την Κωνσταντινούπολη λαθεύουν;
Αλλά θα σας πω και τούτο!
Υπάρχει κοινός παρανομαστής που ενώνει τα πρόσωπα Βαρθολομαίος, Πάϊατ και Γαβρόγλου; Μου είπαν η Σαηεντολογία! Το απέρριψα αμέσως! Δεν το πιστεύω! Δεν είναι δυνατόν!!   

Είσαι Έλληνας; Είσαι και Χριστιανός Ορθόδοξος… 

Αμερικανική έρευνα του οργανισμού δημοσκοπήσεων, που διεξήχθη σε 34 ευρωπαϊκές χώρες και στις οποίες ρωτήθηκαν 56 χιλιάδες πολίτες, έδειξε ότι στην Ελλάδα, οι Έλληνες κατά 92% πιστεύουν στο Θεό. Από αυτό το ποσοστό, το 76% των Ελλήνων ταυτίζει την θρησκεία του με την εθνική του ταυτότητα! Δηλαδή, το να είσαι Έλληνας σημαίνει πως είσαι και Χριστιανός Ορθόδοξος! Από την έρευνα προκύπτει επίσης, πως οι Ρώσοι πιστεύουν στο Θεό σε ποσοστό 75%...
Αυτή η έρευνα – δημοσκόπηση, ενόχλησε αφάνταστα τα ανθελληνικά κέντρα Εξουσίας, εντός της ελληνικής Επικράτειας, αλλά και τα εκτός, από όπου λαμβάνουν εντολές οι εδώ αντίχριστοι και άθεοι! Γι΄ αυτό βλέπουμε, να εντατικοποιείται η στόχευση της θρησκείας μας από τους Τσίπρα και Γαβρόγλου!
Ωστόσο το ζητούμενο είναι, τι ακριβώς πράττει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εκτός από το να συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό στο διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας!
Από τη στιγμή που το Υπουργείο Παιδείας για το σχολικό έτος 2018-2019, ενέκρινε για τα παιδιά μας της Γ΄Δ΄ και Ε΄ τάξεων του Δημοτικού τη διδασκαλία και τις πρακτικές του βουδιστικού διαλογισμού (σ.σ. σύντομα θα αναφερθούμε στη στήριξη και προώθηση της κυβερνήσεως και στο Βουδισμό)!
Θα θέλαμε λοιπόν να ρωτήσουμε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος δήλωσε πως θα μιλήσει τελευταίος, αν προτίθεται να μιλήσει για την παραμόρφωση των σχολικών βιβλίων ως προς την Ορθόδοξη Πίστη!
Θα μας πει κάτι ελάχιστο για την Σαηεντολογία; Έστω για τον Βουδισμό; Που τείνει η ελληνική κυβέρνηση και μέσω της αναθεώρησης του Συντάγματος να ανασκολοπίσει την Ορθοδοξία;      

Αιχμάλωτος του Κυριάκου και της Μαρίνας ο Πατούλης…



Τελικά ο Γιώργος Πατούλης υποτάχτηκε στην επιθυμία – εντολή του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και εγκατέλειψε τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας – που τόσο καλή δουλειά είχε κάνει με το επιτελείο του – για τον κανακάρι της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα!
Ο Γιώργος Πατούλης έτσι, περιορίζεται στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής, που τόσες ολέθριες καταστροφές έχει στην “πλάτη” της! Εύχομαι να μην “πνιγεί” και να μην “καεί” και ο ίδιος, όπως ακριβώς και η σημερινή Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία πριν από αυτές τις καταστροφές, φάνταζε ως η αντικαταστάτρια του Αλέξη Τσίπρα στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ! 
Ωστόσο, το τραγελαφικό που ακούω, είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στον Γιώργο Πατούλη και γι΄ αυτό θα του ορίσει “τοποτηρητές”! Δηλαδή, θα “εκλέξει” ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμβούλους, που την επόμενη ημέρα, που ο Πατούλης θα είναι Περιφερειάρχης θα έχουν υπό αιχμαλωσία τον σημερινό Δήμαρχο Αμαρουσίου!   
Και μια και είπα για Μαρούσι, να σας πω άλλον ένα μεγάλο πονοκέφαλο του Γιώργου Πατούλη, που ακούει στο όνομα της συζύγου του, Μαρίνας Σταυράκη!
Η Μαρίνα Σταυράκη, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, επαινεί τον Παναγιώτη Βραχνό, ο οποίος σήμερα είναι Πρόεδρος του Δ/Σ Αμαρουσίου, αλλά εξήγγειλε ήδη την κάθοδό του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με δικό του συνδυασμό! Αφού δεν αποδέχεται την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου (σ.σ. πρώην διοικητή ΟΑΕΔ και ΙΚΑ), που θα στηρίξει η ΝΔ και ο σημερινός Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης (σ.σ. ήδη ανήγγειλε τη στήριξη)!  
Λέτε η Μαρίνα Σταυράκη να είναι υποψήφια με το συνδυασμό του Παναγιώτη Βραχνού; Ω ρε γλέντια που θα έχουμε! Αλλά, μήπως υπάρχει λύση;
Όπως μου είπε ένας καλός Μαρουσιώτης, την κλειδώνεις στο δωμάτιο και πετάς το κλειδί στο δρόμο…
Όλα αυτά, φτάνουν στ΄ αυτιά της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη και έστειλαν βουλωμένο γράμμα στον Γιώργο του Αμαρουσίου: “Αν δεν εκλεγεί ο Αμπατζόγλου, την αποτυχία την χρεώνεσαι εσύ Γιώργο”! 
Αντιλαμβάνεστε, πως η πολιτική αποκαθήλωση του Γιώργου του Πατούλη, μόλις ξεκίνησε!!

Είναι ο Θανασάκης ο …πολιτευτής;



Καθυστερημένο, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ! Και το δημοσιεύω γιατί με ενόχλησε κι εμένα! Συναντήθηκα με έναν καλό μου φίλο ο οποίος παραβρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ και της ΝΔ Αθανασίου Πλεύρη, στο ΕΒΕΑ της οδού Ακαδημίας στις 21 Νοεμβρίου 2018. Το βιβλίο αναφέρεται στις λοιμώξεις και την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του πρώην βουλευτή!
Ειλικρινά μια αξιέπαινη προσπάθεια!
Όπως όμως μου είπε ο φίλος μου, θα περίμενε στην εκδήλωση να δει τον πατέρα του Θανάση, Κώστα Πλεύρη. Όμως συμπέρανε, πως ενδεχομένως να μην μπόρεσε να έλθει λόγω κάποιας ανώτερης βίας!
Αλλά η έκπληξή του έγινε οργή - κατά τα λεγόμενα του φίλου μου - όταν άκουσε τον Θανάση Πλεύρη να ευχαριστεί από του βήματος για την συμπαράσταση της τραυματικής περιπέτειας με την υγεία του, που παρ΄ ολίγο να του στοιχίσει τη ζωή,  
τη μάνα του, την αδελφή του, τη σύζυγό του και τους φίλους του.
Όχι όμως τον πατέρα του! Είναι δυνατόν;
Όμως αν δεν κάνω λάθος – μου είπε ο φίλος μου - με το όνομα Πλεύρης κυκλοφορεί ακόμη ο Αθανάσιος!
Εάν συνέβησαν αυτά, πώς να μην συμφωνήσω με το φίλο μου;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου