Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: "ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ ΕΝΤΙΜΑ. ΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΡΙΖΩ"! ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ, ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΕΝΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ...ΣΦΑΞΑΤΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ; ΧΕ@ΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

Το ρεπορτάζ είναι από το ifimerida.gr και ο τίτλος δικός μας. Νομίζουμε αποτυπώνει το αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. 

Ο Πάνος Καμμένος συνέχισε τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τον...

πρωθυπουργό, με την ομιλία του σε κομματική εκδήλωση των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

«Ο εταίρος μας μέχρι προχθές, ο κύριος πρωθυπουργός, δεν φέρθηκε με εντιμότητα, προτείνοντας σε βουλευτές των ΑΝΕΛ καρέκλες έναντι της ψήφου. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να έχει 151 βουλευτές, αλλά θα έπρεπε αυτοί να εξαγοραστούν από τους ΑΝΕΛ; Δεν υπήρχαν άλλοι από το ΠΑΣΟΚ ή από το Ποτάμι;», είπε ο κ. Καμμένος.


«Θέλουν να πάρουν και την κοινοβουλευτική ομάδα, κατά παράβαση του κανονισμού; Τους τη χαρίζω, ας την πάρουν», συνέχισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της επιτροπής κανονισμού της Βουλής. «Είναι έντιμο όταν ο Παπαχριστόπουλος παραδίδει την έδρα του καθαρά και στα ίσια να κλαπεί και αυτή για να κρατηθεί ο Κουίκ υπουργός; Του τον χαρίζω τον Κουίκ αν τον θέλει ο πρωθυπουργός. Αλλά η έδρα της Β’ Αθήνας ανήκει στους ΑΝΕΛ. Εχει υποχρέωση, στο όνομα της έντιμης συνεργασίας που είχαμε, να την επιστρέψει», είπε ακόμη, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε «Εμείς θα ορκίζουμε κυβερνήσεις, εμείς θα καταργούμε υπουργούς κι εμείς θα βάζουμε κόκκινες γραμμές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου