Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Η ΛΙΑ ΜΑΝΙΑΤΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ...

Κάτι περίεργο φαίνεται ότι συνέβη μεταξύ της Λίας Μανιάτη και του...


Κώστα, με αφορμή την αρχική δήλωση της πρώτης  σύμφωνα με την οποία στήριζε τον Τίγκα και η οποία δημοσιεύτηκε προ 2 ημερών εδώ. Μετά από αμφιταλαντεύσεις της ίδιας της κας Μανιάτη προς εμάς, της μορφής "δημοσίευσε την απάντησή μου" (αρχικά) και "μη τη δημοσιεύσεις" στη συνέχεια, τελικά με νέα επικοινωνία της, μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε την απάντησή της, την οποία και παραθέτουμε:

"Η κ. Λία Μανιάτη διαψεύδει δημοσίευμα και αποκαθιστά την αλήθεια

Αγαπητοί μου συνδημότες,
Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 ,ενημερώθηκα ότι κυκλοφορεί στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιστολή φέρουσα το όνομα   και τη φωτογραφία μου, με την οποία αφενός ευχαριστώ τους ψηφοφόρους    που με εξέλεξαν στην τοπική επιτροπή της ΝΔ, αφετέρου δηλώνω ότι στηρίζω τον κ. Κώστα Τίγκα στις ενέργειες του και ανήκω στο συνδυασμό του.
Η επιστολή αυτή συνετάχθη  ερήμην μου και χωρίς τη συγκατάθεση μου και εστάλη επωνύμως από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του κ. Τίγκα. Επιθυμώ να πιστεύω ότι έχει σταλεί εκ παραδρομής και χωρίς δόλο από την πλευρά του αποστολέα. Είμαι όμως υποχρεωμένη να αποκαταστήσω την αλήθεια για τις θέσεις μου δηλώνοντας ότι : Κινούμαι ανεξάρτητα , δεν στηρίζω κανέναν και δεν ανήκω σε κανέναν δημοτικό συνδυασμό. Επίσης είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείται το όνομα και η “υπογραφή “ μου ερήμην μου για οιοδήποτε λόγο και σκοπό.

Με εκτίμηση

Λία Μανιάτη"

Επικοινωνήσαμε με τον κο Τίγκα ο οποίος μας προσεκόμισε το κείμενο με την πρωτότυπη υπογραφή της κας Μανιάτη, κείμενο που, όπως μας δήλωσε, συντάχθηκε καθ΄υπόδειξή της, ελέγχθηκε και υπογράφηκε από αυτή στο σπίτι της, την Τετάρτη 6 Απριλίου και περί ώρα 20.00
Ιδού:
Η κα Μανιάτη, αφού ενημερώθηκε από μέρους μας με το παραπάνω ντοκουμέντο, επανήλθε, λέγοντας:  υπογραφή που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου ΔΕΝ είναι δικη μου!!!

Προφανως πέσατε θύμα εξαπάτησης και δημοσιεύσατε το κείμενο.

Δεδομένου οτι ουδεμία ευθυνη φέρετε εσείς, σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε το κείμενο που σας έστειλα χθες προκειμένου να αποκαταστήσω την αλήθεια.

Σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας.

Με εκτίμηση 
Λία Μανιάτη"

Απάντηση δική μας προς την κα Μανιάτη: Πολύ συνωμοσιολογικά μας φαντάζουν όλα αυτά. Δεν καταλαβαίνουμε ποιο λόγο θα είχε ο κ. Τίγκας να κάνει όλα αυτά που του καταμαρτυρείτε! 
Πάντως, πιστέψτε μας, δεν αισθανόμαστε καθόλου εξαπατημένοι. 
Την απάντησή σας τη δημοσιεύσαμε.


34 σχόλια:

  1. Ο Κουκής αποχώρησε από το συνδυασμό σου. Ο Κουτάκης κουνάει μαντήλι. Πλαστογράφησες την υπογραφή της Μανιάτη. Πόσο γελοίος θα γίνεις ακόμα Κωστάκη -Πολυχρόνη Τίγκα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνώ!! Ο στρατηγός έχει βαρύ μυαλό! Εξάλλου έχει συμβούλους τη σύνεδρο Γίαννα Κωστάκη-Πολυχρόνη Τίγκα και το συνεδράκι Τιγκόπουλο!!

      Διαγραφή
  2. Η απόλυτη ξεφτίλα !!! Ο μόνος που κάνει αντιπολίτευση είναι τελικά ο Μάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Τίγκα, λάβετε θέση για τα 5.500.000 του Παπάγου και αφήστε τη Μανιάτη. Είναι κρίμα να μας φάει τα χρήματα ο Χολαργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλαστογράφος ο σύνεδρος Τίγκας.....Κούλη ακούς....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΆΛΛΟΝ ΨΕΥΤΡΑ Η ΣΥΝΕΔΡΟΣ{ ΑΝ ΒΓΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΙΓΚΑ } ΜΑΝΙΑΤΗ.

      Διαγραφή
  5. Πνεύμα και ηθική ο στρατηγός. Ξεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυρία,μου,είμαι και εγώ ένας από τους αποδέκτες της επιστολής Τίγκα εξαιτίας της οποίας σας ψήφισα.Πιστεύω οτι και πολλοί άλλοι νεοδημοκράτες σας ψήφισαν επειδή ο Τίγκας σας υπέδειξε και όχι για τις ιδιαίτερες ικανότητές σας.Γνωρίζω,επίσης,οτι πολλοί νεοδημοκράτες πήγαν στην κάλπη όταν έλαβαν την επιστολή,διότι το κόμμα μας δεν είχε ενημερώσει επαρκώς για την ημερομηνία των τοπικών εκλογών.Μπορείτε να μας πείτε πόσες από τις 84 ψήφους που πήρατε είναι δικές σας;Ισως καμιά δεκαριά,τις άλλες τις κλέψατε δόλια αφού προφανώς εν γνώσει σας μπήκατε στην επιστολή Τίγκα.Προφανώς και ωφεληθήκατε από την επιστολή Τίγκα στην οποία οφείλεται και η εκλογή σας,σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ νεοδημοκράτη 6.40μ.μ.Πρέπει,επί τέλους να καταλάβουμε οτι η ευθύνη μας μπροστά στην κάλπη είναι μεγάλη.Ψηφίζουμε ύστερα από υπόδειξη,λόγω φιλίας,γνωριμίας ή υποχρέωσης, χωρίς να εξετάσουμε την ικανότητα του υποψήφιου.Πριν δώσεις την ψήφο σου στην κυρία Μανιάτη ζήτησες να μάθεις το βιογραφικό της ή την κομματική της δράση;Επειδή ήταν,κατά καιρούς υποψήφια δημοτική σύμβουλος ή μέλος μιας τοπικής έχει και ικανότητες;

      Διαγραφή
    2. Βρε Τιγκόπουλο, ο πατέρας σου δεν κατόρθωσε να πείσει τους Παπαγιώτες να τον ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές και τους έπεισε με την επιστολή του να ψηφίσουν τη Μανιάτη? Τί νομίζεις ανόητε οτι είναι οι ψηφοφόροι, πρόβατα να τα κατευθύνουν? Δεν ντρέπεσαι καθόλου? Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει!!

      Διαγραφή
  7. Επειδή Λία Μανιάτη σε ξέρω αρκετά καλά γιατί στου Παπάγου είμαστε όλοι μαζί θα σου έλεγα να σταθεροποιηθείς κάπου.
    Αν περιμένεις από την πλευρά του Καραμπίνα ή της Καραμπίνας να σε στηρίξουν είσαι γελασμένη.
    Ο ένας από αυτούς διέλυσε την τοπική του Παπάγου, ενώ η γυναίκα του έκλεισε την τοπική του Παπάγου-Χολαργού.
    Αν περιμένεις στήριξη από τον Οικονόμου και τις Μπουζάνες είσαι γελασμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τί θέλει να μας πει αυτή η κυρία;Οτι το όνομά της μπήκε σε μια επιστολή στήριξης χωρίς η ίδια να το γνωρίζει;Οτι η υπογραφή στην φωτοτυπία δεν είναι δική της;Μας θεωρεί βλάκες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένα ακόμη σούργελο που δεν ξέρει τι της γίνεται. Εκθέτει έναν άνθρωπο με αποδεδειγμένο ήθος. Ντροπή σου. Χωρίς τον Τίγκα δεν θα σε ψήφιζε ούτε ο θείος σου. Ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πώς περιμένουμε να πάει μπροστά η Τοπική με άτομα που δεν δέχονται να αναλάβουν την ευθύνη της υπογραφής τους;Παραιτηθείτε ΤΩΡΑ κυρία Μανιάτη από την τοπική,από το συνέδριο,από τον συνδυασμό Τίγκα και κάντε του μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ολοι στηρίζουμε στις επόμενες εκλογές την ανεξάρτητη Μανιάτη. Μανιάτη για Δήμαρχο το 2019.Θα την ψηφίζουν και οι αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ......Και τότε ο στρατηγός ακούμπησε το πιστόλι του στον κρόταφο της Μανιάτη,αφού την είχε δέσει πισθάγκωνα,και είπε." Η δέχεσαι να σε στηρίξω για την τοπική και το συνέδριο ή πυροβολώ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μητσοτακη πρόσεξε μη πλαστογραφήσει και τη δική σου υπογραφή ο παπαγιωτης υποψήφιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aγαπητή κυρία,γιατί ανακατέψατε τόσο πολύ τα πράγματα;Είναι κακό δηλαδή να σας υποστηρίζει κάποιος;Τιμή σας κάνει.Σας συμβουλεύω να είστε περισσότερο προσεκτική.Η μήπως νομίζετε οτι με δημόσιες ανακοινώσεις θα γίνετε γνωστή ή θα αυξήσετε την όποια επιρροή σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο νέος συνδυασμός του Τιγκα θα αποτελείται από τον εαυτό του ,τη γυναίκα του ,το γυιο του και την αρραβωνιαρα του γιού του .(τους εβγαλε όλους συνέδρους). Ίσως και την Καλλιοντζη που είναι η μόνη που δεν έχει κάνει δήλωση εξόδου ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επειδή τον Στρατηγό τον γνωρίζω αρκετά και θα έλεγα καλύτερα, από εσένα σχολιαστή 4:03μ.μ, ζήτησα και είδα την υπογραφή της Κας Μανιάτη.
    Απλά, ίσως και εσύ, είσαι μεταξύ αυτών που ασκήσατε πιέσεις!
    Υπογραφή, ``φαρδιά-πλατιά΄΄ και με...ΜΠΛΕ μελάνι, πρωτότυπη!!
    Όλα τ΄ άλλα είναι αστειότητες, για να γίνεται ντόρος!!
    Κυρία μου, μήπως και εσείς πιεστήκατε από...κάποια γειτόνισσά σας;;; Ερώτηση υποβάλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάποια κυρία, "πάσχει" από "οισοφαγική παλινδρόμηση";
    Ευτυχώς που δεν είμαι σοφέρ της, σκέψου να είμαι σε "διασταύρωση" και να μου έλεγε ανα δευτερόλεπτο...δεξιά, αριστερά, όχι όχι, δεξιά, μάλλον καλύτερα αριστερά...!!!
    Τσ τσ τσ, αναποφάσιστοι άνθρωποι πιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά δεν μας είπες, πήγατε αριστερά, πήγατε δεξιά, ή μήπως πήγατε ευθεία..."ντουγρού στην κολόνα";

      Διαγραφή
  18. κα.Μανιάτη,
    όλα όσα διάβασα με λυπούν αφάνταστα.Τά πράγματα όμως είναι απλά.
    Αφού λέτε ότι δεν είναι δική σας η υπογραφή και ότι σας στήριξε ο
    κ.Τιγκας ,συνεπώς μόνη σας δεν θα βγαίνατε,παραιτηθείτε άμεσα από την τοπική καθώς καί από την θέση της συνέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυρία Μανιάτη , μήπως θυμάσαι όταν μου ζήτησες να σε ψηφίσω τι άλλο μου είπες ; Επειδή εσύ έχεις επιλεκτική μνήμη να στο θυμίσω εγώ .Μου είπες λοιπόν ότι σε στηρίζει ο κ. Τίγκας . Γι’ αυτό σε ψήφισα .Σταμάτα ως εκεί.
    Ξεφτιλίστηκες τελείως . Πως μπορεί να σε στηρίζουν χωρίς να το θέλεις .
    Ζήτα ένα μεγάλο συγνώμη ΔΗΜΟΣΙΑ από τον κ. Τίγκα και κλείσε το ζήτημα . Μην σε παρασύρουν γιατί πιο κάτω δεν γίνεται να πέσεις.
    Παραιτήσου από την ΤΟΠΙΚΗ και από το ΣΥΝΕΔΡΙΟ και κάνε μήνυση στον Τίγκα. Εάν όπως λες η υπογραφή σου δεν είναι αληθινή . Πιστεύω ότι θα πλέξεις άσχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο πατέρας μου με συμβούλευε από τότε που ήμουν μικρός, την Υπογραφή σου και την...."(!)" να προσέχεις που την "βάζεις"!!!
    Φαντάζομαι ότι η κυρία δεν είχε λάβει την ίδια συμβουλή αντίστοιχα, γιατί δεν χρειαζόταν! Οπότε... υποθέτω ό,τι "ξέχασε" για την υπογραφή, που την "έβαλε" κανονικά, όπως "ξεχνάμε" και τα κλειδιά μας ρε αδελφέ, ή τον αναπτήρα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Ου γαρ έρχεται μόνο του...!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τίγκας. Ο Νικολάου του 2019...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mέχρι το 2019 έχουμε χρόνο και μη λοιδωρείς τον Νικολάου,που θα ήταν ακόμη δήμαρχος αν ο Ξύδης δεν συμμαχούσε με το ΠΑΣΟΚ το 2010 και αν δεν τον είχαν εγκαταλείψει κάποιοι νεαροί που τους ανέδειξε,οι ίδιοι που είχαν εμφανιστεί και τότε στο πλευρό του Τίγκα,πριν προσκολλήθούν στον Ξύδη.

      Διαγραφή
  23. Φόρεστ Γκάμπ η Μανιάτη.Κατάφερε να προκαλέσει τόσα σχόλια και να γίνει γνωστή.Αντε και πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η Μανιάτη έχει εκλεγεί τρεις φορές στην τοπική! Και τότε ο Τίγκας την εξέλεξε? Μεγάλη ιδέα έχει για τον εαυτό του! Ενα είναι γεγονός κ. Τίγκα στις δημοτικές εκλογές όσοι συμπορευτήκαμε μαζί σου μείναμε ομαδικώς ΕΚΤΟΣ !! Γιατί οι Παπαγιώτες ξέρανε καλά τί είσαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aνώνυμε,10 Απριλίου 11.19,είσαι σίγουρος οτι αν συμπορευόσουν με τον σημερινό δήμαρχο θα εκλεγόσουν;Η μήπως η συμπόρευση με τον νικητή σημαίνει,κατά την άποψή σου,οφέλη;Οπότε δεν γίνεσαι υπηρέτης της κοινωνίας αλλά μισθοφόρος.

      Διαγραφή
  25. Ποιά νομίζεις οτι είσαι,κυρία Μανιάτη,επειδή έχεις εκλεγεί κατά καιρούς στην τοπική και,τώρα,στο συνέδριο;Αν,όπως ισχυρίζεσαι,ο Τίγκας υπέκλεψε την υπογραφή σου,παραιτήσου ΤΩΡΑ και κάνε μήνυση.Αλλιώς ΕΣΥ διαπράττεις αδίκημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αντε κα. Μανιάτη, αφού βγήκες τρείς φορές στην τοπική με στήριξη
    πότε του Ξύδη, πότε του Τίγκα και πότε της Χρήστου,
    τώρα σού εύχομαι και ...Πρόεδρος!!!
    Καλή νύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην παράταξη του κ. Τίγκα, τι έχουν να μας πουν ο κ. Ρίζος , η κ. Ευαγγελοπούλου , η κ.Κατσούλη και οι υπόλοιποι ;;;;;
    Καλή σας φώτιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή