Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΜΕΓΑ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ!

Δείτε καλά τι έχει βγάλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων: ένας από τους ...
μεγαλύτερους οφειλέτες του Δημοσίου είναι ο Μπάμπης Στάικος! Ναι, ο νεοκελεγείς με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Τίγκα, δημοτικός σύμβουλος! Πρόκειται για βόμβα μεγατόνων!
Όπως μπορείτε να δείτε και από το επίσημο site της  Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων https://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilfp2019_1.html, το όνομα του Μπάμπη Στάικου φιγουράρει στα πρώτα ονόματα! Συγκεκριμένα είναι και θεωρείται ο 31ος μεγαλύτερος οφειλέτης του Δημοσίου χρωστώντας 59 εκατομμύρια ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε το ποσό! Είναι απίστευτο, αλλά είναι αληθινό!
βομβα μεγατονων στουςΤο παραπάνω γεγονός είναι διασταυρωμένο και από τη Δημοτική Αρχή η οποία αφού το τσεκάρισε και μας το διαβεβαίωσε, το δημοσιοποιούμε κι εμείς. Όλο αυτό το διάστημα περιμέναμε να επιβεβαιώσουμε την είδηση η οποία πλέον είναι επιβεβαιωμένη από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.
Και εδώ γεννιούνται τα ζητήματα. Ένα από αυτά είναι, αν πλέον ο κ. Στάικος θα κρατήσει την έδρα του ως Δημοτικός Σύμβουλος ή αυτή θα περάσει στα χέρια του 1ου επιλαχόντα. Το αν υπάρχει ασυμβίβαστο ή όχι, είναι κάτι που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να βεβαιώσουμε εμείς, ωστόσο το θέμα -σε κάθε περίπτωση- έχει βαρύνουσα πολιτική και ηθική σημασία. Μπορεί δηλαδή ένας που οφείλει στο Δημόσιο πάνω από 59 εκατομμύρια ευρώ να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του ως Δημοτικός Σύμβουλος;
Το δεύτερο ζήτημα, το οποίο μας το έθεσαν ως ερώτημα είναι: ο κ. Στάικος ο οποίος αναγορεύθηκε σε "ευεργέτη του Δήμου Παπάγου" με πλειάδα δωρεών, ...πόθεν; Όλα αυτά τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δόθηκαν στον τότε Δήμο Παπάγου πώς δόθηκαν; Με ποια οικονομική δυναμική; Ενός επιτυχημένου ως τότε επαγγελματία, ο οποίος έπεσε έξω οικονομικά εκ των υστέρων, ή ενός επαγγελματία που πρόσφερε δωρεές χωρίς να έχει πραγματική οικονομική δύναμη; 

Προφανώς ερωτήματα νέα θα προκύψουν και στην πορεία. Εμείς θέτουμε στην κρίση σας την είδηση-βόμβα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου