Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ...ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ-ΝΤΑΛΑΡΑ

Το ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού μετά από κόντρες και  διαξιφισμούς,  βρήκε "λύση" και θα ...φιλοξενήσει τους βουλευτές του κινήματος Χρήστο Πρωτόπαπα και Άννα Νταλάρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (Ελ. Βενιζέλου) , σε προεκλογική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 8.00 το απόγευμα!
Διασταυρωμένες πληροφορίες α;ναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετοί, ακόμη και μέσα στο ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ετοιμάζουν ...θερμή υποδοχή στα δύο κορυφαία στελέχη του κινήματος. Μάλιστα, σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παπάγου, φέρεται να εκδήλωσε δημοσίως τον...θαυμασμό του, λέγοντας:  "Ακόμη και στο σπίτι της Κατσιμπόκη να γίνει η εκδήλωση, εγώ θα πάω να τούς υποδεχτώ με... γιαούρτια "
Σημειώνουμε ότι αρχικά είχε ειπωθεί πως η εκδήλωση θα πραγματοποιείτο στο σπίτι της κας Κατσιμπόκη αλλά τελικά επικράτησε η άποψη της κας Μωραϊτου και η ομιλία των Πρωτόπαπα-Νταλάρα θα γίνει στο Πολιτιστικό Παπάγου!  Η κα Κατσιμπόκη όπως λένε οι πληροφορίες, δεν θα συμμετάσχει στην εκδήλωση.
Εμείς τι να πούμε; Ότι υπάρχουν πολιτικά άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται; Δεν βλέπουν ή κάνουν πώς δεν βλέπουν την οργή του κόσμου; Δεν βλέπουν τον πόνο, την δυστυχία και την εξαθλίωση που προκάλεσαν οι ίδιοι και που συνεχίζουν να προκαλούν στον λαό;
Τι θα έρθουν να πουν και σε ποιούς χαχόλους θα μιλήσουν οι Πρωτόπαπας-Νταλάρα; Να ζητήσουν την ψήφο του λαού; Αυτοί που εξελέγησαν με το "λεφτά υπάρχουν" για να φέρουν το χαμόγελο, αλλά τελικά έφεραν την υποδούλωση στον γερμανικό άξονα και στους τοκογλύφους; Ήρθαν για να φέρουν την οικονομική ανάταση και ελπίδα και τελικά εγκαθίδρυσαν την φτώχεια, την κατάθλιψη, την εξαθλίωση και τις αυτοκτονίες!
Και όμως, φαίνεται πως οι Πρωτόπαπας-Νταλάρας  απευθύνονται σε χαχόλους, "Αφού μας ψηφίζατε τόσα χρόνια γιατί να μην μας ψηφίσετε και τώρα, για να σας σώσουμε;". 
 Έτσι θα πουν οι Πρωτόπαπας και Νταλάρα στην εκδήλωση της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου