Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΤΟΥ 2013



Αγαπητοί συμπολίτες,

            Η Δημοτική Αρχή ανακοινώνει ότι στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί η εισήγηση του Δημάρχου κ. Βασ.  Ξύδη για τη διαμόρφωση των διαφόρων τελών για το έτος 2013.

            Το θέμα αυτό συζητήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου και στην Εκτελεστική Επιτροπή, στη συνεδρίαση αυτής της 24ης Οκτωβρίου. Όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής (Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι) συμφώνησαν με την εισήγηση του Δημάρχου να διαμορφωθούν τα τέλη του 2013 ευνοϊκά για τους δημότες, οι οποίοι στο σύνολό τους υφίστανται την οικονομική κρίση που μαστίζει τη Χώρα μας. Αυτή η ευνοϊκή διαμόρφωση των τελών του 2013 είναι πλέον δυνατή, λόγω της χρηστής διαχείρισης των οικονομικών του δήμου μας από τη Δημοτική του Αρχή. Γι’ αυτό το λόγο, ο Δήμαρχος ζήτησε από την Οικονομική Επιτροπή να μην ασχοληθεί με το θέμα των τελών έτους  2013 αλλά να το παραπέμψει στο Δημοτικό Συμβούλιο για να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο τη σχετική απόφαση. Σχετική επ’ αυτού είναι και η υπ’ αριθ. 6/24-10-2012 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

            Κατόπιν αυτού, οποιαδήποτε «πρωτοβουλία» ή «πρόταση» δημοτικού συμβούλου ή άλλου προσώπου σχετικά με τη διαμόρφωση και μείωση των τελών έτους 2013 αποσκοπεί καθαρά στην « εκμετάλλευση » του θέματος και δεν εξυπηρετεί την ουσία του, τη στιγμή που η Δημοτική Αρχή έχει λάβει τις σχετικές αποφάσεις της για τη μείωση των τελών.

            Κλείνοντας, η Δημοτική Αρχή διαβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι παρά τη μεγάλη μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων που υφίσταται ο Δήμος μας, θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα που έχει, προκειμένου να αμβλύνει τα οικονομικά προβλήματα των δημοτών και κατοίκων Παπάγου και Χολαργού.

Με φιλικούς χαιρετισμούς


Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου