Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑ' ΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΤΕΖΙΩΤΗΣ!


stournaras-megaro

ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ.
Την πάπια κάνει ο υπουργός Οικονομικών στο αποκλειστικό μας ρεπορτάζ-γροθιά, για τις καραμπινάτες παρανομίες του, με τις οποίες προσπαθεί να νομιμοποιήσει το κατ' εξοχήν ακατάλληλο και ανεπαρκές κρήριο όπου στεγάζεται η ΚΑ' ΔΟΥ Αθηνών. Μόνο και μόνο επειδή ιδιοκτήτης του κτηρίου είναι ο πρώην υπουργός και βουλευτής ΝΔ κ. Καλτεζιώτης , ο οποίος εισπράττει μηνιαίως 25.000 ευρώ, τα ...αρμόδια όργανα του υπουργείου Οικονομικών κάνουν την μία παρανομία μετά την άλλη, προκειμένου όχι μόνο να συνεχίσει να εισπράττει το ποσό αυτό ο φίλος του κ. Στουρνάρα αλλά τελικά η ΚΑ' ΔΟΥ Αθηνών να απορροφήσει την ΔΟΥ Ψυχικού, αν και η τελευταία πληροί όλους τους όρους επάρκειας και καταλληλότητας!!!
Η παράβαση καθήκοντος στην οποία υπέπεσαν, η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών και Στέγασης του Υπουργείου Οικονομικών κα Φετοκάκη και η Προϊσταμένη του Τμήματος Κατασκευής Έργων και Συντήρησης κα Ανδρεοπούλου, είναι τόσο καραμπινάτη, ώστε η εφημερίδα μας θα απευθυνθεί στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κο Ρακιντζή για τα δέοντα! 
Καλά θα κάνει ο υπουργός, να σηκωθεί και να φύγει από το υπουργείο του. Να παραιτηθείς κε Στουρνάρα. Είτε σε εκθέσανε είτε εν γνώσει σου έγιναν όλες αυτές οι παρανομίες, απόλυτα υπεύθυνος είσαι εσύ. Όσο μάλιστα δεν μιλάς, τόσο χειρότερο για σένα.  Ξέρεις μόνο να σκίζεις τον κοσμάκη στους φόρους και άλλους φόρους; Τους νόμους στο υπουργείο σου δεν ξέρεις να τους τηρείς;
Ιδού το ρεπορτάζ για όσους δεν το διάβασαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου