Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΕΝΙΨΕ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ, ΠΡΟΕΔΡΕ-"ΠΟΝΤΙΕ ΠΙΛΑΤΕ"!



Για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ένιψε τα χέρια του! Αυτά, που είναι γεμάτα με τις υπογραφές του σε βάρος του λαού!
«Για τα οικονομικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα, καθώς πάρθηκαν σκληρές αποφάσεις μήπως βγούμε απ' αυτό το τέλμα», είπε στην επιτροπή των πολυτέκνων που τον επισκέφθηκε για να ζητήσει την βοήθειά του!
Και χωρίς να αισθανθεί ίχνος ντροπής και ευθύνης για την κατάσταση που περνά ο λαός, κατάσταση η οποία επαναλαμβάνουμε, φέρει τις δικές του υπογραφές, Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτε»! Θέλοντας προφανώς να φανεί ότι δείχνει κάποιο ενδιαφέρον, υποσχέθηκε ότι θα παρέμβει στον υπουργό Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλο ώστε να εξετάσει θετικά το ενδεχόμενο να εξαιρεθούν τα παιδιά των πολυτέκνων, από την απαγόρευση μετεγγραφών φοιτητών.
Κύριε Παπούλια, αερολογείτε για μια κόμη φορά. Είσθε σαν τον Πόντιο Πιλάτο! Μόνο που ο Πιλάτος με την υπογραφή του ήταν αυτός που έστειλε τον Χριστό στον σταυρό του μαρτυρίου. Κι εσείς με τις υπογραφές σας φέρατε τεράστια ευθύνη για το δράμα που ζει ο λαός τα τελευταία δυόμισι χρόνια! Και αντί να αισθανθείτε ντροπή, έχετε το θράσος να λέτε: «Πάρθηκαν σκληρές αποφάσεις μήπως βγούμε απ' αυτό το τέλμα»! Και Πόντιος Πιλάτος και... παπαγαλάκι της Μέρκελ!
Επί τόσα χρόνια η χώρα βουλιάζει και όλο βουλιάζει, το χρέος αυξάνεται διαρκώς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λέει ότι πάρθηκαν οι θανατηφόρες για τον λαό αποφάσεις, μήπως και βγούμε από το τέλμα! Θα λέγαμε καμιά βαριά κουβέντα τώρα, αλλά σεβόμαστε τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Θεσμό που δυστυχώς δεν σέβεται ο ίδιος!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου