Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΟΝ... ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ 4 ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!


PARELASI

Μετά τα Ιωάννινα, ανακοινώθηκε η ματαίωση των παρελάσεων σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Γρεβενά. Με απόφαση της Περιφέρειας Ηπείρου, ματαιώθηκε η προγραμματισμένη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στα Γιάννενα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Για τον ίδιο λόγο, ματαιώθηκε χθες και η αναπαράσταση της μάχης της Γκραμπάλας, στο Καλπάκι, η οποία αποτελεί και τη μεγαλύτερη εκδήλωση στο νομό Ιωαννίνων για το Έπος του '40.
Την απόφαση να ματαιωθεί η μαθητική παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου πήρε το πρωί της Κυριακής η Π.Ε. Ξάνθης, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πόλη της Ξάνθης, ενώ θα πραγματοποιηθεί κανονικά τόσο η στρατιωτική παρέλαση όσο και η κατάθεση στεφάνων.
Ακύρωση της προγραμματισμένης παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου ανακοινώθηκε και στα Γρεβενά. Η Αντιπεριφέρεια Γρεβενών εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Από το γραφείο τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Γεώργιου Δασταμάνη ανακοινώνεται ότι η καθιερωμένη παρέλαση, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στην πόλη των Γρεβενών ακυρώνεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πόλη».
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου