Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

"ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ"!tsounami-34-metron
ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΦΤΑΣΕ! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ...Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ!
ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ!
fantaros-palaskes
Βάλτε κράνος και παλάσκες! Έχουμε επισημάνει τον επερχόμενο όλεθρο, εδώ και 2 χρόνια, από την πρώτη μέρα που ξεμύτισε η κρίση. Η ίδια η κρίση προσδιόριζε την επιστροφή μας στο 1951. Χ αρακτηριστικό είναι το πιο κάτω προφητικό, που μοστράρει ακόμη πρωτοσέλιδα blog του δικτύου, συνεχώς επί διετία! Φτάσαμε όμως σε κρίσιμη καμπή...ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ! Μετά τις αμερικανικές εκλογές, τώρα σε λίγες μέρες, θα γίνουμε σκορποχώρι ..Περίπου κανίβαλοι! Δεν υπερβάλουμε, δεν κινδυνολογούμε. ΄Ολα είναι τεχνηέντως προκαθορισμένα. Οι πολιτικοί απέτυχαν, το ξέρετε, και μόνο για το μαγαζάκι τους ενδιαφέρονται... Λόγω ...τέχνης εφικτού! Φύγετε τώρα, από τις μεγαλοπούλεις.
Βάλτε τα κράνη σας κι αρπάξτε τ΄άρματα. Χρειαζόμαστε ΔΡΑΣΗ άμεση. Βλέπουμε την επερχόμενη καταιγίδα, αλλά κουρνιάζουμε στη βόλεψη μας.Οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν όχι απλά ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ, αλλά κοινοί ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Μας επέστρεψαν στο 1951, όπως γράψαμε ορθώς, προτού αρχίσουν οι περιπέτειες με τα μνημόνια! Και θα εξακολουθούμε πια να λουφάζουμε ακόμη; Φύγετε τώρα από τις μεγάλες πόλεις και πάτε στα χωριά.. Θα ανασάνετε ...Θα επιβιώσετε πια!.Τολμήστε.. Η Αθήνα είναι τάφος!
ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ !!!
hellasnews-agency.blogspot.gr

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΙ... ΛΑΓΟΙ, ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ BLOGGER ΩΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
makeleio.gr

Σχόλιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Το άρθρο, σήμερα μπορεί να θεωρείται "τρομολαγνικό" και ενδεχομένως να προκαλέσει την ...ευαισθησία κάποιου Εισαγγελέα,. Όμως: πριν από ενάμισι χρόνο, τορναδόρος που είπε ότι επιστρέφουμε στη δραχμή, συνελήφθη πάραυτα. Σήμερα, οι εταίροι μας διά στόματος Μέρκελ εύχονται να παραμείνουμε στο ευρώ γιατί το έχουν σίγουρο ότι θα επιστρέψουμε στη δραχμή! 
Έτσι και το συγκεκριμένο άρθρο του bloger.. Θεωρεί ότι έρχεται πείνα και η Αθήνα θα είναι τάφος (τρομολαγνία) ποιος όμως αποκλείει ότι μπορεί αυτά να γίνουν, αν όχι μέσα στο Νοέμβριο, στους επόμενους μήνες; Πίστευε κανείς ότι η Ελλάδα θα καταστρεφόταν μέσα σε δύο χρόνια; Γιατί λοιπόν να θεωρήσουμε απίστευτο και απίθανο να πέσει τσουνάμι πείνας στην Ελλάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου