Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥΜΟ! ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ!


Μετά από σκληρές προπονήσεις, και το πολύ ξύλο που ήδη τρώει εδώ και καιρό στην ΕΕ αλλά και μέσα στο ΠΑΣΟΚ, μετά και από συγκεκριμένη δίαιτα, ο Ε.Βενιζέλος συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σούμο και θριάμβευσε! Πήρε το χάλκινο ,μετάλλιο, με τα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Ολόκληρη η ΕΕ έστειλε ως εκπρόσωπό της στους αγώνες τον Ε. Βενιζέλο, επειδή θεωρεί ότι είναι ο μοναδικός στους κόλπους της που έχει τέτοιο εκτόπισμα! 
Όπως βλέπετε και στην εικόνα σας, ο πρώτος από δεξιά με το μετάλλιο στο στήθος και το κύπελο στο χέρι, είναι ο κ. Βενιζέλος. Βεβαίως δεν είναι περιχαρής, διότι  το μυαλό του βρίσκεται στην δοκιμαζόμενη Ελλάδα και στο καταρρέoν ΠΑΣΟΚ! Σημαντικό ρόλο στην κούραση που διαγράφεται στο πρόσωπο του Ε. Βενιζέλου, έπαιξε και το γεγονός ότι οι αγώνες διεξήχθησαν στο μακρινό Χογκ Κογκ όπου πετάχτηκε ως αστραπή ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ (εξ ου και το ότι είναι φανερά πιο αδύνατος). Γρήγορα όμως επιστρέφει στην Αθήνα για να ψηφίσει τα μέτρα των 13,5 δις ευρώ. 
Ερωτηθείς για την μεγάλη του επιτυχία, ο κ. Βενιζέλος, φέρεται να απάντησε: "Στο μακρινό Χογκ Κογκ παίρνω μετάλλια, στην Ελλάδα παίρνω το παράσημο των 10 δακτύλων. Δενμ μπορώ να καταλάβω γιατί, αφού αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την σωτηρία της χώρας.
Ιδού και μερικές ακόμη φωτογραφίες από μτους πρωταγωνιστές του αγώνα, όπου σημειωτέον κυριάρχησε η Μογγολία. Το αν τελικά ο κ. Βενιζέλος θα αποσυρθεί οριστικά στην Μογγολία για να κάνει πιο σκληρές προπονήσεις με τους Μογγόλους, δεν στάθηκε δυνατό να επιβεβαιωθεί. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου