Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!


Γιατί κανείς πολιτικός ταγός δεν φέρνει καμία αντίρρηση στην Γερμανία; Γιατί ο Παπανδρέου και σήμερα ο Σαμαράς, ως πρόθυμοι δωσίλογοι εκτελούν τις εντολές της Μέρκελ; Γιατί, ακόμη και ο Τσίπρας άρχισε να τα γυρίζει και να μην εκστομίζει λέξη σε βάρος της Μέρκελ, απλά να καταδικάζει αορίστως το Μνημόνιο χωρίς όμως να αναφέρει την λέξη "καταγγελία" αλλά  "επανεξέταση του Μνημονίου";;;
 Ήδη,  το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche, το οποίο επικαλείται πηγές του Eurogroup, αναφέρει πως οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης σχεδιάζουν να επιβάλουν στην Ελλάδα την αυτόματη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, ακόμα και χωρίς την έγκριση του ελληνικού κοινοβουλίου!
Η ΕΕ είναι πλέον ένας μηχανισμός στα χέρια της Γερμανίας για την κατάκτηση των χωρών του νότου, μέσω του ευρώ! Με οικονομικές βόμβες και εκφοβισμό των πολιτών. 
Δεν υπάρχουν πλέον ευρωπαϊκά κεκτημένα, όλα έχουν μπει στην κιμαδομηχανή της Μέρκελ! Η ΕΕ διά της Μέρκελ, μην αμφιβάλλετε, θα χρησιμοποιήσει στρατιωτικά μέσα σε βάρος της Ελλάδος εάν και εφόσον βρεθεί κυβέρνηση να αντιταχθεί στα κελεύσματα των ...εταίρων! 
Εάν μια ελληνική κυβέρνηση βγει ευθέως και καταγγείλει το Μνημόνιο ως επαχθές και αντισυνταγματικό, εάν παράλληλα καταγγείλει το χρέος ως επονείδιστο και παράνομο, τότε η ΕΕ διά της Μέρκελ μπορεί να εισβάλει στρατιωτικά σε βάρος της Ελλάδος. 
Εφόσον δημοσιεύονται -αναισχύντως- άρθρα για λογαριασμό της ΕΕ που μιλούν για κατάργηση του ελληνικού κοινοβουλίου και για επιβολή εντολών χωρίς την έγκριση της εθνικής μας αντιπροσωπείας, το μόνο που απομένει -και μπορεί να γίνει- είναι η στρατιωτική επέμβαση της Γερμανίας εναντίον της Ελλάδος, σε περίπτωση που η τελευταία καταγγείλει το Μνημόνιο!

Η Γερμανία επιθυμεί την κατάκτηση της χώρας μας, χρησιμοποιώντας πολιτικούς λακέδες και δωσιλόγους τύπου Παπανδρέου και Σαμαρά. Θέλει να πάρει τα πάντα από την Ελλάδα, με μοχλό τους υπηρέτες των Μνημονίων και λαμόγια του ευρώ σαν τον Σαμαρά, που φωνάζει "οι Έλληνες ματώνουν αλλά είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο ευρώ". Με τον εκφοβισμό του λαού "θα πεινάσουμε αν δεν πάρουμε τη δόση, άρα πρέπει να πάρουμε τα μέτρα", η Μέρκελ θέλει να εξαθλιώσει τους Έλληνες και να πάρει στην ιδιοκτησία της την Ελλάδα, με τους ίδιους τους Έλληνες να της παραδίδουν τα κλειδιά της χώρας. 

Αυτό τον ρόλο παίζουν οι Σαμαράς (σήμερα) και οι Παπανδρέου-Παπαδήμος (χθες). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου