Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Ο Γιάννης Σταθόπουλος επικεφαλής του συνδυασμού "Νίκη για την Αγία Παρασκευή" επανέρχεται με το θέμα της ΔΟΥ Χολαργού, λέγοντας εάν πρόκειται για άγνοια ή εμπαιγμό;
Θα επανέλθουμε κι εμείς με έγγραφα διότι ο Στουρνάρας το έχει αμέτι μουχαμέτι να κάνει τα χατίρια των φίλων του Παπαναγιώτου (για ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής) και Καλτεζιώτη (για ΔΟΥ ΚΑ' Αθηνών)!
Το πολιτικό σύστημα εφαρμόζει τις ίδιες λαμογιές! Απαράλλαχτα σαθρό!
Ιδού τις σημειώνει ο Γιάννης Σταθόπουλος.
nikiagiaparaskevilogo
ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
Άγνοια ή εμπαιγμός;

Νέα διάσταση παίρνει το θέμα της κατάργησης της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής και μετεγκατάστασής της στο κτήριο της ΔΟΥ Χολαργού, το οποίο πρώτη ανέδειξε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή».
Ο ισχυρισμός του Υπουργείου Οικονομικών, ότι η μετεγκατάσταση γίνεται για λόγους οικονομίας επειδή το κτήριο που στεγάζει τη ΔΟΥ
 Χολαργού ανήκει στο Δημόσιο, είναι προσχηματικός και συνεπώς ψευδής.
Το ψεύδος αποδεικνύεται από την αποκάλυψη ότι το κτήριο της ΔΟΥ Χολαργού πρόκειται σύντομα και επειγόντως να πωληθεί σε ιδιώτη (είναι στη λίστα των 28 προς πώληση κτηρίων). Άραγε θα μισθωθεί από το Δημόσιο και, συνεπώς, δεν θα υπάρξει καμία οικονομική ελάφρυνση για το Δημόσιο;
Παραθέτουμε το σχετικό εγγραφο του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ): «….Η συναλλαγή αφορά την πώληση ενός χαρτοφυλακίου 28 ακινήτων, που επί του παρόντος ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο. Θα έχει τη μορφή μίσθωσης εκμεταλλεύσεως του ιδιωτικού τομέα, περιλαμβάνοντας πλήρη αποκρατικοποίηση του χαρτοφυλακίου. Η συμφωνία μίσθωσης θα ακολουθήσει τα πρότυπα της αγοράς τόσο σε επίπεδο δομής όσο και πληρωμής. Το Ελληνικό Δημόσιο δεν θα φέρει ευθύνη και δεν θα έχει δικαιώματα επί του χαρτοφυλακίου, πέραν όσων προκύπτουν από την πρότυπη συμφωνία μίσθωσης.»
Για περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά στη σχετική λίστα και την αναφορά στο συγκεκριμένο κτήριο, ακολουθήστε τον σύνδεσμο:
http://www.hradf.com/gr/real-estate/sale-leaseback/cholargos-tax-office
Συνεπώς το ερώτημα είναι «ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;»
Καλούμε τη Δημοτική αρχή να κινητοποιήσει τους κατοίκους και να παρασταθεί στο Υπουργείο Οικονομικών.
Οι κάτοικοι αυτής της πόλης δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν άλλη υποβάθμιση της καθημερινότητας τους.

19/10/12

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
«ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου