Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 1,8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!


panagios-tafos

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Πανάγιος Τάφος κινδυνεύει με λουκέτο. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, εκκρεμούν χρέη προς την ισραηλινή εταιρεία παροχής ύδρευσης Hagihon.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο, η εταιρεία εξέδωσε τιμολόγιο για την πληρωμή των υπηρεσιών της συνολικού ύψους σχεδόν 1,8 εκατ. ευρώ για τα τελευταία 15 χρόνια.
Σημειώνεται οτι ο Ναός ποτέ δεν πλήρωνε κοινόχρηστες υπηρεσίες, αλλά αυτό άλλαξε πριν απο δύο χρόνια όταν η ισραηλινή κυβέρνηση άρχισε να ακυρώνει τα προνόμιά του.
Ο πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ΄ απέστειλε στους ηγέτες του Ισραήλ, της Ρωσίας, της Ελλάδας, των ΗΠΑ, της Κύπρου και της Ιορδανίας επιστολή για να γνωρίσει όλος ο κόσμος «τι συμβαίνει με το πιο ιερό σημείο στη Γη, το οποίο επισκέπτονται προσκυνητές και τουρίστες, ξοδεύοντας εκατομμύρια, τα οποία εισπράττονται από το Ισραήλ».
«Αν δεν αλλάξει τίποτε, προτιθέμεθα να ανακοινώσουμε σε μερικές ημέρες ότι για πρώτη φορά μετά από αιώνες ο ναός του Πανάγιο Τάφου θα κλείσει», τονίζεται στην ανακοίνωση.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου