Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΡΕ, ΕΙΣΤΕ...ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ!


TROIKA-ELLINIKI

Όλα αυτή τη στιγμή, δείχνουν πως η επίσημη χρεοκοπία της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη.
΄Οπου νάναι θα σκάσει η μπόμπα! Το λακιρντί με την κτηνοβατική τρόϊκα δεν οδηγεί πουθενά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ΟΛΩΝ των διεθνών Ιδρυμάτων. Η κουβέντα ,που από την πρώτη στιγμή ήταν λάθος, γίνεται όχι για την Ελλάδα , αλλά για να σωθεί η διεθνής σπείρα των δανειστών και το πολιτικό τομάρι των τριών καμπαλιέρος...καθώς και των προηγηθέντων καραγκιόζηδων που ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Η φτιαχτή κρίση με την Ελλάδα έπρεπε από την αρχή να αντιμετωπιστεί με ...μαχαιριά.. Χρειαζόταν όμως ένας μόνον πολιτικός άνδρας που να έχει ψυχή. Πέσαμε ατυχώς σε λαπάδες κι ανθρωπάρια.
Κι όμως το ελληνικό ανθρώπινο οπλοστάσιο, έχει τέτοιους άνδρες...Αλλά η επαγγελματική συντεχνία των πολιτικών, δεν τους αφήνει.. Και γιατί να τους αφήσει; Αφού με την εμφάνισή τους θα εξαφανιστούν δια παντός οι ίδιοι από το προσκήνιο; Βλέπετε την τύχη του ...βατράχου Βενιζέλου, που πλατσουρίζει μέσα στο γάλα, αλλά βούτυρο δεν βγάζει.. Αντίθετα, το καταστροφικό κόμμα του, έχει φουντάρει στον αγύριστο...Περιήλθε σε καθολική ανυπαρξία!
Το ίδιο θα συμβεί και με το Σαμαρά και με τον Κουβέλη.. Θα φύγουν ανεπιστρεπτί. Ούτε είναι ελπίδα ο ΣΥΡΙΖΑ, που οι δημοσκοπήσεις τον φέρουν ήδη ως πρώτο κόμμα. Είναι ακόμα ανώριμο, χώρια που άρχισε ήδη να αρθρώνει συμβιβαστικό λόγο προς τους δανειστές της πανάθλιας Ευρώπης. Για τη Χρυσή Αυγή δεν γίνεται λόγος..Βρίσκεται σε παιδική χαρά...Πάνω απ΄όλα υπερίσταται η ανωριμότητα των ψηφοφόρων...
Η μόνη σωτηρία είναι να βρεθεί άνδρας με ...όρχεις.. Διαφορετικά, ο Καιάδας περιμένει σύσσωμο το έθνος.
press-vision.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου