Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ "ΑΣΤΕΡΙΑ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

vouli-moutzes
Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Κοινοβούλιο μεταξύ των 143 αστεριών του Κυν-οβουλίου που ψήφισαν υπερ του νομοσχεδίου για την ΄'ενταξη των ΜΜΕ στον πολύπαθο και καταρρέοντα ΕΟΠΥΥ, στον οποίο η ασφάλιση των Ελλήνων πολιτών είναι πια μια τεράστια πληγή που κακοφορμίζει και οδηγεί σε σήψη, συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Βούλτεψη, Πιπιλή, Παναγιωτόπουλος, Ντινόπουλος, Γκιουλέκας, Κεδίκογλου και η κυρία Άννα Καραμανλή.
Όλα τα παραπάνω "πουλάκια" έχουν ελευθέρας στα κανάλια για να προβάλλουν την κυβερνητική πολιτική και μερικοί έχουν γίνει και "μαιντανοί". Αυτά να τα βλέπουν οι καναλάρχες και οι υπεύθυνοι παρουσιαστές των εκπομπών και των δελτίων τους που τους καλούν στα πάνελ τους. Καλά να πάθουν.
Δηλαδή για να καταλάβουμε: Αυτά τα καλόπαιδα παρά το γεγονός ότι με την ένταξη των δημοσιογραφων στον ΕΟΠΥΥ, καταρρέει περισσότερο το σαθρό οικοδόμημα του καταφεσωμένου οργανισμού, προτίμησαν να εξυπηρετήσουν το στενό κομματικό συμφέρον παρά να δουν κατάματα την αλήθεια.
Όσο για το επιχείρημα που ακούγεται από αναγνώστες ότι γράφουμε για τα δικά μας χωρίς να υπολογίζουμε το συμφέρον του απλού λαού, το επιχείρημα είναι λανθασμένο. Μάθετε πρώτα πόσες και ποιες κρατήσεις έχουν οι δημοσιογράφοι που είναι στον ΕΔΟΕΑΠ και στο ΤΣΙΠΕΑΘ(ασφαλιστικά και ιατροφαρμακευτικά ταμεία των ΜΜΕ), πόσο υγιές ήταν το ταμείο πριν το κούρεμα και τα εκατομμύρια που φαγώθηκαν από τις τραπεζικές καταθέσεις και μετά ας κρίνουμε. Όταν ένα ταμείο είναι υγιές και δεν επιβαρύνει τον δημόσιο τομέα δεν το ενσωματώνεις μέσα σε έναν βάλτο για να σου αποφέρει πρόσθετες ζημίες. Αυτό λέει η στοιχειώδης λογική.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου