Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ "ΕΦΑΓΕ" 13 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ! "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ", ΛΕΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού Δ. Νικολάου καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε 13 μήνες φυλάκιση για καταπάτηση δημοσίας δασικής έκτασης στο κοιμητήριο του Δήμου Χολαργού. 
Εκτός από τον Δ. Νικολάου η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον Α. Γκοτσόπουλο πρώην Αντιδήμαρχο (μικρή φωτό). 
Δημόσιος κατήγορος ήταν το Δασαρχείο Πεντέλης το οποίο έστειλε στο εδώλιο τους δύο προαναφερθέντες, για καταπάτηση δασικής έκτασης. Όπως όμως είπε ο Δ. Νικολάου, η υπόθεση αφορούσε ένα προστατευτικό τοιχίο που είχε βάλει για την προστασία των τάφων από τα νερά της βροχής. Ως γνωστόν στο σημείο όπου έχει φτιαχτεί το κοιμητήριο περνάει χείμαρρος από το βουνό και εξ αυτού του λόγου οι τάφοι πλημμύριζαν με συνέπεια το νεκροταφείο να γεμίσει πτώματα που δεν έλιωναν. 
"Με το τοιχίο προστάτεψα το κοιμητήριο για να μην ζήσουμε εικόνες σαν και αυτές που είδαμε προχθές στη Ρόδο, όπου το νερό ...κατάπιε και ξερρίζωσε τους τάφους, με αποτέλεσμα τα οστά να βγουν στους δρόμους. Αντί να μου που ευχαριστώ, με καταδίκασαν κι από πάνω! Τι να πω;", είπε με παράπονο και απορία, ο Δ. Νικολάου.
Είναι γεγονός ότι ο Δήμαρχος σε τέτοιες περιπτώσεις βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο! Και αυτό πλήρωσε ο Νικολάου. 
Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου