Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΓΟΥΡΟ!

 
ΒΙΝΤΕΟ-Το "ξύλο" στο Περιφερειακό Συμβούλιο
Αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ και συγκεκριμένα λίγο πριν την ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την αξιοποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης και Δημήτρης Τσουκαλάς ξεκίνησαν φραστικές επιθέσεις εναντίον του Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρού, συνεπικουρούμενοι από τους καταληψίες του κάμπινγκ Βούλας και εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Βάρης Βούλας - Βουλιαγμένης.
Για οργανωμένο σχέδιο μπαχαλοποίησης, ώστε να μην περάσει η Μελέτη, έκανε λόγο ο συνεργάτης του Γιάννη Σγουρού, Χάρης Πασβαντίδης. Ο κ. Πασβαντίδης αντέδρασε βίαια όταν μέλος των καταληψιών του κάμπινγκ Βούλας, του επιτέθηκε, βρίζοντας παράλληλα χυδαία τον Γιάννη Σγουρό.
Οι κ.κ. Σγουρός και Τσουκαλάς ήρθαν στα χέρια, ενώ εκτός εαυτού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και περιφερειακός σύμβουλος Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε σε άλλους συναδέλφους του.
Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθησαν τα χειρότερα και το σώμα προχώρησε σε ψηφορία εγκρίνοντας τη Μελέτη κατά πλειοψηφία.
Παρόντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο εκτός από το Δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης Σπύρο Πανά, ήταν ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παν. Σωτηρόπουλος, Γιάννης Σκουμπούρης, Παναγιώτης Καπετανέας, Μ. Σίνα και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ των 3Β.  
Δείτε το βίντεο:


1 σχόλιο: