Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE ΝΙΚΩΝΤΑΣ 2-0 THN ΣΑΧΤΙΟΡ

 Ο ΠΑΟΚ με την γκολάρα του Λούκας (αυτογκόλ για την UEFA) και το τέρμα του Κίτσιου στο
τέλος νίκησε στην Αστάνα με 2-0 τη Σαχτιόρ και προκρίθηκε στους 32 του Europa! Με την Αλκμάαρ για την πρωτιά
Ο ΠΑΟΚ με το ωραίο αλλά και τυχερό γκολ του Λούκας (η UEFA το χρέωσε αυτογκόλ στον Τζίντιτς) και το τέρμα του νεαρού Κίτσιους στο τέλος νίκησε με 2-0 τη Σαχτιόρ στη μακρινή και παγωμένη Αστάνα και προκρίθηκε στους 32 του Europa League. Πλέον την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα θα παίξει με την Αλκμάαρ για την πρωτιά του ομίλου. Στα του ματς, με εξαίρεση το διάστημα 60-75, ο ΠΑΟΚ ήλεγξε τον αγώνα, έκανε φάσεις και τελικά σκόραρε με τον Λούκας, γκολ που αποδείχτηκε αρκετό κόντρα στους φιλότιμους Καζάκους με το αναχρονιστικό στυλ ποδοσφαίρου τους. Δεν "θάμπωσε" ο Δικέφαλος, αλλά πήρε αυτό που ήθελε και δίκαια.
Δεν ήρθε το γκολ
Καλά μπήκε στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ, με τον Νίνη να απειλεί δις στο 3`, αρχικά με ένα γύρισμα του και μετά με μακρινό σουτ. Ο "Δικέφαλος" ήλεγχε το ματς, δεν κινδύνευε και με υπομονή στο παιχνίδι του έψαχνε διαδρόμους προς την εστία, κυρίως από τα πλάγια. Πάντως στο 18` και στο 22` ο Σίμτσεβιτς έφτασε κοντά στο 1-0, χάρη στο παιχνίδι τους με τις μακρινές μπαλιές τις οποίες δεν "καθάριζε" η ελληνική άμυνα.
Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και πάλι κοντά στο γκολ, με το σουτ του Λάζαρ στο 31` και κυρίως την προσπάθεια του Στοχ στο 38`. Οι της Σαχτιόρ με τις γνωστές... "καμινάδες" και γιόμες συνέχιζαν να προσπαθούν να σκοράρουν, με τον ΠΑΟΚ πάντως να μην ανησυχεί και να πηγαίνει στην ανάπαυλα με το μηδέν. Έλειπε πάντως μια καλή τελική πάσα...
Γκολάρα!
Παρά το καλό σουτ του Λούκας με το "καλησπέρα", η Σαχτιόρ ήταν αυτή που δις πλησίασε στο να ανοίξει το σκορ με τους Φινοντσένκο και Κιζνιτσένκο (49` και 50`). Όμως στο 54` ο Λούκας με σέντρα-σουτ από πλάγια αριστερά και αφού κόντραρε στον Ντζίντιτς, έβαλε... γκολάρα για το 0-1!
Οι Καζάκοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, δίχως πάντως ο ΠΑΟΚ να δυσκολευτεί ιδιαίτερα μέχρι το 60`. Για ένα 15λεπτο όμως, ως το 75` οι γηπεδούχοι με Λούνιν-Φινοντσένκο στο 71`, με τον Κάνιας στο 73` και τον Κιζνιτσένκο στο 74` από... θαύμα δεν έκαναν το 1-1, με τους παίκτες του Στέφενς να έχουν χάσει την αυτοσυγκέντρωσή τους και τα πατήματα τους στο γήπεδο. Ο Ολλανδός έβαλε τον Βούκιτς για να κρατήσει λίγο την μπάλα, αλλά και τον Σάλπι λίγο μετά. Ο Γλύκος κράτησε το 0-1 στο 86` στη φάση με τον Φινοντσένκο, όπου και τραυματίστηκε ελαφρά.
Το σκορ έκλεισε στο 90` με το πολύ ωραίο σε δημιουργία γκολ του Κίτσιου που έκανε το 0-2!!




seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου