Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" (ΕΝΤΥΠΟΣ) ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΕΤΕ!

Ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής" του μηνός Νοεμβρίου κυκλοφόρησε και ήδη άρχισε να διανέμεται χέρι-χέρι στις επιχειρήσεις Χολαργού-Παπάγου, ενώ από την Δευτέρα θα διανεμηθεί με το Ταχυδρομείο στους συνδρομητές. 
Με τον τίτλο "Μνημόνιο ως το 2047" και μεσότιτλο "Ολοι μας δουλεύουν" η εφημερίδα μας προδιαγράφει το ζοφερό κλίμα που έρχεται στη χώρα τα επόμενα χρόνια. Χρησιμοποιούμε μάλιστα τα όσα αναφέρει σε σχόλιό του ο αναγνώστης μας Αντώνης Μιχαλόπουλος, ο οποίος αναδεικνύει τις τεράστιες δικές μας ευθύνες που  αντί να διδασκόμαστε, επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοιραία λάθη, οπότε ...καλά να πάθουμε. Και αυτό εκμεταλλεύεται το σάπιοα σύστημα για να μας δουλεύει. 
Στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" μπορείτε επίσης να διαβάσετε τον εκβιασμό-εκφοβισμό που μας κάνει ο Στουρνάρας, προμήνυμα για τα νέα μέτρα που έρχονται.
Επίσης: τοπικά θέματα, εστιασμένα στη νέα επιτυχία Ξύδη να ελέγξει τις εκλογές στην τοπική ΝΔ Παπάγου-Χολαργού, έχοντας ουσιαστικά το πάνω χέρι στις δύο πόλεις. Κάτι που δεν είναι τυχαίο και μπορεί να αξιοποιήσει οσονούπω...
Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την ανακοίνωση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ, με την οποία καταφέρεται εναντίον του αρχιμανδρίτου Αλέξιου, του ομώνυμου ιερού ναού, αλλά θα θαυμάσετε και τον ..υπεραθλητή Δημήτρη Τούτουζα (δημοτικό σύμβουλο) στον πρώτο του Μαραθώνιο δρόμο!
Μην ξεχάσετε να διαβάσετε τρία ενδιαφέροντα άρθρα: 1. Επιστημονικό άρθρο για το AIDS (αύριο έχουμε και την παγκόσμια ημέρα για τον αγώνα κατά του AIDS) 2. Επιστημονικό άρθρο του οδοντίατρου Δημήτρη Οικονόμου και 3. Άρθρο του σημαντικού δασκάλου της πόλης μας Σταύρου Σκανδάλη, με τίτλο "Η ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΔΑΣΚΕΙ, ΣΥΜΦΙΛΙΩΝΕΙ".
Τέλος, θα ενημερωθείτε και για τις προεκλογικές ζυμώσεις για τις δημοτικές εκλογές στον Παπάγο-Χολαργο. 
Μην χάσετε το 509ο τεύχος του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή"! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου