Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ! ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Μην το γελάτε καθόλου. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν τους επόμενους μήνες σε εθνικό επίπεδο θα είναι συνταρακτικές. Η χώρα έχει φτάσει σε... κολασμένο σημείο! Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε καν τους βουλευτές της. Το κράτος εποσυντίθεται με ρυθμύς ταχύτατους. Δεν υπάρχει παιδεία (αποσυντίθεται), δεν υπάρχει υγεία (καταργείται ο ΕΟΠΥΥ), ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΓΕΊ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΎΤΩΣ!  Η τρόικα εξωθεί περισσότερο τα πράγματα αντιλαμβανόμενη ότι η Ελλάς έγινε το απόλυτο κωλοχανίο! Την αφήνει λοιπόν να σαπίσει περισσότερο, για να έρθουν οι κατακτητές να οργώσουν ευκολότερα το χωράφι της Ελλάδος. 
Μην θεωρεί κανείς δεδομένο ότι θα γίνουν οι επόμενες δημοτικές εκλογές. Μπορεί να φτάσουμε σε τέτοιο καταστροφικό σημείο όπου η Ελλάδα δεν θα μπορεί να διοικείται από καμία κυβερνηση. Ο τόπος οδηγείται με ραγδαία ταχύτητα στο απόλυτο χάος. Το οικονομικό διευθυντήριο που αποφασίζει για τα της διακυβέρνησης της χώρας λίγο απέχει από το να πάρει και τυπικά στα χέρια του την εξουσία. Είναι πιθανό να ζήσουμε μια Ελλάδα παρόμοια με αυτή που υπήρχε στα χρόνια του 1832-1862 με την έλευση και παραμονή στην εξουσία του δοτού βασιλιά Όθωνα εκ Γερμανίας. 
Η αποσύνθεση της χώρας προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Η παρουσία του Φούχτελ, γενικού δερβέναγα στην τοπική αυτοδιοίκηση δίνει και το μήνυμα για το τι μπορεί να γίνει τα επόμενα χρόνια στους δήμους. Δήμοι με ανύπαρκτη δυνατότητα άσκησης εξουσίας, δήμοι έρμαιο στον Φούχτελ ή κάθε Φούχτελ. 
Αυτός θα είναι ο ουσιαστικός δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου