Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ν' ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ! ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ

Ο φοιτητής δίνει μάχη για τη ζωή του σε νοσοκομείο του Ρεθύμνου - Ένα τηλεφώνημα ήταν όπως φαίνεται καθοριστικό για να βρεθεί ζωντανός... Κάθε λεπτό που περνούσε ήταν κρίσιμο και έτσι η μητέρα ενός νεαρού φοιτητή στο Ρέθυμνο, επέλεξε να μην ξεκινήσει το ταξίδι από την ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας στη Μάνη προς το Ρέθυμνο, αλλά να ειδοποιήσει άμεσα τις αρχές, προκειμένου να βρουν και να σώσουν το παιδί της.
Χθες το βράδυ (25-11-2013), περίπου στις 21.00, η μητέρα του φοιτητή της Φιλοσοφικής, κάλεσε στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου, λέγοντας ότι ο γιος της πρόκειται να αυτοκτονήσει. 
Αμέσως στήθηκε επιχείρηση από την αστυνομία που άρχισε να "χτενίζει" την πόλη προς αναζήτηση του νεαρού. Μερικές ώρες αργότερα, περίπου στις 04.00 ξημερώματα, ο νεαρός εντοπίστηκε σε παγκάκι στην οδό Κεφαλογιάννη στο Ρέθυμνο, σε κακή κατάσταση, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε λάβει μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων, τα οποία πάντως ήταν νομίμως συνταγογραφημένα. Ο νεαρός φοιτητής διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
gegonota.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου