Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ SIEMENS Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!! ΓΙ'' ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Η αποκάλυψη από την σημερινή “Αυγή” έρχεται ως κορωνίδα αίσχους στις αποκαλύψεις μας για τον νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού. Ο άνθρωπος που θήτευσε στην πλέον σκοτεινή περίοδο της διαπλοκής, φέρεται να έλαβε από τα μαύρα ταμεία της εταιρείας ένα μεγάλο ποσό το 1998.
Το έγγραφο αυτό είναι επισημο και μέρος της δικογραφίας. Εξηγεί και το “σιωπητήριο” που επεβλήθει μετά το σφυροκόπημα από τον Κώστα Μαρκόπουλο με αριθμούς αποδείξεων και κωδικούς πολύ μεταγενέστερα.
Το έγγραφο αυτό δεν αποδεικνύει απλώς ψεύδη στους ισχυρισμούς του κυρίου Καράκωστα για την παύση συνεργασίας του με την Siemens. Άλλωστε η συνεργασία του με τον Καραβέλλα, τον άνθρωπο του γερμανικού παρακράτους στην Ελλάδα, είναι εξ’ ίσου ελεγχόμενη ηθικά.
Το έγγραφο αυτό δεν συνιστά καν απλή φοροδιαφυγή ενός δικηγόρου.
Το έγγραφο αυτό, εφ΄ όσον δεν αποτελεί προϊόν πλαστογραφίας, συνιστά κακουργήματα
όπως ξέπλυμμα μαύρου χρήματος, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κλπ. Όπως ισχύει για όλους που εμπλέκονται σε πληρωμές από τα μαύρα ταμεία.
Ο κύριος Καράκωστας έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί από τις πρώτες αποκαλύψεις. Τώρα δεν αρκεί ούτε η αποπομπή του. Και η εμπλοκή του με την εταιρεία την σκοτεινή περίοδο του 1993, δεν μπορεί να αναχαιτίζει τις αποφάσεις ενός πρωθυπουργού το 2012.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου