Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΑΧΗ Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΡΚΟΥΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ειρήνη Μερκουρη είναι πλέον δόκιμη μοναχή σε μοναστήρι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά" η Ειρήνη Μερκούρη πήρε τη μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να αφοσιωθεί στο θεό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να εγκαταλείψει τη ζωή που έκανε και να αφιερωθεί στον Θεό, μπαίνοντας σε μοναστήρι ως δόκιμη καλόγρια αρχικά. Η μεγάλη πίστη της Ειρήνης Μερκούρη στο θεό και η ανάγκη της για εσωτερική ηρεμία, ήταν αρκετά για να την οδηγήσουν στην πόρτα του μοναστηριού.
Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν δύο χρόνια αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες την έκαναν να αλλάξει άποψη για την ζωή και πολλές ημέρες του μήνα τις περνάει εσώκλειστη στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη.
Η γνωστή τραγουδίστρια για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε στις μεγάλες πίστες και με την σέξι παρουσία της γινόταν το αντικείμενο του πόθου δεκάδων αντρών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όμως η εικόνα που όλοι θυμόμαστε έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Η Ειρήνη Μερκούρη δεν θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν της και όσοι την έχουν δει από κοντά λένε πως είναι "αγνώριστη".
Η ίδια κατά το παρελθόν είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της τη βαθιά της πίστη στον Θεό και φαίνεται πως αυτή ήταν τόσο μεγάλη ώστε να την οδηγήσει σε μοναστήρι. Χαρακτηριστικό είναι πως την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου η Ειρήνη Μερκούρη βρέθηκε στην Τήνο όπου έφτασε γονατιστή στην εκκλησία της Παναγίας.
Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα νέο τραγούδι της Ειρήνης Μερκούρη με τίτλο "Πριν φύγεις". Το Fthis.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με την τραγουδίστρια όμως δεν κατέστη δυνατόν

fthis.gr

1 σχόλιο: