Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

NEA ONOMATA AΠΟ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 450 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ”- ΥΨΗΛΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ-ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
 -Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
-H απαντηση Τατσόπουλου: Δεν είμαι Μασόνος!

Ζητήματα, αντιδράσεις και διεργασίες μέσα στον στενό κύκλο των Μασονικών Ελληνικών Ταγμάτων που «κυβερνούν» εν κρυπτώ, επηρεάζουν τις τύχες της χώρας και του πεινασμένου λαού και κρίνουν πολλάκις απόρρητα και σοβαρότατα θέματα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της πατρίδος, έχει δημιουργήσει η δημοσιοποίηση λίστας με ισχυρά ονοματεπώνυμα, «ειδικού ερευνητή». Στη λίστα με τα 450 ονόματα που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ο καταγινόμενος με προβληματισμούς και ζυμώσεις που αφορούν τις πύλες του Σκότους και των Τεκτονικών Στοών, Σωτήρης Ασημακόπουλος, επιμένει ότι πρόκειται για εγκυρότατη απεικόνιση και χαρτογράφηση της ονοματολογίας της Ελληνικής Μασονίας.
Πριν από τη δημοσιοποίηση του δεύτερου μέρους, ήρθε και η πρώτη επώνυμη αντίδραση από τον «ταραχοποιό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο. «Σήμερα(σ.σ. δημοσιογραφικά χθες) δημοσιεύει πρωτοσέλιδα στην “Ελεύθερη ΄Ωρα” την πρώτη συνέχεια μιας λίστας με 450 ονόματα Ελλήνων Μασόνων όπου, μαζί με τα ονόματα των Κάρολου Παπούλια, Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λουκά Παπαδήμου, Γιώργου Παπανδρέου & Γιάννη Μπουτάρη, περιλαμβάνεται και το δικό μου όνομα. Το πιο ξεκαρδιστικό είναι ότι, στη σελίδα 12, όπου παραθέτει τα βιογραφικά μας, σημειώνει με νόημα: “Εννοείται ότι όποιος διαβάσει το ονοματεπώνυμό του και έχει αντιρρήσεις για την ένταξή του στους Ελληνες Μασόνους, πολύ ευχαρίστως να το αφαιρέσουμε…”. Χο, χο, χο. Λοιπόν, Στέφανε, μάντεψε. Εχω αντιρρήσεις. Δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ μασόνος. Αλλά λέω να μην σε πάρω τηλέφωνο και να σε παρακαλέσω να με αφαιρέσεις από τη λίστα. Λέω να καταθέσω μήνυση και αγωγή κατά εσού, του διευθυντή της εφημερίδας σου και παντός άλλου υπευθύνου. Το βρίσκω πιο ξεκαρδιστικό», έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Στον κ.Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος προφανώς διαθέτει κάποιο χιούμορ(το επέδειξε πριν από λίγες μέρες στις ανταπαντήσεις που έδωσε στον ομοϊδεάτη του Μουλόπουλο όταν ο δεύτερος τον είχε αποκαλέσει «βιζιτού» και «γελωτοποιό»), θα του πούμε το εξής, δίχως άλλα: Εμείς αντιθέτως με εσάς έχουμε ανεξάντλητο χιούμορ όχι μόνον για τις λίστες των Μασόνων αλλά και για να μπορούμε να καταπίνουμε ανέκδοτα και διαλόγους του στυλ: «Και πού να δεις όταν θα αποκαλύψετε τον Τούρκο γκόμενο του Κολοκοτρώνη!», με την απάντηση σας κύριε υψηλόμισθε Βουλευτά, να ακολουθεί:
«Δεν ήταν γκόμενος, τον είχε αρραβωνιαστεί!».

Άρα κάποιος για να σας αντιμετωπίσει με την σοβαρότητα που ζητάτε θα πρέπει να έχει και χιούμορ για να καταπίνει τις βλακείες που λέτε. Όσο για τις αγωγές και τις μηνύσεις με τις οποίες απειλείτε, μην δείξετε πριν αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κυβερνήσετε με τέτοιο ύφος «τσαλαπετεινού» σε άδειο κοτέτσι.
ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

 
Είπαμε και θα το ξαναπούμε. Είναι αμάρτημα και τίτλος απαξίωσης να σε συμπεριλαμβάνουν σε «μασονικές λίστες;». Οι εκπρόσωποι των Τεκτονικών Ταγμάτων στην Ελλάδα ισχυρίζονται δημόσια ότι οι Μασόνοι θα λυτρώσουν τη χώρα και θα την απελευθερώσουν. Άρα γιατί να θίγονται οι αναφερόμενοι; Πάντως ακόμα και εάν κάποιος θεωρεί την απόδοση-κατά τα γραπτά του ερευνητή-απαξιωτική, να μην διαστάσει. Έχουμε όλη τη καλή προαίρεση να επανορθώσουμε…
Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη Γιάννα Γέννηση:12/12/1955,πολιτικός, επιχειρηματίας,απόφοιτος νομικής,πρώην δημοτική σύμβουλος Αθήνας,πρώην βουλευτής της Ν.Δ.,ορίστηκε από τον Κώστα Σημίτη πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004,μετά από πιέσεις της Δ.Ο.Ε ορίσθηκε πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής,πρώην αντιπρόεδρος του πρυτανικού συμβουλίου της σχολής διοίκησης Τζων Κένεντυ στο Χάρβαρντ,το 1997 ορίστηκε πρέσβης εκ προσωπικοτήτων της Ελλάδος,το 2006 εξαγόρασε τον Ελεύθερο Τύπο,το 2007 απέκτησε τον ραδιοσταθμό Planet τον οποίο μετονόμασε σε City 99.5,στις 22/6/2009 ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα Μ.Μ.Ε κάνοντας εκκαθάριση των εταιρειών στις οποίες άνηκαν τα 2 μέσα.

Αδαμοπούλου Κατερίνα αντιπρόεδρος υπερνομαρχίας Αθηνών Πειραιά,υποψήφια βουλευτής Β’ Αθηνών,υποψήφια αντιπεριφερειάρχης του Άδωνη Γεωργιάδη.

Αδριανόπουλος Ανδρέας Γέννηση:1946,πολιτικός,πανεπιστημιακός,απόφοιτος πολιτικών επιστημών στην Αθήνα,απόφοιτος συγκριτικής πολιτειολογίας στο Κεντ,απόφοιτος ανάπτυξης στο Κέμπριτζ,απόφοιτος διεθνών σχέσεων στο Όσλο,διπλωματούχος ειδικού τμήματος ηγεσίας και διοίκησης της Σχολής Κέννεντυ του Χάρβαρντ,κάτοχος 2 επίτιμων διδακτορικών διπλωμάτων,υφυπουργός κοινωνικών υπηρεσιών 1976,υφυπουργός εξωτερικών 1977,υπουργός πολιτισμού και επιστημών 1980,υπουργός εμπορίου 1989,υπουργός βιομηχανίας, ενέργειας, τεχνολογίας και εμπορίου (Αύγουστος 1991),υπουργός επικρατείας (Αύγουστος 1992).

Αθανασιάδης Πρόδρομος Γέννηση-θάνατος:1891-1979,το 1919 χρηματοδότησε το <<Μποδοσάκειο>> 2ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου,επιχειρηματίας,ιδρυτής της Γηριατρικής Κλινικής στο Κρατικό Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Αθηνών,ιδρυτής του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Αθανασόπουλος-Καλόμυαλος Θανάσης Γέννηση:1928,συγγραφέας,συνεργάτης της στοάς του βιβλίου,απόφοιτος νομικής στην Αθήνα,σπούδασε 3 χρόνια κοινωνιολογία στο London School of Economics και 1 χρόνο στο Παρίσι στην EHESS,δικηγόρος μέχρι το 1988,δούλεψε στους <<Δημοκρατικούς Συνδέσμους>> της Ένωσης Κέντρου το 1965-1967,εντάχθηκε και δούλεψε στο Κέντρο Μελέτης Διαφώτισης του ΠΑΣΟΚ το 1975.

Βενιζέλος Ευάγγελος-Τούρκογλου Γέννηση:1/1/1957.μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ,συνεργάτης της στοάς του βιβλίου,πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης,καθηγητής συνταγματικού δικαίου,πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης,πρώην υπουργός οικονομικών της Ελλάδος,πρώην υπουργός εθνικής άμυνας της Ελλάδος,πρώην υπουργός πολιτισμού της Ελλάδος,πρώην υπουργός ανάπτυξης της Ελλάδος,πρώην υπουργός δικαιοσύνης της Ελλάδος,πρώην υπουργός μεταφορών και επικοινωνιών της Ελλάδος,πρώην υπουργός τύπου και μέσων μαζικής ενημέρωσης , νυν αντιπρόεδρος της δοσίλογης κυβέρνησης Σαμαρά.

Βερεμής Θάνος Γέννηση:26/8/1943,μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ 1993-1999,καθηγητής πολιτικής επιστήμης και δημόσιας διοίκησης,ειδικός στην πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας,πρώην διευθυντής και πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ,πρωήν καθηγητής στην έδρα <<Κωνσταντίνος Καραμανλής>> στο Fletcher School of Law and Diplomacy,πρόεδρος του ΕΣΥΠ,ιδρυτικό μέλος του κόμματος <<Δράση>>,υποφήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών της <<Δράσης>> υπό τον Στέφανο Μάνο.

Σημίτης Κώστας(Μορδοχαί Ααρών Αβουρί) Γέννηση:23/6/1936,πρώην πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ.,πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος,απόφοιτος νομικής και οικονομικών,πρώην διδάκτωρ νομικής στο πανεπιστήμιο του Μάρμπουργκ,πρώην υφηγητής στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντίας,πρώην τακτικός καθηγητής εμπορικού και αστικού δικαίου στο πανεπιστήμιο του Γκίσεν,τακτικός καθηγητής στην Πάντειο,πρωτοστάτης στην ίδρυση του Ομίλου Πολιτικής Έρευνας «Αλέξανδρος Παπαναστασίου»,πρώην γραμματέας του Ομίλου Πολιτικής Έρευνας «Αλέξανδρος Παπαναστασίου»,το 1967 ο όμιλος μετεξελίχθηκε στην αντιδικτατορική οργάνωση «Δημοκρατική Άμυνα» η οποία επτά χρόνια αργότερα συμμετείχε στην ίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ,πρώην μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΚ,ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ,πρώην υπουργός γεωργίας της Ελλάδος,πρώην υπουργός εθνικής οικονομίας της Ελλάδος,πρώην υπουργός εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων,πρώην υπουργός βιομηχανίας, ενέργειας, έρευνας, τεχνολογίας της Ελλάδος και πρώην υπουργός εμπορίου ταυτοχρόνως,πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου,συγγραφέας.

Στουρνάρας Γιάννης Γέννηση:10/12/1956,μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ 2009,υπουργός οικονομικών,απόφοιτος οικονομικών,πρώην ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο εθνικής οικονομίας,πρώην ειδικός σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος,πρώην τακτικό μέλος της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης,πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας,καθηγητής στο οικονομικό τμήμα του πανεπιστημίου Αθηνών,γενικός επιστημονικός διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών,πρώην υπουργός ανάπτυξης, ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας της Ελλάδος.

Ροζάκης Χρήστος απόφοιτος νομικής,ομότιμος καθηγητής διεθνούς στο πανεπιστήμιο Αθηνών,πρώτος αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου,μέλος του Ινστιτούτου Διεθνούς Δικαίου,πρώην υφυπουργός εξωτερικών
Ρούσσος Τάσος συγγραφέας,συνεργάτης της στοάς του βιβλίου,απόφοιτος φιλολογίας,πρώην υπάλληλος στο Εθνικό Θέατρο,αρθρογράφος,μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων,μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων,μέλος του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου,μέλος του Θεατρικού Μουσείου,μέλος του ελληνικού Πεν Κλαμπ,πρώην αντιπρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του Εθνικού Θεάτρου,πρώην πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του Εθνικού Θεάτρου,πρώην αντιπρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Ρωμαίος Γιώργος πρώην υπουργός δημόσιας τάξης της Ελλάδος.

Σαμαράς Αντώνης(Μπεν Χιράμ) Γέννηση:23/5/1951,μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ 1991-1992,πρόεδρος της Ν.Δ., πρωθυπουργός της Ελλάδος,απόφοιτος οικονομικών,μεταπτυχιακό διοίκησης επιχειρήσεων,πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ,πρώην βουλευτής Μεσσηνίας με τη ΝΔ,πρώην υπουργός οικονομικών της Ελλάδος,πρώην υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος,ιδρυτής της <<Πολιτικής Άνοιξης>>,πρώην ευρωβουλευτής με τη ΝΔ,πρώην υπουργός πολιτισμού της Ελλάδος.

Σγουρίδης Παναγιώτης Γέννηση:1950,απόφοιτος με την ειδικότητα του αγρονόμου τοπογράφου μηχανικού,αντιπρόσωπος του τμήματος ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος,μέλος ΔΣ <<Ασπίδας>>,πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης,πρώην πρόεδρος του γενικού νομαρχιακού νοσοκομείου Ξάνθης,πρώην βουλευτής Ξάνθης με τη ΝΔ,πρώην Γ’αντιπρόεδρος της Βουλής,πρώην Β’αντιπρόεδρος της Βουλής,συμμετείχε στη Διακομματική Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού,συγγραφέας,αρθρογράφος.

Στεριώτης Ίων βουλευτής Α’Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες,οικονομολόγος,είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το γραφείο αντιπροσωπείας της τράπεζας Rothschild SA(σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE),πρώην πρόεδρος ΔΣ του “Συνδέσμου Εισηγμένων Εταιρειών Χρηματιστηρίου Αθηνών”.

Στεφανόπουλος Κώστας Γέννηση:15/8/1926,πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας,πρώην αθλητής της κολύμβησης και της υδατοσφαίρησης,δικηγόρος,μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών,πρώην βουλευτής Αχαϊ’ας με την ΕΡΕ,πρώην βουλευτής Αχαϊ’ας με τη ΝΔ,πρώην γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ,πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ,πρώην υφυπουργός εμπορίου,πρώην υπουργός εσωτερικών της Ελλάδος,πρώην υπουργός κοινωνικών υπηρεσιών της Ελλάδος,πρώην υπουργός προεδρίας της κυβερνήσεως της Ελλάδος,ιδρυτής του κόμματος ΔΗΑΝΑ,πρώην βουλευτής Α’Αθηνών με τη ΔΗΑΝΑ.

Στεφανόπουλος Στέφανος _
Το θέμα δημοσιεύεται στην “Ελεύθερη Ώρα” της Τρίτης
Συνεχίζεται…
makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου