Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ 30ΧΡΟΝΗ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ, "ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ" ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ!

Είναι το alter ego της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη. Εκτός από νέα είναι και πολύ όμορφη. Ο λόγος για την 30χρονη Κατερίνα Διασσίτη, που αποτελεί την έμπιστη συνεργάτιδα της Κρητικιάς υπουργού!
Τις δύο όμορφες γυναίκες, όπως λένε οι πληροφορίες του Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ενώνουν, εκτός από τον κοινό στόχο του ελληνικού τουρισμού και οι ρίζες!
Η όμορφη Κατερίνα κατάγεται και εκείνη από το Ρέθυμνο. Η γνωριμία τους ξεκινά από παλιά, πριν η Όλγα Κεφαλογιάννη αποφασίσει να κατέλθει στον πολιτικό στίβο και να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της!
diasiti
Παλαιότερα μάλιστα, πριν η υπουργός Τουρισμού αναλάβει τα «βάρη» της πολιτικής, δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δυο τους έκαναν βόλτες σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, επιλέγοντας ρούχα και αξεσουάρ.
Η Κατερίνα Διασσίτη, πάντως, έχει σχέση με την πολιτική, αφού αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο, τη φημισμένη Ράλλειο Σχολή του Πειραιά, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, στην γενέτειρά της, το Ρέθυμνο.
Η όμορφη Κατερίνα συνοδεύει ουκ ολίγες φορές την Όλγα Κεφαλογιάννη στις δημόσιες εμφανίσεις της. Με την πιο χαρακτηριστική να είναι όταν η υπουργός Τουρισμού συναντήθηκε με τον Γιοακίμ Φούχτελ.
Τα θετικά σχόλια για την γοητευτική συνοδεία της Όλγας δίνουν και παίρνουν, καθώς η υπουργός, μαζί με την γραμματέα της, θα μπορούσαν να είναι πρωταγωνίστριες σε διαφημιστικό σποτ για τις ομορφιές της Ελλάδας.
creteplus.gr

2 σχόλια:

  1. Η ΟΛΓΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ... ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ!!!! ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν μια κοινωνία ασχολείται με τα βυζιά μιας Υπουργού και τα βυζιά μιας συνεργάτιδας της , τότε καταλαβαίνετε σε τι πολιτικό πολιτισμό ζούμε όλοι και τι περιμένουμε από αυτούς τους "δούλους" μας που κάθε φορά ψηφίζουμε για να μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή