Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2014! ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΗΡΘΕ Η ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!
  Το βίντεο το έχει ...σηκώσει ο Stranger ο οποίος...ξαναχτυπά. Ο ίδιος βέβαια διευκριιζει ότι δεν συνωμοσιολογεί και συνεχίζει:
"Επειδή βλέπω τα κλασικά κρούσματα αμφισβήτησης,κραξίματος και μηδενισμού,που μας χαρακτηρίζουν και ως λαό,να ξεκαθαρίσω 2 πράγματα: πρώτον,αυτά, που αναφέρονται στο βίντεο δεν είναι πληροφορίες μόνο από τις προφητείες Παΐσιου και Βατοπέδινου,αλλά συλλογή από διάφορες πηγές και δεύτερον,εγώ απλά τις μεταφέρω,γι'αυτό και λέω πως "δεν είμαι σοφός". Τέλος το πότε και αν θα συμβούν αυτά τα γεγονότα κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει με ακρίβεια,πλην όμως, όλα τα παροντικά στοιχεία δείχνουν πως η εκπλήρωσή τους είναι θέμα χρόνου. Είτε λοιπόν γίνουν το 2014,το 2015 ή το 2174,το θέμα είναι να προετοιμαστούμε,να ψάξουμε την αλήθεια και να αφυπνιστούμε."
Δείτε το βίντεο: 

2 σχόλια:

  1. Παπαριές για άλλη μια φορά.Μην βάζετε αναρτήσεις από site μαυραγορίτη του χρυσού.ΚΑΤΟΧΙΚΑ=ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ

    http://attikanea.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6876.html

    Είναι προφανές πως είναι απάτη, και πρέπει επιτέλους η δικαιοσύνη να κλείσει το βόθρο τα "Κατοχικά Νέα" και να στείλει Λιακόπουλο και "Stranger" στη φυλακή για πολλά πολλά χρονάκια...

    Ανόητοι Έλληνες, δεν είναι δυνατόν σε μια τέτοια αγοραπωλησία να κερδίζουν όλοι. Αυτό είναι αδύνατον. Το κέρδος κάποιων είναι η χασούρα κάποιων άλλων.

    Αλλά η απληστία σας και το κρετίνικο iq σας σας κάνουν πάντα να πέφτετε σε τέτοιες παγίδες... Είστε η ντροπή της Ελλάδος.

    κρίμα για τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ να ξεφτιλίζεται με αυτές της αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο STRANGER...

    ΑπάντησηΔιαγραφή